Divig dvärgpinne

2008-11-30 @ 22:53:36
Säg hej till vår nyaste och yngsta kompis: Dvärgpinschern Diva, 14 veckor! Vi bekantade oss med henne över en mysig fika på Small to big i dag och blev alldeles förälskade. Matte, husse och "storasyster" Bitchy, snart 9 månader, har vi träffat förr och det var jättekul att ses igen! Bitchy hade precis börjat löpa och var inte på sitt allra soligaste humör, men valpen har Maggie busat med hela dagen. Gissa vilken pudeltjej som sover gott nu?


Kolla in tjocka, söta valpmagen!


Diva tog emot tröstpriset i vår tävling, och t-shirten passade perfekt.


Lillan var väldigt social och deltog aktivt i våra samtal ...


... bara hon fick ta en tupplur emellanåt.


Tjusiga Bitchy har en egen blogg!


Bland kafégästerna fanns även gulliga dvärgspetsen Pepsi, 5 månader,
som provade några söta tröjor. Hans trevliga matte läser vår blogg!


 Fin på första advent

2008-11-30 @ 21:08:38
Oj, vilken härlig hunddag vi har haft! Kameran är full av bilder men vi börjar med en dagens, så att Monica får se hur fin Maggie är i nya jultröjan! Hoppas ni har en mysig första advent!


På väg ut på äventyr. Maggie tänker tydligen åka i nya väskan.


På Small to big är det alltid så kul att man vill dansa på borden.
Ser ni tidningsklippet på dörren? Visst är det vi!


Stickad jultröja, Stickat & Unikt
Koppelset i guld, Hunter/Dogga design (Stockholm)
Röd rosett med vita stjärnor, Dogtag (Stockholm)


 Öppet hus med 20 %

2008-11-30 @ 12:05:20
Nu ska vi bruncha med två dvärgpinnar och deras söta matte på Small to big! Sedan är det dags för shoppinghelg hos Cane Minore - som har 20 % på allt. Vi hann aldrig dit i går så vi tänkte kolla in kläderna i eftermiddag i stället. Är du också sugen finns chansen även i morgon. Kolla Annelis blogg för mer info!



Några smakprov på vad som väntar oss!

 PS Dekor startar Store

2008-11-30 @ 11:00:52
Fina Pia, som sytt de söta fleecetröjorna till Maggie, har äntligen tagit steget ut och startat sin egen lilla pudelbutik! Nu kan du också klä din vovve i plagg signerade PS Dekor - för en billig penning. Titta in HÄR och klicka på pudeln i menyn!


 Skönhet à la Chanel

2008-11-29 @ 20:42:35
Vi har längtat och väntat och nu är den äntligen här: Vår läckra hundhandväska i svart, kviltat (fusk-)skinn! Modellen Poppy från Pet Londons lyxiga Gold label är rymlig, lätt, mjuk, praktisk - och skitsnygg! Framsidan är kviltad och likaså locket på det stora ytterfack som täcker hela baksidan, men i övrigt är väskan slät. Ventilation sker genom meshfönster på bägge kortsidorna. De täcks av panelgardiner som antingen kan fästas nere med ett classy magnetlås eller rullas upp och då sättas fast med tryckknapp. Inuti finns en stadig bottenplatta, ett stort innerfack och ett nätt säkerhetskoppel med snygg karbinhake. Fram på väskan sitter en liten logga och två stora fack för småprylar, som stängs med snygga snäpplås. Alla metallbeslag är stilrena och silverfärgade, och knutarna vid de dubbla handtagen är en rolig detalj. Dragkedjan i topp går längs framsidan och båda kortsidorna. Väskan öppnas alltså framifrån, men man kan välja var och hur mycket den ska vara öppen under färden. Undertill finns fyra små piggar för att väskan inte ska behöva stå direkt på marken. Åh! Den är så grym! För att maxa Chanel-looken har vi bäddat med en vit filt och hängt lilla couture-väskan Fiore från Bella bags i en av silverringarna!


Poppy finns även i rosa eller denim. 649 kr hos Posh pooches - det är värsta kapet!


 Rosa ränder

2008-11-29 @ 19:51:18
Ännu ett paket anlände i går - med avsändare Posh pooches. Vi packade upp det rosa blingade halsbandet vi vann i shopens senaste tävling (det var mjukt och fint och passade perfekt!) och ett sött set från Pinkaholic. Ärmlösa, stickade tröjan Cello har ett vintervackert märke med en broderad snöflinga och en liten paljett. På bröstet finns ett litet broderat hjärta, muddarna är skönt ribbade och plagget kommer med en matchande halsduk med smart konstruktion. Den ena snibben är som en ögla där man kan dra igenom den andra. Alltså snygg stängning utan varken knot eller knut! I paketet fanns en sak till, en stor sak, men den är så ljuvlig att den ska få ett alldeles eget inlägg! Håll utkik ...

Ärmlöst är bra när en hund behöver flera lager men vill slippa "michelin"-looken!
Tröjan finns även i marinblått och brunt och kostar 259 kr.


 God jul från Göteborg

2008-11-29 @ 18:52:29
Jultröjan från Stickat & Unikt har anlänt, och den är grym! Härligt julröd med hundmönster i vitt och pyntad med både pälskanter, guldprickar och detaljer i rött glittergarn. Maggie har provat och plagget sitter som en smäck - men vi tänkte spara invigningen till första advent i morgon!


Tröjan kom tillsammans med både julkort och smarrigt godis.
Monica har också stickat ett matchande hårband till matte! Tack!


 Award i adventspresent

2008-11-29 @ 15:04:27
Dags att återgå till vardagen, men det är inte fy skam! Vi har nämligen fått en fin utmärkelse av Dianas blogg! Tack så mycket! Nu ska vi enligt reglerna utse sju andra bloggare som vi tycker förtjänar priset I love your blog.
Reglerna:
1. Du som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den till sju andra bloggare och länka till deras sidor.
4. Lämna en kommentar i deras bloggar och berätta att de fått utmärkelsen.

7 bloggar som Maggie och matte gärna vill premiera är:

Cherlindrea
Indra, vacker som en älva, bloggar personligt och inspirerande om hundliv, vardagsliv, pyssel, shopping och inredning. Bloggen är en rosaskimrande drömvärld men väjer inte för djupare frågor och samhällsproblem.

Pudlar & Pelargoner
Hemma hos Hedvig finns fem söta pudelflickor och i det vackra växthuset växlar inredningen med årstiderna. Njut av oerhört vackra foton, få en glimt av det designade hemmet och ta del av hennes stora konstintresse.

Amor Vincit Omnia
Hos söta Alisa hittar du vardagsfunderingar och djupa tankar, kändisskvaller och shoppingtips. Alisa uppdaterar i ett rasande tempo, designar både bloggar och egna smycken och har två underbara små hundar: Leeloo och Gizmo.

Little Peaché
Coola juridikstudenten Frida sticker ut i smeten av modebloggerskor, vågar vara obekväm och kan dela ut feministiska käftsmällar. Kreativa outfits förevigas i konstnärliga bilder tagna av sambon David - som också råkar vara min fina bror.

Hund i Sthlm
Anneli kommer med ovärderliga tips för hundägare i storstan. Hon listar krogar, kaféer och butiker där din fyrbenta vän är välkommen men ger också förslag på sköna promenadstråk och gott godis. Söta bilder på hennes chihuahua-trio!

Stickat & Unikt
Som namnet antyder handlar bloggen främst om Monicas stora passion stickning. Se hennes kreationer och ta del av fina mönster, följ med på roliga utflykter och få massor av mixade tips. Kryddat med härlig Göteborgshumor!

Bloggkommentatorerna
Min livboj på blogghavet! Språkligt men knappast politiskt korrekt skriver A-M och Mia om både enstaka inlägg och övergripande fenomen. Syrligt och vasst men med ständig glimt i ögat ger de dig överblicken du inte hinner eller orkar skaffa själv.

 Ur tomtens säck

2008-11-28 @ 13:18:37
Nu har ni fått se alla shoppingfynd - men vi gick faktiskt hem med ännu mer i påsarna. Iaa bjöd på en hel drös med rosetter som skulle matcha de nya plaggen, och så vann vi en julklapp i kvällens lotteri! Den innehöll en stor leksak (som Maggie just nu försöker ha ihjäl), tuggben, lyxiga hundkex, en burk tassalva och en grön Pet blinker. Kanon!


Maggie kunde ju inte hålla sig ända till julafton ...

 Pråliga pärlor

2008-11-28 @ 12:58:50
Alla goda ting är tre, så efter tröjan och jackan slog vi även till på lite bling. Maggie har ett rött halsband med stora kristaller från amerikanska Auburn sedan tidigare, så nu blev det ett med stora pärlor. Vrålsnyggt! Kopplet fanns tyvärr inte i någon mini-variant (varför kan inte alla designa ett vanligt och ett litet - alltid?) men vi kan nog matcha med det gamla. Nu knep vi det enda exet hittills av det röda, men pärlhalsbandet finns i fler färger.


