Sportig tävling

2010-02-28 @ 22:49:58
En enda hockeyperiod kvar, sedan är OS över. Om du är rädd att drabbas av abstinens – spana in tävlingen hos Evelina där du kan vinna en sportig keps till vovven! Tävlingen avslutas den 15 mars.


Charmtrollet Wilson visar vinsten.

 Spahelg

2010-02-26 @ 05:02:33
Fredagsmys! Matte ska försöka återhämta sig från OS-hockey-depressionen och ägna helgen åt lite välbehövlig hundvård. Om era vovvar också är i behov av ett bad kan jag glädja er med att
Le chien har rabatt på sina söta djurbadlakan den här veckan. För 149 kronor (ord pris 295) kan du få en groda, en kanin, en anka eller ett lamm. Och efter badet kanske det skulle vara skönt att hänga runt i morgonrock en stund? Senaste nytt i butiken är de här mysiga rockarna i chenille:


Två färger, fyra storlekar. 225 kronor.

 Dagens isprinsessor

2010-02-21 @ 23:58:04
Fy hundan vad det är kallt! Till och med tuffingen Dolly börjar krokna i kylan nu. Hon trippar försiktigt bakom matte i stället för att kasta sig i snödrivorna, och i dag har stackaren haft tasskramp ett par gånger. Riktigt lika ynklig som Maggie – som försöker gömma sig i trapphuset på vägen ut – är hon dock inte.

Dolly: Stickad luvtröja från Le chien, täckväst från Pinkaholic/Doggie

och koppelset från Hamish McBeth/Iaas.

Maggie: Jacka och termobyxor från Puppy angel/Posh pooches och halsband från Pucci.

Båda har körsbärsrosetter från Aria/Le chien.


Blä för vargavinter!


 Dolly the Devil

2010-02-20 @ 14:25:09
Mäh, ni har ju inget som helst förtroende för mig som hundfrisör! Men för all del, jag har ju klantat mig med trimmern förr. Den här gången är det dock Dolly som har varit i farten och orsakat "helikopterplattan" på Maggies rygg. Så fort hon inte får som hon vill så tar hon helt enkelt ett litet skutt och sätter tänderna i syrran! På samma ställe, varje gång. Tur att vi inte försöker odla utställningspäls, det hade varit helt kört. Jonna trodde inte heller på mina klipptalanger, men gissade i alla fall rätt först. Grattis!

En helt annan sak: Jag hittar inte den kommentaren nu, men har för mig att någon frågade om min kamera. Pudlarna plåtar jag med en liten Panasonic Lumix DMC-FX33, som är kanon! Den har ett läge som heter "pet" och det bästa är sekvenstagningen som gör att man hinner fånga även vilda vovvar. Bilden nedan är dock tagen med mobilen, och visar vad vi skulle kunna kalla en ulv i pudelkläder.

Skönt att sova till OS-sändningarna …


 Dagens fråga

2010-02-19 @ 21:56:39
Vad är det som har hänt här? Den som svarar rätt först får en liten present på posten!


1 Maggie har haft en lopp-attack och kliat bort pälsen.
X Matte slant med klippmaskinen igen.
2 Dolly biter alltid syrran på samma ställe och har orsakat en kal fläck.


Ha en lugn och skön helg!

 Puppia 2010

2010-02-17 @ 05:10:05
Puppias nya vår- och sommarkollektion bjuder som alla andra på mycket pastell och gull – men det finns ett par plagg som sticker ut lite beträffande både färg och mönster. Ni vet ju att matte är svag för körsbär, men i år satsar vi på äpplen! Jumpsuiten Little farmer och linnet S & S (finns matchande sele) är storfavoriter som vi gärna matchar med en ny prickig väska!






Posh pooches och Spoiled dog tar förbeställningar
– hela katalogen kan du kolla in HÄR.


