Perfect pouch

2008-11-18 @ 11:20:32
Veckans paket på posten kommer från Pawprint! Vi klickade ju hem en rosa körsbärscharm och den söta couture-väskan från Bella bags - och vilken väska! Sjukt lyxig! Präglad fuskkroko och rutig tweed. Svarta band, vita spetsar och en ros i siden. Men det finaste är silverkedjan med ett inflätat skinnband à la Chanel, med en liten karbinhake i ena änden som gör det lätt att knäppa fast sötnosen på kopplet eller bärväskan. Nya couturemodellen är lite större än originalet och rymmer både mobil och läppglans om man vill ha den för sig själv i stället för att fylla den med bajspåsar ... På baksidan finns ett ytterfack i ministorlek och på den lilla etiketten i sidan står det the perfect pouch. Jag är beredd att hålla med!


Modellen heter Fiore. Charmen från FouFou Dog var också jättesöt!

Gulliga Jeanette hade tydligen läst här på bloggen att Maggies Metallica-tisha blivit för liten - så hon skickade med en ny tröja i present! Tack så mycket! Maggie har nu en M/30 cm, som i själva verket är 27 cm lång och cirka 35 cm i bröstmått. Att storlekarna är lite små kan vara bra att ha i åtanke när ni shoppar eller deltar i vår TÄVLING! Och som en extra bonus slänger jag nu in lillans gamla tröja i storlek S som tröstpris!


Maggie tycker att silvertrycket rockar fett!

Kommentarer
Postat av: Indra

Men åhh, vill oxå ha! =)) Jag var inne och kikade på de där när du bloggade om dem sist, och det fanns ju massor av modeller! Men den här är verkligen sjukt snygg! Kul att få höra lite mer detaljerat hur den ser ut, man får ju inte någon exakt uppfattning på bild mer än att den är såå läcker! :-)

2008-11-22 @ 06:34:02
URL: http://blog.cherlindrea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0