Halsbandsparad och fina Avant Garde-flexi från 26 Bars & a Band.
De roliga rullkopplen kan du läsa mer om HÄR.


Maggie i provhytten! Är det rutiga som skymtar till höger bekant?
Javisst - vi har ju bloggat om sådana HÄR.


 Lyx & läggdags

2008-11-27 @ 23:40:50
Trots massiv bloggbombning räckte det tydligen inte med en dag för att redogöra för hela vår shoppingfest hos Iaa. Vi får helt enkelt spara de sista fynden till i morgon! Kvällens sista bild blir på julfestens sötaste jycke - lilla chihuahuan Lola, som slog till på en lyxig säng från Lord Lou. Värdig en äkta prinsessa!


Lilltjejen blev så nöjd med sin nya liggplats ...


... att hon gav upp ett riktigt glädjetjut!
Den gosiga pälsfilten och den supermjuka röda angoratröjan från Kwigy-bo,
även den signerad Koko von Knebel, åkte också ner i shoppingkassen.


 Klassiker från Koko

2008-11-27 @ 23:15:57
Tysklands drottning av hundmode heter Koko von Knebel och har mottot "every dog is a star". Företaget är en gigantisk distributör i Europa och har många trendiga märken i sitt stall. Nu har Koko lanserat en egen linje, Black label, som bland annat innehåller en stilren svart täckjacka, framtagen i samarbete med Puppia luxury. Jag är ju lite svag för allt vad specialkollektioner heter och kunde inte hålla tassarna borta från detta plagg. Jackan är enkel men ändå lyxig med den stora KvK-loggan broderad på ryggen. Den pälskantade luvan är avtagbar och i nederkanten finns en dragsko. Passformen skiljer sig faktiskt en aning från Puppias egna jackor. Rygglängden är lite längre och storlek M, som ibland är på gränsen till tajt på Maggie, passar perfekt!


Crest vest är ärmlös och fodrad med mjuk fleece.

 Checka in Dogartist

2008-11-27 @ 22:12:37
På tal om DogArtist så har ni väl inte missat deras stilrena halsband och koppel? Tanja Fylking bjuder ofta in olika kändisar som gästdesigners och senast ut är sångerskan Kate Ryan som har formgivit kollektionen Star. Dogartist har återförsäljare över hela landet men om du inte hittar någon butik nära dig kan man numera klicka hem många av accessoarerna från Doggie.

Guld och stjärnor - signerat Kate Ryan.

En annan rolig nyhet från Dogartist är neccessären för fyrbenta. Den innehåller godis, en lyxig tasshandduk och en supersmart reseskål som ihopvikt är lika liten som ett kreditkort! Produkten heter fyndigt nog V.I.D (very important DOG) och är en bra present till jycken som har allt. Men om du planerar en hotellvistelse i Stockholm tillsammans med din hund så behöver du inte köpa neccessären. Checka in på hotell Birger Jarl - så väntar den på rummet!


Snart kommer neccessären att finnas på ännu fler hundvänliga hotell!

 Lack, S & M

2008-11-27 @ 21:36:57
Maggie passade också på att prova de snygga ytterplaggen från Petsonality, bland annat en lackad mörkröd regnkappa. Men till min stora förtvivlan befinner sig lillan tydligen mitt emellan storlek S och M! Den stickade tröjan fick gärna vara lite rymlig, men jackorna blev för små eller för stora. När jag fick syn på en svart, skimrande trenchcoat med blingat skärp och fina knappar på ärmarna övervägde jag för en kort stund att raka av Maggie all päls. Alternativt göda henne rejält. Men jag kom snabbt på bättre tankar och plånboken drog en djup suck av lättnad.


Lackade kappan var lite kortare i modellen och hade kanske funkat i M,
särskilt så här års när man behöver ha en varm tröja under ...


... men det var ju trenchen jag hade spanat in!


Maggie hade också spanat in den - följ blicken!
På den här bilden syns det bättre hur snyggt plagget skimrar. Åh.


 Plagg med personlighet

2008-11-27 @ 18:16:21
Det bästa i klädväg bland alla nyheter i butiken tyckte vi var plaggen från det spanska märket Petsonality. I kollektionen finns flera jackor och massor av söta stickade tröjor och t-shirts. Designern är nybliven samarbetspartner till svenska stoltheten Dog Artist, så det är alltså tack vare familjen Fylking som dessa europeiska kreationer nu finns att köpa här. Iaa har än så länge bara tagit hem några smakprov, men garanterar att fler modeller och storlekar kan fixas fram - på bara en vecka. Petsonality använder fina garner som kaschmir, merinoull och bomull och jag föll som en fura för de silkesmjuka och lyxiga tröjorna med söta applikationer. En röd med blommor, en rosa med hjärta - och en ljusgrön med skimrande fjäril och pälskantad luva. Den sistnämnda fick följa med hem!


Tröjorna ska trots sitt ljuva yttre tåla tuffa tag! Pris: 550 kr.




 Million dollar baby

2008-11-27 @ 13:43:59
Ni fick ju en liten smygtitt på nyhetsbordet redan i går och nu tänkte vi visa våra favoriter.
Från Australien hade det kommit in ljuvliga koppelset i diskret krokopräglat skinn - med blingade dollartecken i guld. Gissa vem som fick dollartecken i ögonen?! Hamish McBeths produkter är oerhört välarbetade in i minsta detalj. Både d-ringen, den vackra koppelhaken och det lilla gångjärnet vid kopplets handtag är graverade med designerns namn. Men den egentliga loggan dinglar från halsbandet i form av en liten hundberlock! Utöver de blingade accessoarerna fanns det även rutiga set som skulle passa fint på en tax. Eller kanske på McBeths favoritras, westien!



Dollar Bling finns i lila eller brunt och kostar cirka 1 200 kr för ett helt set.


Vill man lyxa till det ordentligt finns det även matchande id-brickor!
De lyxiga smyckena passar lite större hundar och finns i många olika utföranden.




 Julmys & jubileum

2008-11-27 @ 12:54:57
Iaa hade bjudit in till shoppingfest i går för att fira butikens 2-årsjubileum. Julmys var temat och självklart var skyltningen med tomtedräkter och luvor på plats. Den lilla chihuahua-provdockan i plast fick sällskap av mannekängen Maggie en stund, som undrade hur svårt jobbet kunde vara. Här ser ni hur söt hon är i sin röda klänning! Dagen till ära bar hon även sitt stjärnspänne med röda swarovskikristaller, men det festade hon bort innan kameran kom fram.


Okej, hur funkar det här då?


Jaha, man måste stå blickstilla och stirra rakt fram.


Nja, du får nog klara dig själv. Jag sticker!

Röd luvklänning med skotskrutig kjol, Pampet/Small to big
Blingat koppelset i silvermetallic, Le chien
Rött kristallspänne, Modern dogg



 Wow, vilken fest!

2008-11-27 @ 00:01:11
Maggie och matte är lyckligt hemma, efter en fantastisk kväll hos Iaas food & fashion for pets.
Vi har minglat med trevliga hundägare, träffat söta vovvar, druckit bubbel, ätit snittar och dreglat över sjukt snygga hundkläder. Maggie är helt slut efter alla intryck så vi får spara detaljerna till
i morgon. Men vi säger godnatt med en bild: Gulliga Iaa med lillan i famnen, bredvid ett bord som dignar av spännande höst- och vinternyheter. Bland annat specialkollektionen Black label och ett nytt, lovande europeiskt märke!


Vad är det för skönt och grönt som Maggie har på sig? Slog vi till?
Blev det någon goodiebag? Du får svar på allt - i morgon!


 Pudelns klädpanik

2008-11-26 @ 18:44:20
Maggie har dragit ut halva sin garderob på golvet i jakt på den perfekta outfiten till kvällens
vip-fest hos Iaa. Eftersom det står julmys på inbjudan lyckades vi till slut enas om den här klänningen. Vi återkommer senare med en rapport från festligheterna!


 Vinnaren i tävlingen

2008-11-26 @ 12:13:10
Jag berättade i måndags kväll vem som vann vår tävling men eftersom flera tycks ha missat det så får vinnarna ett eget inlägg nu! De som kammade hem en valfri t-shirt från Pawprint
blev Simone och hennes dvärgschnauzer Nellie! Tjejerna har valt en rosa tröja med trycket Desperate Housedogs. Grattis!


Tröjan kommer snart på posten!


Tröstpriset går till dvärgpinschervalpen Diva!

 Tjuvstart på julen

2008-11-26 @ 11:38:34
Julens första klapp dimper förhoppningsvis ner i brevlådan snart. Monica skickade nämligen iväg den fina jultröjan i går! Utan räkning - eftersom vi bestämt oss för att byta klappar med varandra! Hoppas nu att Maggie blir lika tjusig som toyvalpen Saga är i sin handstickade outfit:


Söta Saga är en av våra läsare - och kund hos Stickat & Unikt!


Maggies tröja har likadant vovve-mönster men i övrigt en egen design.
Kolla så fin, med guldglitter och pälskanter - och svanstub så klart!