 Alla hjärtans rabatt

2010-02-14 @ 04:38:46
Tyvärr blev det inget rea-race för oss i dag. Matte är inte riktigt kry och fick stanna hemma och ladda för att orka jobba. Men jag hoppas att ni andra gjorde fina fynd! Är ni fortfarande shoppingsugna så firar ett par butiker Alla hjärtans dag med riktigt fina erbjudanden:
Spoiled dog: Handla för 300 kronor och få 15 % rabatt! Gäller i dag, söndag.
Le chien: Handla för 500 kronor och få 15 % rabatt! Gäller i dag och på måndag, ange koden ALLA2010 i kassan.


Hjärtliga kramar till er alla i dag!

 Superrea på StB

2010-02-10 @ 22:46:21
Vi stoppar svansen mellan benen och ber så hemskt mycket om ursäkt för föregående inlägg. Pet shop girls är en utmärkt shop, men det är fullpris som gäller eftersom vinterrean tyvärr slutade i söndags. Ibland förproducerar jag inlägg för att publicera senare, och i det här fallet hann det bli inaktuellt. Vi kan dock trösta oss med en ytterst aktuell rea, som slår upp portarna nu på lördag klockan 11. Det är dags för Small to bigs årliga superrea och butiken har öppet till 17. Vi ska så klart dit, och hoppas springa på både gamla och nya hundvänner!

Här är några prisexempel:
Linnen 99:-
T-shirts 119:-
Klänningar 129:-
Byxor 129:-
Hoodtröjor 149:-
Joggingdressar 199:-
Jackor/Regn 249:-

 Rund rea i Norge

2010-02-09 @ 22:44:51
Minns ni vår jakt på något snyggt rundsytt? Tänk om vi bara hade letat utanför landets gränser! Så här söta halsband finns nämligen hos norska Pet shop girls, som har vinterrea. Men eftersom Dollys utställningskarriär aldrig kom igång så kollar vi på blingade halsband i glada vårfärger i stället. Vad sägs om det äppelgröna? Är du förresten sugen på Pariero-plagg eller en väska från Pet flys eller Juicy är det läge att slå till – listan på reapriserna hittar du HÄR.

Halsbanden med charm finns i två små storlekar (ca 20–30 cm) och kostar 100 norska kr.


Small Beauty finns i två färger och tre storlekar: 22, 27, resp 32 cm. Pris: 149 norska.


 Vinn söta skallen

2010-02-08 @ 04:34:10
På tal om dödskallar – missa inte Monicas nya lotteri! Den 15 februari blir en liten vovve lycklig vinnare av den här stickade tröjan i vavva-size. Kolla HÄR!


 Puppy Angel 2010

2010-02-05 @ 04:53:49
Vi fortsätter drömma om vår och värme – och sätter tänderna i Puppy Angel 2010! Nya katalogen inleds med ett mycket trevligt grepp: Inspirationsbilder som visar kollektionens bärande teman Polkadot, Bling Bling, Star och Worldcup. PA känns lite mer nyskapande än till exempel Pinkaholic i år, och det finns en hel del som jag kan tänka mig att köpa. Vill du bläddra själv hittar du katalogen HÄR, och beställer du via Posh pooches före den 14 februari får du 10 % rabatt!


Polkadot bjuder så klart på just prickar. Lite trist med blått/rosa, men både volangklänningen och det lilla huset faller oss i smaken.


Under parollen Bling Bling lanseras hemska batikväskor – men också en ljuvlig leopardkantad t-shirt och lyxiga accessoarer.


Med linjen Star har märket tagit ut svängarna lite extra! Trots street-inspirationen är plaggen fortfarande lite för gulliga, men den fräscha dödskallejackan är ett fynd.



Worldcup hyllar sommarens stora evenemang: fotbolls-VM. Kul! Matchtröjorna får säkert en marknad, och step-in-selarna med små fotbollar på är ju bara för söta. Eller vad tycker ni?

 Tävla med Posh pooches

2010-02-04 @ 04:20:29
Titta vad du kan vinna! En hund-charm från Puchi Petwear värd 169 kr! Den kan graveras på baksidan med din hunds uppgifter eller så kan du ha den själv på till exempel nyckelringen. Vi är självklart med i tävlingen på Posh pooches blogg – ta chansen du med!


Tävlingen avslutas den 28 februari.

RSS 2.0