Päls på planet

2008-11-12 @ 12:07:41
Det blir mycket bloggande om Pet flys nu men jag är så sjukt nöjd med nya väskan! Det enda som grämer mig är att jag inte lyckas få tag på ett matchande plagg från märkets Ready-2-ride apparel (utan att beställa från USA, alltså). Men så slog det mig. Har inte Maggies nya tröja från Little Lily en pälskrage i just lila och svart? Det kommer ju att bli fint som snus! Nu måste jag bara plocka ut ett foto till ramen på väskan. Det finns liksom en del bilder att välja på ...


Vem behöver Pet flys pälsplagg ...


... att bära på resan i nya väskan ...

... när man har en couturetröja med pälskrage?
(Nej, färgskillnaden är inte så här stor i verkligheten, bilderna ljuger lite!)

Kommentarer
Postat av: Karin

Den där väskan är supersnygg, jag önskar att jag hade en minihund att stoppa i den :) TACK så jättemycket för sköldpaddan. Det kommer snart ett inlägg med bilder, dom bråkar om den :) Kram!

2008-11-12 @ 12:12:39
URL: http://sakerochting.se
Postat av: Pia

Jag tycker att Pet fly kläderna hade blivit fööör mkt. Men i den svarta tröjan med leopard på kragen blir Maggs posh :D

2008-11-12 @ 12:27:47
URL: http://vov.psdekor.nu
Postat av: Little Peaché

Sv: ja han är så fin!

Men just nu är jag rädd att han förbannar mig eftersom jag lurade honom in i att spela i spexbandet.

Så han repar för fullt nu och imorrn är premiär!



Kram på dig

2008-11-12 @ 12:43:21
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: Lina

Grattis till 2:års dagen.. a mysigt! =)

2008-11-12 @ 14:16:22
URL: http://monroy.blogg.se/
Postat av: Eliza & Skipper

Jasså! Alltså ska du ställa till så jag måste köpa mig en tik nu oxså! Ha ha.. Det är ju så läckra färger att man bara dööör! Jag gillar väskan med tillbehören till skarpt! Men Nä Skipper ruskar på cresten.. NIX nej matte till lila .. nu får du allt ge dig...!

2008-11-12 @ 14:54:30
URL: http://www.skipper.shd.se
Postat av: Cokoris

:-) Mio har egen hemsida bara det att url fastnat så att det går till min blogg men du fick iaf se lilla killen i headern :-) blir för mkt Mio om man ska skriva i min blogg hehe så bättre han har egen hemsida.

http://www.123minsida.se/luckyprince om du är intresserad! :-) jo förutom klänningar jo det finns lite för killar men det mesta esvindyrt sen rosetter i håret tja det mesta som är söta är tyvärr till tjejer, men han har lite rosetter i grönt, vitt men .. ja jag ska nog vara glad jag inte har en tik för jag shoppar ihjäl mig på mio ändå koppel sele matskålar godis och leksaker i mängder, så tur det inte är kläder oxå ;-) hi hi... Mio är som sagt en mellanting (registererad som mellan men många tror han är dvärg eftersom hans pappa är dvärg mamma är liten mellan och hon har många dvärg i sin släkt-gen) så därför en stor dvärg eller en liten mellan, välj själv! :-) vägde honom i går 6,5 kg.. han vägde 3,5 när jag hämtade honom då var han pytteliten ..och det är ändå mer än Maggie! HJÄLP! :-) och ca 35 i mank!

Hoppas vi ses ngn ggr på small big är där ibland, så man får se söta maggie i verklighet men de två senaste bilderna i rosa både i sängen och bädd fick mitt hjärta att SMÄLTA!!! kram från oss

2008-11-12 @ 16:50:06
URL: http://misscokoris.blogg.se/
Postat av: Anna

Blev ju som hittat ju!



Jag lovar om jag hittar en san matchande dress sager jag till!

2008-11-12 @ 21:23:23
URL: http://poshpooches.se
Postat av: Cokoris

hej igen skulle jag kunna få ditt mailadress har så mkt jag vill säga/berätta/ta upp att det skulle uppta massor med plats här i gästisen och kanske inte allt jag vill ska läsas av hela sverige ;-) hehe! kram maila mig på [email protected] om du inte vill lägga ut ditt mejladress!

2008-11-12 @ 21:45:20
URL: http://misscokoris.blogg.se/
Postat av: sophia

Wings carriern rulez! Såg till att skaffa en så fort den kom, men från Ebay förtås hehe. Letar du en massa designtips och märken så kolla upp i vår blogg, har inte riktigt all tid och vilja att hålla på som jag gjorde i början med daglig uppdatering, recensioner, intervjuer osv. Lycka till med, lilltjejjen din, hon är ubersöt! mvh Sophia och Selma http://royals.blogg.se

2008-11-14 @ 20:52:03
URL: http://royals.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0