 Fyra fina fleece

2008-11-25 @ 22:22:31
Vad är det för rosa kreation Maggie har på sig? Jo, en av de nya fleecetröjorna från PS Dekor! Jag trodde att Pia skulle skicka två plagg - men hon skickade två av varje färg! Med gulliga motiveringen "nu kan Maggie skaffa tvillingsyster" (hörde du det, husse?). Förutom de två rosa tröjorna hänger nu två prickiga hoodies i garderoben. Varma, söta - och med grym passform!




Den rosa tröjan fick följa med ut i dag medan den röda
än så länge bara har provats i hemmets lugna vrå.


 Pudelpolarna fikar

2008-11-25 @ 22:03:06
I dag trotsade vi snödrivorna och gav oss iväg till Small to big för att ta en fika med Maggies pudelpolare Alice. Hennes matte passade på att handla lite också - allvädersoverall, jultröja och adventskalender hamnade i shoppingkassen!


Söta Alice tar igen sig lite bland kuddarna.
Hennes halsband i vit snöleopard kommer från webshopen Hippa.



Tjejerna tar en liten kisspaus i halvlek ...


... men skyndar snart in till käk och bus igen!

 Julpynta!

2008-11-25 @ 18:14:36
Julstämningen börjar gripa tag i oss på allvar nu så vi fortsätter tipsen med lite gulligt pynt!
De sötaste smyckena till juljycken hittar du hos Le chien:


Julgran, 65 kr, och snögubbe, 55 kr.


Snöflingan, som finns i fler färger, och polkagrisen kostar 125 kr.

Och om du vill klä hunden som en liten tomte har Spoiled dog luva och halsduk från Puppia:


Finns det några snälla vovvar? 99 kr styck.

 Megafynd hos Miltons

2008-11-25 @ 11:20:03
En läsare ville ha ett omdöme om webshopen Miltons - så jag kikade in där för första gången på länge. Och fann att butiken har gjorts om och blivit mycket större. Sajten är fortfarande ganska rörig, produktbilderna är inte särskilt bra och det finns mycket skräp. Men priserna är riktigt låga och om man orkar leta en stund så kan man göra fina fynd! En bonus är att både stora hundar och långa hundar, som taxar, har egna produktkategorier. Miltons spöar också konkurrenterna när det gäller vissa plagg från Puppia. Vinterjackan Shooting star säljer de för rekordlåga 399 kr och täckvästen Snow kostar från 319 kr. Men det bästa kapet måste vara väskan Forever Koi från Pet Flys. Shopen har bara den modellen - men tar bara 769 kr för den! Så skynda fynda!

PF Koi bag
Väskan är i storlek S - och tokbillig!


Det finns många söta blingade halsband, som det här för 79 kr.
Halsband och koppel i äkta läder hittar du från 69 kr och uppåt.


 Sportigt från Japan

2008-11-24 @ 23:58:44
Två goda nyheter får avsluta kvällen! Den första är att ännu ett nytt märke är på väg hit! Japanska 9689 gör sportiga streetkläder och Small to big, som blir först med kläderna i Sverige, väntar leverans i nästa vecka. Några smakprov:



Plaggen kommer i begränsat antal, så det är först till shoppingkvarn som gäller!

Den andra nyheten då? Jo, vi har ju äntligen en vinnare i vår fantastiska tävling! De som kammar hem en valfri t-shirt från fina webshopen Pawprint är Simone och Nellie! Grattis!
Och det utlovade tröstpriset går till dvärgpinschervalpen Diva! Tack till alla som har varit
med - Hundmodebloggen har snart en ny tävling på gång om ni vill prova lyckan igen!

 Ljuvliga julkläder

2008-11-24 @ 20:56:31
24 november i dag. En månad kvar till julafton - och hög tid att ekipera vovven inför högtiden! Utbudet av jul- och tomtekläder är riktigt stort i år och jag har plockat ut mina fem favoriter:

1. När det gäller klassisk tomtekostym kommer den sötaste rocken från Pinkaholic. Enkel och klassisk, men pimpad med blingat spänne på skärpet och små broderade polkagrisar!

2. Vill du ha ett fyrbent plagg som håller vovven varm åtminstone på en liten tur för att köpa tidningen - kolla in Puppias nya jumpsuit med texten Christmas över baken.


3. Den här kappan från Puppy angel är sötare än pepparkakor. Tänk så gullig hunden blir på slädturen - eller bara på rastningen efter julbordets läckerheter. Kolla in vantarna!

Topp tre-plaggen hittar du bästa priset på hos Posh pooches: 279-299 kr.

4. Kläder inomhus behöver inte många vovvar - men vid julklappsöppningen tycker jag att man kan göra ett undantag! Sötaste t-shirten kommer från märket I see spot och säljs hos Le chien.
Den här ska jag klicka hem till Maggie! 195 kr i storlek XXS-L.

5. Till sist en godbit för de allra minsta - och yngsta - vovvarna. Om din bästa vän firar sin första jul, vad passar då bättre än den här tröjan i skön ribbad bomull med en härlig rosett på ryggen?
Valptröjan kommer också från I see spot och kostar 255 kr hos Le chien.



 Trotsa kylan med Theo

2008-11-24 @ 10:33:58
Snöstorm - då har vi fler värmande tips! Isländska märket Theo gör rejäla kvalitetsplagg med genomtänkta detaljer och har två snygga jack-alternativ i vinter. Modellen Eskimo med ärmar samt Vest - som är just en väst. De är vind- och vattentäta och varmt fodrade med fleece. Båda har pälskantad luva som går att knäppa av och under finns en krage som man då kan rulla upp. Jackorna har hål för koppelfästet och går att reglera med dragsko. Plagget med ärmar har långa sådana som lätt kan anpassas efter benlängd genom att man kavlar upp eller kortar av.

Priserna är
ganska saftiga (ord pris 595 kr) men jag tycker att kvaliteten är värd några extra kronor. Det lönar sig dock att jämföra olika butiker - och jag har så klart gjort jobbet åt er. Hos Anicare kan du fynda vissa färger och storlekar för 389 kr och uppåt. Pets in Town har enstaka plagg för 425 kr och uppåt. Tredje anhalten, om du har en liten hund (XS-L), blir Spoiled dog som med 20 % rabatt på märket nu tar 479 kr för såväl jacka som väst. Har du en större vovve? Inga problem, jackan görs upp till 3XL och västen ända upp till 5XL! Kika in hos All4Dogs - men tänk på att prislappen då har växt i takt med plagget. XL och uppåt kostar från 729 kr.


Jackan finns i 6 färger:
Rosa, vit, khaki, grön kamo, rosa kamo och svart med reflekterande kantband.


Västen finns i 5 färger:
Grå, röd, grön kamo, rosa kamo och svart med reflexband.


Theo klär även de allra största - med rygglängd upp till 75 cm!

 Budgetshoppa till Buster

2008-11-23 @ 19:44:14
Våra fina läsare Ira klickade nyligen hem en snygg stickad tröja till sin mellanpudel Mio - från en tokbillig sajt som heter Pawshop. Jag kände inte till den innan men kan efter en titt konstatera att modegraden generellt är lika låg som priserna. Ett par godbitar finns dock, som en grön täckväst för 139 kr eller en blå tröja med snöflingor på för en hundralapp. Här hittar du också billiga vita t-shirts - och halsband från så lite som 25 spänn. Men allra finast är Mios tröja, och i priset ingår en matchande randig halsduk med pompoms!

Pawshop tar 149 kr för den randiga tröjan i L och XL. Behöver du en mindre storlek?
Kolla hos Le chien, som också har ett bra pris på tröjan: 175 kr.



Snöflingetröjan har polokrage och bensnoddar.
Även den här finns hos Le chien - men då blir färgen ljuslila.


Gröna täckvästen ger billig värme.
För samma låga pris men fler färger - titta in hos Fina hund.




 Tävla om t-shirten

2008-11-23 @ 18:43:07
Sista chansen! Vid midnatt avslutas vår grymma tävling där du kan vinna en valfri t-shirt från Pawprint. Har du inte deltagit än? Gör det HÄR!

En av många tuffa tröjor ur Pawprints sortiment.

 Hurttas nya overall

2008-11-22 @ 23:59:26
Snö alltså - och som ni säkert redan har sett fick Maggie inviga sin nya fleeceoverall från Hurtta, som anlände från Divinedog i början på veckan. Storlek 301 sitter som en smäck, är perfekt i benen och trots att ryggen var lite väl lång kunde lillan bära svansen som en fana utan problem.

Det här är verkligen ett helt nytt plagg jämfört med den gamla overallen. Materialet känns inte riktigt som fleece utan snarare som ett tjockt sweatshirt-tyg - lite stelt men mjukt och skönt ändå. Overallen är väldigt snygg med sina diskreta loggor och reflexsömmar - och jag älskar den knallröda färgen! Maggie verkade också nöjd, hon rörde sig helt obehindrat och frös inte förrän på slutet - när hon hade kört ner hela huvudet i snön. De ribbade muddarna blev lite blöta efter allt bus men annars står plagget emot väta fullständigt. Toppkvalitet som rekommenderas varmt!



