Vinnaren i tävlingen

2008-11-26 @ 12:13:10
Jag berättade i måndags kväll vem som vann vår tävling men eftersom flera tycks ha missat det så får vinnarna ett eget inlägg nu! De som kammade hem en valfri t-shirt från Pawprint
blev Simone och hennes dvärgschnauzer Nellie! Tjejerna har valt en rosa tröja med trycket Desperate Housedogs. Grattis!


Tröjan kommer snart på posten!


Tröstpriset går till dvärgpinschervalpen Diva!

Kommentarer
Postat av: Simone & Nellie

Tack så hemskt mycket ! :)

2008-11-26 @ 12:42:53
Postat av: Indra

Emma, kära vän! Du vet ju att jag alltid svarar i min blogg, och det har jag gjort nu också. Men den här gången kände jag att jag bara var tvungen att svara här också.

"Svar på kommentar:"

Det här är absolut den finaste och gulligaste kommentar jag har fått sedan jag startade bloggen för nästan 3 år sedan!:-)Och jag blev så himla glad när jag läste den i förmiddags att jag fick tårar i ögonen. Att få sådan här feedback på det man gör hör tyvärr inte till vanligheterna, inte för mig i allafall, även om folk tydligen läser bloggen med tanke på min statistik. Men lite beröm och fina ord i bland betyder så himla mycket för ens glädje och vidare inspiration.

Jag skulle förstås kunna säga exakt samma saker till dig nu, men det skulle bara kännas som ett fånigt upprepande, så jag sparar mitt ett tag.:-) Du vet ju också vad jag tycker om din blogg redan. :-) Men många många tack för dina jättefina ord, och för att du gjorde den här dagen så glad och solig trots regnet. :-)

Massa kramar tillbaka!



2008-11-26 @ 14:24:59
URL: http://blog.cherlindrea.se
Postat av: Sarah Giercksky

Fin desperate housewives tröja :D Kram!

2008-11-26 @ 15:32:01
URL: http://sgiercksky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0