Röd overall, Hurtta/Divinedog
Svart blingat koppelset i lack, Le chien
Röd rosett, Dogtag (Stockholm)


Jag har förresten roat mig med att mäta overallen för att kanske underlätta nätshoppingen för någon. De gamla måtten på nr 301 står inom parentes. Ni ser ju vilken enorm skillnad det är!
  • Rygglängd: 30 (30)
  • Halsöppning: 28 (33)
  • Bröstkorg: 41 (59)
  • Midja: 35 (51)
  • Framben: 12 (9)
  • Bakben: 15 (14)

 Vintervovve

2008-11-22 @ 22:23:04
I dag kom äntligen snön till Stockholm! Maggie var först lite fundersam men satte sedan av i full fart genom det vita landskapet. Hennes samling av pinnar syntes inte längre men hon lyckades snart gräva fram en av favoriterna. Hela familjen var ute tillsammans och kolla, hemlige husse fastnade visst på bild!








Vår lilla snöängel!


De små bilderna är klickbara för den som inte kan få nog av Maggie ...



 Glasyr & frisyr

2008-11-22 @ 19:36:43
Så här såg det ut i vår säng i går kväll. Jag packade upp paket och LindaSpoiled dog hade skickat en glaserad kaka tillsammans med jackan (som vi bytte storlek på från L till M). Allt fick ligga framme - och gissa vilken liten supernos som hittade dit på två sekunder? Snart hade Maggie glasyr i hela frisyren, så i dag har hon fått ett välbehövligt bad. Det rosa och röda ni skymtar i hörnet är tröjorna från Pia, supersöta fleecehoodies som vi ska visa mer av snart.
Men närmast på tur står massor av bilder från Maggies möte med snön!


Den som hittar kakan får kakan!

 Märkesmingel

2008-11-22 @ 18:38:36
Nästa helg har alla som är i Stockholm chansen att titta lite närmare på märket Cane Minore som ska ha öppet hus. Tvåbenta bjuds på kaffe, hundarna får goodiebags - och självklart finns det möjlighet att shoppa loss. Jag har bloggat om deras coola kläder tidigare och tänker absolut åka dit med Maggie. Är du också sugen anmäler du ditt intresse hos Anneli. Hoppas vi ses!


Spana in märkets kläder och accessoarer!

 Pausfågel i minisize

2008-11-21 @ 19:07:06
Matte är sjuk, det är därför det är så lugnt här i dag. Men söta Monica har skickat förkylningste, husse har varit på posten och hämtat ut både paketet från Pia och en ny jacka, snart får vi middag och sedan är det ju Idol. Nya bilder och tips och svar på era gulliga kommentarer kommer snart! Så länge bjussar vi på den minsta chihuahuan vi någonsin sett. Lilla Ragna, 7 månader gammal och 1 kg tung, som vi träffade på senaste kafébesöket på Small to big. Hon byggde bo i en täckjacka som hängde över en stol och högg sedan in på en mumsig kaka. Om någon annan vovve kom för nära utstötte hon avgrundsdjupa morrningar som jag inte trodde en så liten kropp kunde åstadkomma! Sött va?


 Maggie kör sitt race

2008-11-21 @ 12:38:26
Så här tuff var lillan i nya formel 1-jackan i går! Den genererade massor av komplimanger och några vänner vi mötte ute tyckte att det var Maggies snyggaste outfit ever. Själv tycker jag att hon ser ut som en limpa - men en väldigt söt sådan.




Röd jacka, Puppy angel/Doggie
Grönt blingat koppelset i kroko, Puchi/Posh pooches
Grön klämma, Le chien

   


 Maggie ska sko sig

2008-11-20 @ 17:47:30
Maggie har fått två par skor i present av fina läsare som inte hade användning för dem till sina egna hundar. Det ena paret är riktigt stylish - silverpjuck som skiftar lite i lavendelblått. De har stadig sula, knäpps med både dragkedja och kardborrband och ser ut precis om hundarnas übersko från Little Lily. De andra skorna är svarta, mjuka och ser mer ut som ledade strumpor än skor. De är gjorda i något slags skönt termomaterial med skinnförstärkning fram och knäpps också med kardborrband.


Förra vintern var jag på vippen att skaffa skor åt Maggie - när hon fick snöstolpar under tassarna och knappt kunde gå. Vi provade i butik men slog aldrig till. I år tänkte jag vara förberedd om det skulle bli så här illa, så Maggie ska snart få testa sina presenter.
Någon som har erfarenhet av skor på hundar?


Ska det vara på detta viset?


 Fräckt med formel 1

2008-11-20 @ 12:53:28
Ännu ett läckert plagg kan nu strykas från Maggies önskelista och hängas in i garderoben!
Vi specialbeställde den här tuffa formel 1-jackan från Puppy Angel/Doggie för flera veckor sedan och nu är den äntligen här. Eller nu och nu, vi har faktiskt haft den några dagar och våndats över storleken. I det här märket brukar M vara på gränsen till litet, så jag köpte en L. Men eftersom Maggie krympte till ett litet kommatecken efter klippningen blev jackan rymlig. Och modellen ska ju egentligen vara tajt. Även om det så här års är lite skönare om plagget går ner ordentligt över ryggen. Fast det ska ju inte vara för stort heller. Ja, så där har jag hållt på, tills husse i går fick bestämma att vi behåller jackan i L (funktion före fashion). Så nu ska vi ut och testköra!


När vi shoppade var den röda jackan beställningsvara
men nu finns den hemma i både rött och svart. Pris: 499 kr.


Storlek S-XL är lagervara men du kan beställa upp till 3XL!

 Dagens outfit

2008-11-19 @ 21:04:22
Matte är inte riktigt kry i dag men hundkräket måste ju ut ändå. Tack och lov motionerar min lilla duracell-pudel sig själv när hon får springa lös - med snabba ruscher fram och tillbaka.
En dryg timmes promenad blev det i alla fall. Maggie bar sin första overall, som faktiskt passar fortfarande trots att jag köpte den när hon var valp. Benen är, som alltid till en långbent skönhet, lite korta. Men de skyddar åtminstone ner till pälsbollarna!




Overall, DogLine/Modern dogg
Svart halsband med röda hjärtan, Karlie/Small to big
Svart flexikoppel (Petite elegance), Le chien
Röd rosett med svarta prickar, Small to big
Röd körsbärscharm, Small to big




 Transport-tips

2008-11-19 @ 14:26:06
Psst! Kolla in Loris blogg - hon säljer en bättre begagnad bärväska från Theo för nästan halva priset. Storlek L, med plats för två små hundar, och endast använd ett par gånger. 700 pix.


 På gång: PS Dekor

2008-11-19 @ 12:04:26
Maggie fick den här fina fleecetröjan i present av vår pudelpolare Pia. Nu har hon satt sig vid symaskinen igen för att skapa ytterligare två plagg åt lillan! Det ryktas om att vi kanske får post redan i slutet av veckan ...


Pias märke heter PS Dekor.

Vill ni se Maggie i tröjan hittar ni outfitbilderna HÄR. Vi måste också få visa upp Pias söta provdockor, nämligen pudelkillarna Cisco och Pixie. De representerar varsin storlek både som hund - dvärg resp toy - och som modell på tröjan. Maggie ska så klart få sina nya kreationer i Pixie-size!


Rött är sött ...


... och kamo är coolt!
Bilderna har vi lånat från killarnas egen blogg.


 Ett ljus i mörkret

2008-11-18 @ 22:49:56
Hört talas om Pet blinkers? Det är smarta, blinkande lysdioder som gör att din vovve syns bra även i mörkret. Vattentåliga och med riktigt lång räckvidd, trots att de är jättesmå. Dessutom är de stilrena och snygga, till skillnad från de flesta reflexer och lampor jag sett. Maggie brukade ha en i halsbandet på kvällarna - tills husse slarvade bort den. Så nu ska vi försöka vinna en ny! Spoiled dog lottar ut en på sin nya butiksblogg - var med och tävla ni också!


 Dagens outfit

2008-11-18 @ 14:21:06
Usch, vilket hundväder! Isande vind och spöregn. Långpromenaden blev inte särskilt lång, men en halvtimme höll vi ut innan Maggie huttrade som en skallra - trots Hurtta. Något poserande kände hon knappast för men ett par snapshots i trappan tog vi i farten:



Röd fleeceoverall, Hurtta/Small to big
Svart blingat koppelset i lack, Le chien
Röd rosett med svarta prickar, Small to big



 Perfect pouch

2008-11-18 @ 11:20:32
Veckans paket på posten kommer från Pawprint! Vi klickade ju hem en rosa körsbärscharm och den söta couture-väskan från Bella bags - och vilken väska! Sjukt lyxig! Präglad fuskkroko och rutig tweed. Svarta band, vita spetsar och en ros i siden. Men det finaste är silverkedjan med ett inflätat skinnband à la Chanel, med en liten karbinhake i ena änden som gör det lätt att knäppa fast sötnosen på kopplet eller bärväskan. Nya couturemodellen är lite större än originalet och rymmer både mobil och läppglans om man vill ha den för sig själv i stället för att fylla den med bajspåsar ... På baksidan finns ett ytterfack i ministorlek och på den lilla etiketten i sidan står det the perfect pouch. Jag är beredd att hålla med!


Modellen heter Fiore. Charmen från FouFou Dog var också jättesöt!

Gulliga Jeanette hade tydligen läst här på bloggen att Maggies Metallica-tisha blivit för liten - så hon skickade med en ny tröja i present! Tack så mycket! Maggie har nu en M/30 cm, som i själva verket är 27 cm lång och cirka 35 cm i bröstmått. Att storlekarna är lite små kan vara bra att ha i åtanke när ni shoppar eller deltar i vår TÄVLING! Och som en extra bonus slänger jag nu in lillans gamla tröja i storlek S som tröstpris!


Maggie tycker att silvertrycket rockar fett!

 Dagens outfit

2008-11-17 @ 22:56:46



Grå jumpsuit, Puppia/Posh pooches
Turkost nithalsband, Mirage/Small to big
Blingat silverkoppel, Le chien
Turkos rosett, Pudelparadiset




 Ben till budgetpris

2008-11-17 @ 18:28:48
Vad sägs om två jackor i en för 299 kr?! Täckvästen Puppy Love från East Side Collection är röd med ett rutigt ben på ryggen - men går att vända ut och in och blir då svartrutig med ett rött hjärta i stället. Det här plagget såg vi på en charmig bichon-kille häromveckan (bra passform!) och hans matte berättade stolt att det var en present från USA. Men visst går jackan att köpa i Sverige också: Storlekar för både mini och maxi finns att klicka hem från Doggie.


Vänd på plagget ...


... för en ny stil!

 Snygga stjärnskott

2008-11-17 @ 13:48:39
I Maggies garderob hänger Puppias nya jacka Shooting star - och den kan vi rekommendera varmt. Nu har Doggie tagit in jackan i storlekar upp till 2XL och säljer den för bästa priset hittills: 495 kr. Välj mellan rosa och brunt:


Vill du hellre ha jackan i svart?
Den hittar du hos Posh pooches - för näst bästa priset (från 515 kr).


 Hjärtan på jackan

2008-11-17 @ 13:31:02
Temperaturen faller, frosten biter och vintern är verkligen på väg. Nu är det riktigt kallt för lillan på hundpromenaderna så i dag blir det fina tips om varma jackor här på bloggen.

Först ett nygammalt plagg från Pampet/Small to big: Heart coat. I rosa finns den nu åter i lager efter att ha varit slutsåld, och dessutom har det kommit en sprillans ny variant i svart. Jackan har luva, band i midjan och foder av gosig fuskpäls - som i den rosa modellen ser ut som ett hav av rosor! Sockersött!

Jackan klarar både regn och snö och kostar 399 kr.

 Körsbärschans

2008-11-17 @ 12:18:02
Maggie fick chansen att göra en specialbeställning från Pooch outfitters via Small to big.
Tror ni att hon kunde hålla tassarna borta från den här?
Inte då.

Lite fel säsong - men ack så söt!

 Säljs snart i Sverige!

2008-11-16 @ 23:26:17
Extra, extra: Pooch outfitters är på väg till Sverige! Åh, vad vi gillar att hundmodet vinner allt större mark här i lilla landet lagom. Det är Ninnie på butiken Small to big som precis har blivit återförsäljare och nu väntar på sin första leverans. Pooch outfitters är ett amerikanskt märke som gör hundkläder under parollen bekvämt, lyxigt och prisvärt. Chefsdesignern har tidigare jobbat för BCBG Max Azria (en modegigant som står bakom bland annat Herve Leger och hans berömda bandage-klänningar) och applicerar nu sina kunskaper på kläder för fyrbenta. Med lyckat resultat! Märket hyllas i USA för god kvalitet och passform - och sin känsla för stil. Vissa kollektioner kan knappast kallas nyskapande (prince/princess, dödskallar, kamo och bling) men märket har stor spännvidd och bjuder också på underbara kreationer med en känsla av 40-tal. Jag älskar de klassiska och chica små kapporna i tweed, dekorerade med pärlor och rosetter! Här kommer lite blandade smakprov:




Missa inte vår tävling! Vinn en valfri t-shirt till vovven HÄR!

 Vi ska på vip-vimmel

2008-11-16 @ 20:36:17
Maggie har fått spännande post! En inbjudan till vip-kväll hos Iaa´s food & fashion for pets! Nästa onsdag ska vi mingla, äta, dricka - och shoppa med 15 % rabatt!



Missa inte vår tävling! Vinn en valfri t-shirt till vovven HÄR!



 Himmelsk helgfika

2008-11-16 @ 00:25:41
Vill du vinna en valfri t-shirt till vovven? Kolla in vår grymma tävling HÄR!

Vi säger
god natt med några bilder från dagens fika på Himmelska hundar. Vi hade inte varit där på länge men Maggie kände igen sig redan när vi klev av tunnelbanan och började sprattla av förväntan. Väl på plats smällde hon i sig en hel mezetallrik och busade loss med alla hundar. Särskilt förtjust blev hon i en jack russell-blandis, en jättesnälll tik som lät Maggie klättra på henne hur länge som helst. Det var så mysigt att träffa Annelie och hennes lille Romeo igen. Hoppas att han också tyckte det - trots att Ego-Maggie inte lät honom smaka en enda tugga!


Maggie - busig!


Romeo - lite blyg.


Dela med sig? Va?


Maggie i klättertagen. Kolla, hon ser ut som ett klot uppifrån!


Dagens outfit!

 Klickat & klart

2008-11-15 @ 23:05:16
Vill du vinna en valfri t-shirt till vovven? Kolla in vår grymma tävling HÄR!

Sådärja!
På väg hem till Maggie: Hurttas röda fleeceoverall. 579 kr hos Divinedog. Snö, tack!


 Provat på stan

2008-11-15 @ 22:23:19
Vill du vinna en valfri t-shirt till vovven? Kolla in vår grymma tävling HÄR!

Maggie ligger
ihoprullad i mitt knä, med sin näpna nos i mitt armveck. Varm, mjuk, liten och så söt att mitt hjärta värker. Hon är helt slut efter dagens aktiviteter, som självklart har inkluderat både fika och shopping. Efter en dejt med chihuahuan RomeoHimmelska hundar blev det en sväng inom närliggande djuraffären Ellios Hund & Katt. Och vilken tur - för gissa vem som hade fått hem värsta laddningen från Hurttas nya kollektion?


Välfyllda klädställningar hos Ellios på Östermalm i Stockholm.

Där hängde plaggen i stora klasar, så Maggie passade på att prova lite. Tur det - för Hurtta har tydligen gjort om sina storlekar! Dock utan att göra nya måttabeller - än - så här måste vi flagga för lite extra uppmärksamhet om ni shoppar på nätet. Storleken på täcken och jackor motsvarar rygglängden, inget konstigt där. Och overallerna har kvar sin logik, där de två första siffrorna i storleksnumret motsvarar rygglängden (281 har alltså en rygglängd på 28 cm). Men övriga mått är något av en djungel!


Här provar Maggie den vattentäta fleecejackan, som var lite längre än jag trodde.
I orange fanns det inte mindre storlekar än 30 cm så det fick bli en grön (27 cm).
Kvaliteten är superskön, dock är jackan lite vid där bak. Men med bensnoddarna
hålls den på plats och i övrigt är passformen suverän. Jackan är tjock och varm!




Här är fleeceoverallen - vår storfavorit. Den kommer att hålla alla frusna vovvar varma
i vinter, om man nu hittar rätt storlek. Maggies gamla size, 221, var pytteliten så här
har hon på sig en i 301. Nästintill perfekt, men den kunde ha varit lite kortare i ryggen.
Enligt personalen var nästa storlek (281) sjukt slimmad och hade nätt och jämnt passat
en spinkig vinthundsvalp i går, så jag tror ändå det får bli en sådan här. Men inte i brunt!


Till sist några ord om friluftsoverallerna. Den gamla modellen är lite stel och prasslig, men den nya är verkligen supersmidig. Generellt är den väldigt vid, för att man vid hård väderlek ska kunna ha den utanpå sin fleece, men den går att reglera på flera ställen. Och så är designen -
för att vara i kategorin friluft - en fullträff!

Har du vägarna förbi Ellios rekommenderar vi ett besök!



 Kom, kom, pompom

2008-11-15 @ 16:46:16
Vill du vinna en valfri t-shirt till vovven? Kolla in vår grymma tävling HÄR!

Alltså, här var man nöjd med att en av Maggies tröjor matchade nya carriern från Pet Flys. Och kände inget större behov av att köpa plaggen som egentligen hör till. Men vad gör designern då? Jo, släpper en helt ny variant av Ready-2-ride apparel, ljuvligt söta luvtröjor - med pompoms! Vi måste ha en. Kom till Maggie och matte!

Pet Flys släpper nya tröjor! Uncle Monkey och Baby Doe finns att köpa nu och fler
modeller - som vår lila Wings - är på gång! Plaggen kostar cirka 200 kr (26,50 dollar).


 Vinn valfri t-shirt!

2008-11-14 @ 19:30:49
Update: Tävlingen är avslutad! Vinnaren heter Simone!

Vi berättade
nyligen att webshopen Pawprint inte alls bommar igen utan tassar vidare i full fart. Och för att fira detta har Jeanette sponsrat en TOPPENTÄVLING här hos Hundmodebloggen - där vinnaren får en valfri t-shirt!

Så här enkelt är du med och tävlar:
  1. Titta in hos Pawprint och spana in det stora utbudet av t-tröjor.
  2. Kommentera här och berätta vilken du skulle välja. Glöm inte att uppge mejladress!
    Tala gärna om vilken hund du tävlar åt - och länka gärna om du har en egen blogg!
Tävlingen pågår till och med söndag den 23 november. Vinnaren kontaktas via mejl och presenteras även här i bloggen. Sedan kommer t-shirten på posten - självklart i valfri storlek.

Tipsa nu alla vovvevänner! LYCKA TILL!


Några roliga exempel på t-shirts från butiken!

 Fototävling för Fido

2008-11-14 @ 15:12:32
Nästa tips kommer från nakenfisen Ceasar som tassade förbi och berättade om sin fototävling där man kan vinna fina priser till husse och matte. Första pris är en äventyrsklocka, andra pris en stegräknare och tredje pris en vattensäker liten lampa. Kanske något att ge bort i julklapp? Enligt reglerna måste du vara hundägare och du ska själv ha tagit fotot på din fyrbenta favorit. Så fort jag har lyckats välja ut en bild ska jag ladda upp den hos Ceasar. Gör det du också!


Ceasar! Kolla vilken stilig - och välklädd - kille.
Bilden har jag lånat från hans egen hemsida.


 Toy med tur!

2008-11-14 @ 14:49:39
Jippie! Maggie vann tävlingen hos Poch pooches! Vinsten är ett vackert halsband - om vi kan bestämma oss för vilken färg det ska ha. Rosa kanske? Ja, vi kör på det! Och nu fortsätter vi med tävlingstema här i bloggen!

Bling it on!



 Tävla om tröja till teacup

2008-11-14 @ 03:30:09
Nu till helgen tänkte jag tävlingschocka er läsare! Först ut är superstickerskan Monica, som lottar ut en liten cerise tröja i mjuk pälsfrotté. På ryggen finns en julstjärna i guld och modellen passar de allra minsta vovvarna. Klicka HÄR för att kolla måtten, se fler bilder och delta i tävlingen - som pågår till och med den 1 december!


 Sally the schnauzer

2008-11-13 @ 19:53:27
Det var länge sedan vi hade en gästjycke här på bloggen - så låt oss presentera Sally, 6, en snäll dvärgschnauzertjej i färgen peppar & salt. Hon var på Small to big med sin trevliga matte häromdagen för att prova regnoveraller men hittade inte riktigt rätt storlek. I shoppingkassen hamnade i stället en ny bädd, till lilla huset på landet!




 Bäst i butik!

2008-11-13 @ 16:36:26
Alla modebloggare frossar i fuskpäls den här hösten - och Maggie tänker inte vara sämre! Vi har plockat ut våra favoriter bland nyheterna på galgarna hos Small to big, och här har alla de finaste jackorna pälskragar. Först ut är en glammig variant som fångar upp ännu en het trend: Paljetter! Täckjackan med luva (som är avtagbar) har en glittrande stjärna på ryggen och finns i vinrött eller brunt. Dragskon i nederkanten dras med fördel åt för att värma frusna små rumpor.

Star Jacket kostar 399-529 kr beroende på storlek (1-5).

Nästa ytterplagg är lite mer diskret. Det här fleecefodrade täcket har små nätfickor på ryggen, kan justeras i midjan och finns även i riktigt stora storlekar! Här kan du välja mellan tre färger - svart, vinröd och supersnygg aubergine.


Active Winter Coat kostar 399-649 kr.

Täcket finns i storlek 1-7 (bröstmått upp till cirka 70 cm).

Till sist måste jag visa den här mysiga jumpsuiten i skimrande velour med fräscha ränder i ljust rosa eller turkos. Den finns inte i webshopen än men bör dyka upp där när som helst. Jackorna kan du dock klicka hem redan i dag!


För tjej och kille - eller tvärtom om man vill! 299 kr.

 Prickar in trender

2008-11-13 @ 13:47:05
När vi skulle fika på Small to big i går kom vi precis lagom för att se söta Ninnie packa upp en gigantisk låda från Pampet. Äntligen lite höstnytt i butiken! Ni har väl inte missat att prickar är en trend på uppsegling? Här visar hon en gullig regnkappa med luva - fodrad i gosigt material i antingen rosa eller gult. Jag passade på att plåta mina favoriter bland resten av kläderna också, främst några tjusiga vinterjackor. Kommer snart!


Ninnie visar upp sprillans nya regnkappor från trendiga Pampet.
Både hon och köket matchar ju plaggen!


 Lillan lever livet

2008-11-13 @ 04:06:00
Så fort vi kliver av bussen vet Maggie precis vart vi är på väg. Efter språngmarschen till
Small to big ska det hälsas och busas - men let´s face it. Man går väl på fik för att fika!


Jag tänker stirra mot köket tills jag får min mat.


Leverpastej! Det är livet! Gärna tillsammans med lite korv.

 Dagens outfit

2008-11-13 @ 03:55:14
I dag (jo, det är fortfarande onsdag för en nattarbetare) slutade det så klart att regna - men Maggie fick inviga sin nya jacka ändå. Den är ju helfodrad i mesh och skyddar mot kalla vindar också! Här väntar lillan på bussen mot ... hundkaféet så klart!


Rosa regnjacka, Monkey Daze
Rosa klänning, Monkey Daze
Blingat koppelset i silvermetallic
Rosa rosett med pärlhjärta
Allt från Le chien



Pudelväskan
är från Pampet/Small to big



 Päls på planet

2008-11-12 @ 12:07:41
Det blir mycket bloggande om Pet flys nu men jag är så sjukt nöjd med nya väskan! Det enda som grämer mig är att jag inte lyckas få tag på ett matchande plagg från märkets Ready-2-ride apparel (utan att beställa från USA, alltså). Men så slog det mig. Har inte Maggies nya tröja från Little Lily en pälskrage i just lila och svart? Det kommer ju att bli fint som snus! Nu måste jag bara plocka ut ett foto till ramen på väskan. Det finns liksom en del bilder att välja på ...


Vem behöver Pet flys pälsplagg ...


... att bära på resan i nya väskan ...

... när man har en couturetröja med pälskrage?
(Nej, färgskillnaden är inte så här stor i verkligheten, bilderna ljuger lite!)

 Sweet dreams!

2008-11-11 @ 22:00:26
Vi har sparat det bästa till sist! I dagens paket från Le chien fick Maggie nämligen en jättefin bonuspresent! En mjuk luvklänning från samma märke som regnkappan, även den rosa med bruna detaljer. Helt underbar, och perfekt att ha under! Maggie gillade dressen så mycket att hon kröp ner i bädden för att visa upp sig för elefanten - och ta en tupplur till.


Tack snälla Anne-Lie och Angelina!


Klänningen från Monkey Daze måste vara senaste nytt i butiken.
Den finns inte ens på sajten än - men dyker säkert upp snart!


 Täck-jacka

2008-11-11 @ 19:57:48
För Maggie är kläder en signal om att vi ska gå ut - och i det här vädret vill hon ju inte det. Så när jag tänkte prova nya regnjackan bäddade hon ner sig i sängen för att gömma sig. Jag hade inte hjärta att dra upp henne utan jackan fick bli ett täcke en stund i stället.


Syns jag inte så finns jag inte!

 Välkommet i ovädret

2008-11-11 @ 17:23:12
Det öser ner! Varken matte eller Maggie vill gå ut i det här ruskvädret, men nästa gång vi måste så kommer lillan i alla fall att vara skyddad - i sin nya regnjacka! Dagens paket från Le chien var en fröjd att öppna. Jackan är ännu sötare än på bilden, lite mer gammelrosa och med massor av detaljer. De söta rosetterna är inte bara dekoration, utan på varje sida sitter en liten dragsko som gör att man kan justera passformen! Det syns bättre på den HÄR bilden. I paketet låg även det fina koppelsetet i silver som det var specialpris på förra veckan. Jag valde en storlek större än vanligt för att få halsbandet lite bredare, och tack och lov är det så pass ställbart att det passar. Och så slank det tydligen ner ett par pärlprydda rosetter i korgen också. Pink poodle!




Volangprydd regnjacka från Monkey Daze, 275 kr.


Blingat koppelset i silvermetallic, 269 kr (ord pris 395 kr).



Ljusrosa rosettklämmor med hjärtan av små pärlor. 30 kr för ett 2-pack.

 Dyrbar last

2008-11-11 @ 13:56:08
På tal om Maggie - vad tycker hon då själv om nya väskan? Jo, den får tassen upp av lillan också. Hon gillar när det är ombonat och finns ett tak! Det enda som fått oss att vänta så här länge med köpet är egentligen priset. Pet flys är ganska dyra och har dessutom inte funnits
i Sverige särskilt länge. Doggie säljer dem, och för en S tar butiken 1 400 kr - men vi har shoppat hos Posh pooches eftersom Anna säljer väskorna från 900 kr! Modellen Wings är ganska ny och kostade därför lite mer - 1 050 kr - men är fortfarande ett riktigt fynd!


Maggie kryper in för att provligga.


Hon stannar kvar trots att hamburgaren är utanför - då är det bekvämt!


Den nedvikta kanten är skön att vila huvudet på.

 Full pott, Pet flys!

2008-11-11 @ 13:33:22
Nu har vi undersökt nya väskan grundligt och är redo att avlägga rapport! Pet flys säljs bara
på nätet så jag hade aldrig sett en på riktigt förut - men den motsvarade alla förväntningar! Välgjord in i minsta detalj, stabil och stadig utan att bli tung - och galet snygg med sin yta i fuskmocka varvat med präglat fuskskinn. Insidan är i avtorkningsbart material, förutom insidan av luckan som är klädd i svartlila leopardpäls. En matchande filt att bädda med, dubbelsydd som en åkpåse, följer med.  Medföljer gör även adresslapp och axelrem - som kan användas solo eller kopplas ihop med handtaget för att bli extra lång. Andra schysta detaljer är baksidans fönster med plats för foto på hunden och de hästskoformade dragkedjorna. Ena gaveln har ett rejält stålgaller - där den lilla gardinen kan rullas upp halvvägs eller fästas upp helt med flerpen om vovven vill kika ut. Titthål kan även ordnas på framsidan genom att vika ner ena hörnet, som fästs med en liten rem. På andra gaveln finns stora lufthål, och inne i väskan finns ett flyttbart säkerhetskoppel i form av en silverkedja. Sist men inte minst är storlek S perfekt anpassad till flyget - så Maggie kommer att färdas med både komfort och stil nästa gång vi ska upp i luften!


Om man viker ner hörnet så kan vovven titta ut.


Den gosiga filten bäddar vi med i botten.


Både axelrem och adresslapp medföljer.


På baksidan finns loggan och ett litet fotofönster!


Här är gardinen upprullad halvvägs.


Väskan har rejält med lufthål, inte bara här.


Det stiliga kopplet går att flytta eller ta loss.

 Vingar för pengarna

2008-11-11 @ 03:21:51
Min dator har haft en nära döden-upplevelse i dag så därför har jag prioriterat backup framför blogg. Men nu är vi på banan igen. Efter att ha packat upp ett stort och hett efterlängtat paket från Posh pooches är Maggie stolt ägare till en äkta Pet flys! Mer om den - och mycket annat -
i bloggen i morgon!


Maggies superduperlyxiga väska heter Wings!

 Härlig hallonfärg

2008-11-10 @ 14:39:42
Jag har visat upp Juicy Coutures höstjackor i manchester - som tyvärr har lite tråkiga färger. Men om man i stället sätter materialet i händerna på designern Oscar Newman så blir resultatet vackert hallonrosa! Det här täcket har handbroderade pärlor runt hela kragen, på ryggen sitter en hjärtdekoration och knapparna är klädda i fodrets småblommiga tyg. Sött!



Smakar det så kostar det: 699-739 kr hos Doggie.

 Halsband på köpet

2008-11-09 @ 23:11:08
Här kommer ännu ett bra novembererbjudande för dig som är på koppeljakt. Om du köper ett Flexi hos Spoiled dog så får du ett matchande halsband i läder på köpet!


Halsbanden finns i två storlekar, 38 och 50 cm.

Butiken tar 399 kr för ett Elegance och 299 kr för ett Petite.
För lyxliraren finns det även två modeller av blingade Flexi Glam - som kostar 1 000 kr.


 Dagens outfit

2008-11-09 @ 21:25:04



Stickad tröja, acbkonst/Small to big
Orange blingat halsband, Jannes zoo (Stockholm)
Orange koppel, Bobby/Modern dogg
Orange rosettklämma, Aria/Pawprint

   



 Konstnärskompisar

2008-11-09 @ 20:51:23
När Maggie och jag fredagsfikade sprang vi på konstnären Erik Hedin och hans italienare Fari. På väggen bakom det stiliga paret syns några av Eriks hundporträtt - men Maggies tavla hänger numera här hemma! Faris tröja är stickad av Ankie, en annan konstnär, och på Small to big finns nu ett helt bord fyllt av hennes kreationer. De är inte helt billiga, men oerhört välgjorda. Maggie är sjukt snygg i sin tröja, vänta lite så ska ni få se ...



Coola killar! Erik har både mössa och halsduk som matchar Faris tröja.

 Älskade pudelpappa

2008-11-09 @ 13:30:00
Grattis på Fars dag, husse!



Vitt linne, Modern tails, 25 dollar.
Handgjord tröja, Haute hound, 40 dollar.
Gul hoodie, Ritzy rover, 32 dollar.
Blå väst, Paw palace, 27 dollar.



 På tassarna igen

2008-11-08 @ 22:18:19
Webshopen Pawprint skulle bomma igen och hade därför utförsäljning på alla sina varor. Men nu har Jeanette som driver butiken bestämt sig för att fortsätta! Vissa produkter har fortfarande nedsatta priser och samtidigt har det kommit in nya grejer. De ultrasöta bajspåseväskorna
Bella bags finns åter i lager, och nu i ännu fler färger och mönster. Jag har redan tre stycken och behöver ju knappast fler - men så såg jag att de finns i nya, lyxiga couture-modeller!


De här sötnosarna kostar 139 kr. 24 påsar ingår!


Det kan vara så att jag precis klickade hem den här ...

Kolla också in det stora utbudet av charms och hängen! De runda små silversmyckena med "hundprat" på är bland de finaste:



Maggie har en av de här berlockerna - kan du möjligen gissa vilken? Pris: 75 kr.


Jag hittade också en blingad variant av en viss favoritfrukt. 89 kr. Klick!

Till sist: Butiken säljer även billiga t-shirts med roliga tryck - men (och här vill jag varna känsliga läsare) se upp för den här!

 Dagens outfit

2008-11-08 @ 20:08:56
Det syns ju inte, men under regnjackan har Maggie sin nya couture-tröja som vi beställde från USA. Very stylish - jag ska plåta henne i bara den en annan dag!



Tröja med pälskrage, Little Lily/Funnyfur
Röd regnjacka med vita prickar, Pinkaholic/Doggie
Rött blingat koppelset, Iaas (Stockholm)
Lila klämma, Le chien




 Toy time!

2008-11-08 @ 19:56:21
Maggsan har haft en riktigt skön lördag, trots hundvädret. Först smaskig kyckling och massor av kärlek på mysiga kafé Puck - och sedan en shoppingtur till djuraffären. Förutom mat och godis valde lillan själv ut ett par nya leksaker:



Paradiset är nog som en låda full av bollar.



 Grunge möter glamour

2008-11-08 @ 10:26:15
Underbara klänningen Courtney från Ruff Ruff Couture står överst på önskelistan just nu. Plagget är ur minikollektionen Grunge Glam - men de röda rutorna och blinget får mig faktiskt att tänka på vinterns stora högtid i stället. Åh, så söt Maggie skulle vara i den här vid julbordet!


Drömdressen kostar cirka 350 kr ... i USA.

 Dagens outfit

2008-11-07 @ 21:18:08
Reklampaus i Idol - då passar vi på att slänga in en outfit. I dag invigde Maggie sin rosa vinterjacka och pälskragen blev ännu maffigare till nya frillan!


Rosa jacka, Puppia/Fashion dog
Koppelset i silver, FouFou Dog/Pawprint
Charm med rosa krona, Small to big
Rosa tyllrosett, Gustaf & Evita




 Silver till superpris

2008-11-07 @ 06:00:49
Veckan ut har Le chien ett riktigt kanonerbjudande: Blingat koppelset i silver för 269 kr (ord pris 395). Maggie har samma modell fast i svart lack och det är en stor favorit. Är sugen på att klicka hem det här också - vi tänker ju ändå tävla nu i november!


Halsbandet har massor av stenar och kopplet pryds av ett ben.

 Spralliga sötnosar

2008-11-07 @ 05:45:17
Ännu en rolig bild från onsdagens äventyr kom på mejlen. Maggie och Daisy - som också var på Lidingö för att fixa frisyren - ville absolut inte dela famn med varandra!


Foto: HEDVIG STABELL


 Hurra, Hurtta!

2008-11-06 @ 23:03:16
Nu går det äntligen att köpa Hurttas nya kläder! Det blev webshopen Divine dog som hann först med kollektionen Pro. Som jag skrivit tidigare är nya designen verkligen proffsigare, när det gäller såväl estetik som funktion. Och enligt tillverkaren är det nya materialet Houndtex fullständigt tätt mot både vind och vatten. Själv är jag ju inget stort fan av täcken - men en uppdaterad fleeceoverall och den söta fleecejackan skulle jag gärna klicka hem. Proffsigare kläder betyder dock proffsigare priser!


Rött värmetäcke med mjukt foder och krage i fuskpäls, 479 kr.
Både midja och halsringning går att reglera.



Fleeceoverallen kostar 579 kr i rött och 679 kr i brunt (små resp stora storlekar).
Min favorit: Fleecejackan i orange kostar 579 kr. Rygglängd 24-40 cm.
Friluftsoverallen andas och ska inte prassla. I svart finns den i stora storlekar för 579 kr
och i grönt i mindre storlekar för 519 kr. Midja, hals och benöppningar kan regleras.
Det röda värmetäcket finns i rygglängd upp till 45 cm. För större hundar blir färgen svart, 539 kr.
Blått regntäcke, 24-60 cm, 439 kr. Olivgrönt regntäcke, 60-75 cm, 499 kr.


Fleeceoverallen har en vattentät dragkedja på ryggen.


Till sist en reflexväst som faktiskt är riktigt snygg. 169 kr.


 Ny kappa - check!

2008-11-06 @ 20:25:03
Hundtandsmönster är alltid snyggt - inte minst på jycken - och fuskpäls är rykande hett i höst. Därför är den här lyxiga jackan från Puppia det senaste tillskottet i Maggies garderob! Egentligen var jag ute efter en äldre modell av märkets rutiga jacka, men det var hopplöst att hitta en i rätt storlek. Då var LindaSpoiled dog så gullig att hon i stället skickade den här, som är från nya kollektionen och betydligt dyrare, för samma pris! Tack!


Checker coat från Puppia kostar 745 kr. Maggie slog till på en svartvit!

 The posh poodles

2008-11-06 @ 17:49:34
Pudelflickornas fina matte Hedvig skickade över några bilder från vårt besök i går. Sophie, Nellie, Maggie och Gucci ville vara med på kort men lilla valpen Milly hade annat för sig.



Foto: HEDVIG STABELL

 Fina frillan

2008-11-06 @ 17:07:53
Lite fler efter-bilder. Jag gillar den stora "urringningen" som gör att det vackra halsbandet syns!

Strike the pose!
Halsbandet kommer från Puchi/Posh pooches.




 X-treme makeover

2008-11-06 @ 15:43:59
I går åkte Maggie ut till pudelflickorna på Lidingö för att träffa deras personliga stylist. Efter konsultation och bad skapade Jane en riktigt cool frisyr åt henne - värdig en äkta fashionista! Maggie var inte särskilt tacksam under själva behandlingen, som ägde rum i tjejernas privata salong, men efteråt blev hon väldigt nöjd. Då struttade hon runt för att visa upp sin nya look!


Före: Vildvuxen med volym. (Bilden är tagen efter förra veckans bad).


Under: Jag vet att den som vill bli fin måste lida pin ...


... men någon måtta får det väl ändå vara? Aaargh!


Efter: Korta öron, punkigt huvud, formklippt kropp och bollar på benen!
Vad tycks?


 Kiss and tell!

2008-11-05 @ 17:57:21
Vi har fått en utmaning av inte mindre än tre tjejer - Marie , Isa och Frida - så nu tänkte faktiskt både matte och Maggie anta den. Enligt reglerna ska man berätta 7 saker om sig själv, både alldagliga och knäppa:

Matte:
  1. Jag är en obotlig tidsoptimist.
  2. Jag skulle kunna äta pannkakor varje dag.
  3. Jag har två tatueringar.
  4. Jag har glömt all skoltyska men kan be om ett askfat på italienska.
  5. Jag jobbar på Nordens största tidning.
  6. Jag har haft regnbågens alla färger på håret.
  7. Jag rymde tilll Paris och gifte mig!

Maggie:
  1. Jag sover som allra bäst i husses armhåla.
  2. Jag skulle dö för min lilla pipande hamburgare i gummi.
  3. Jag skiter i andra hundar så fort jag hittar en rolig pinne.
  4. Jag är inte rädd för någonting. Utom sirener.
  5. Jag älskar att tugga på mattes halsband, helst de dyraste.
  6. Jag är verkligen posh och skulle aldrig kliva i en vattenpöl.
  7. Jag har precis klippt mig - i värsta high fashion-frillan!
Reglerna är följande ...
  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.
... och Maggie (hon får sköta den här biten) vill härmed utmana vovvarna:
Cisco, Pixie, Ludde, Sigge, Lurvas, Bertil och Milly!

 Pudelkillarnas present

2008-11-04 @ 14:49:47
I dag fick vi ett spännande paket från pudelpolarna Cisco och Pixie! Deras gulliga matte Pia, som bloggar om sina älskade vovvar HÄR, har sytt en tröja åt Maggie! En jättesöt hoodie i röd fleece, med turkosa och blommiga detaljer. Den värmde skönt under vår kyliga långpromenad.
Tack snälla
för den fina presenten!

Så här mallig är Maggie över sin nya outfit!
Vi matchade med turkost koppelset och röd rosett.


 Gullplutten Gunnar

2008-11-03 @ 21:08:51
När vi var på hundkafé förra veckan så var lokalen invaderad av inte mindre än fem små dvärgpinschervalpar. Alla "pinnarna" var supersöta men hårdast föll jag för lille Gunnar och hans rynkade panna. Bara elva veckor gammal men redan trendigt klädd! Om ni gillar hans coola dödskalletröja så kan jag glädja er med att den är ett riktigt fynd - för 49 spänn! Tröjan kommer från Rusta, som faktiskt har ett hyfsat utbud av prylar till jycken. Det enda plagget som finns på hemsidan just nu är ett regntäcke, men jag har sett flera snygga hundtröjor från budgetbutiken.
Så har ni vägarna förbi och vill ekipera vovven billigt kan det vara läge att kika in!





En viss liten pudel blev sotis när hon inte fick vara med på bild.

 Volanger i oväder

2008-11-03 @ 17:27:32
Om du planerar din tävlingsshopping - och befarar mer regn innan snön börjar falla - så har jag ett tips. Senaste nytt hos Le chien är dessa glamourösa regnjackor från Monkey Daze. Både form och funktion får tassen upp eftersom plagget har en praktisk koppelkrok i nacken och stängs med dragkedja under magen. För 275 kr klickar du hem en volangprydd jacka med det mycket passande namnet Fancy:



Regnjackan finns i marinblått, gult eller rosa.

 Vinn shopping för 1000 kr!

2008-11-03 @ 13:59:52
Här kommer en nyhet för alla shoppingsugna! Varje månad, med start nu i november, tänker
Le chien lotta ut presentkort på 1 000 kr bland de kunder som har handlat för 500 kr eller mer. Varje femhundring du spenderar i webshopen är värd en lott i dragningen, så shoppar du loss har du så klart större chans att vinna. Smart upplägg av butiken - men vilken bonus för kunderna! Maggie och jag lär säkert pröva lyckan ...

 Julvovvar på tröjan

2008-11-03 @ 11:26:36
Tänkte tipsa er om att vår stickande kompis Monica har två jättesöta jultröjor till salu på sin blogg. Men glöm renar och bockar - de pryds i stället av hennes egendesignade små julhundar! Jag blev så förtjust i mönstret att jag precis har beställt en liknande tröja till Maggie. Plaggen som är till salu nu är i storlek XXS (chihuahua). Intresserad? Klicka HÄR!


Tröjorna har gröna respektiva rosa detaljer.

 Tävla om blinghalsband!

2008-11-02 @ 22:44:56
Känner du en liten hund som önskar sig blingbling i julklapp? Ta då chansen och tävla om ett snyggt halsband hos Posh pooches! Storleken är 30 cm (om du har en större hund kan du ändå tävla - och få en fin leksak i stället) och vinnaren får välja mellan fyra färger. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att tipsa och länka i din egen blogg!

Tävlingen avslutas den 13 november.

 Return of the Diva

2008-11-02 @ 22:10:24
Vi är tillbaka! Efter en härlig herrgårdshelg i sus och dus har jag hämtat hem vår lilla loppa från hundpensionatet. Maggie har haft pudelfnatt, rusat runt i lägenheten, surfat på mattorna, dödat alla leksaker, druckit massor och hetsätit en grisknorr. Efter en kvällspromenad och massor av pussar har hon nu däckat i soffan vid husses fötter. Jag tror att man kan säga att hon är lycklig över att vara hemma!

Matte är också lycklig över att sitta vid tangenterna igen. Tack för alla fina kommentarer!
Nu börjar vi bloggandet med en outfit - från torsdagens fika på Small to big:



Rosa velourhoodie med bruna revärer, Monkey Daze/Le chien
Brunt halsband med nitar, Bobby/The Pet Shop (TÄVLINGSVINST)
Rosa blingat koppel, Le chien
Rosa DIVA-charm, Le chien
Rosa blingad plastklämma, Small to big

    


RSS 2.0