Alice tipsar igen

2009-09-29 @ 05:36:16
Mellanpudeln Alice tyckte så mycket om att bli bloggad häromdagen att hon skickade in en ny idolbild på sig själv. Självklart medföljer ännu ett tips: Släng inte kedjan när du har slaktat ditt halvstryp, utan använd den och en id-bricka/charm för att knäppa ihop halsbandet när du vill ha hunden lös!

Sjukt charmig pudeltjej!


 Trevlig helg-tips

2009-09-26 @ 05:10:55
Här kommer en hel drös med sköna tips till helgen! Lite rea sitter ju aldrig fel, eller hur? Just nu kan du fynda vinterjackor hos Small to big – alla modeller är nedsatta och kostar max 299 kr. Spoiled dog har sänkt priset på sina coola flexikoppel från Avant Garde, och beställer du en sele i helgen får du automatiskt ett matchande koppel på köpet. Divine Dog hälsar att de har tagit in värmetäckena från Hurtta Pro i ALLA storlekar, och dessutom finns matchande kläder till husse och matte. Om du handlar hos Pupstore för 200 kr så får du köpa Puppiajackan Ninja med hela 60 % procents rabatt (ange koden NINJA i kassan) och en tjusig nyhet i butiken är glammiga Flexi Petite Elegance i färgen lila. Sist men inte minst: Pudelparadiset har lagerrensning och fyller varje dag under helgen på med nya erbjudanden. Och de 25 första som handlar för 700 kr får en inbjudan till Spotify! Missa inte heller Le chiens veckovara, som är en charmig badhandduk.
Trevlig shoppinghelg!


Hos Pudelparadiset är varje dag en fest för pudlar!

Flexis nya kollektion finns i tre nyanser av lila.
Pupstore har tagit in den mörkaste – och snyggaste. Kostar 330 kr.


Täckjackan Ninja har diskret kamomönster och finns i tre färger.
Med rabatt blir priset endast 238 kr.



Söta lammhandduken från Le chien blir din för 159 kr (ord pris 295).


Hurttas värmetäcke finns även i svart och brunt (men det bruna är snarare grönt).


Jacka från Pampet/Small to big och djuriskt snyggt koppel från Avant Garde.

 Personal shoppers

2009-09-25 @ 00:57:59
Vi har fortsatt jakten på Malucchi-accessoarer i favoritfärgen fuchsia, och tack vare hjälp från halva Sverige är samlingen snart komplett! Linda har fixat ett rundsytt halsband med spänne, Fiona shoppar koppel i Uppsala, och vår trogna läsare Nicole har fyndat ett halvstryp i Skåne. Hon tipsade också om att man kan göra halsbandet ännu mer skonsamt mot pälsen genom att köpa en större storlek och knipsa av kedjan. Tack till er alla – och särskilt till Nicki som har finkammat Malmös djuraffärer! Här är hennes vackra pudel Alice, på bilden nyss hemkommen från utställning på Sofiero:


Alice är en liten mellanpudel, döpt efter Alice Timander!


Så här fixar man ett halsband utan spänne. Visst är färgen läcker!

 Fina Hund öppnar igen

2009-09-22 @ 14:41:10
Kommer ni ihåg webshopen Fina Hund? Den bommade igen för ett tag sedan, men öppnar nu i ny regi. Modegraden är inte särskilt hög, men det går att fynda basplagg till bra priser. Nytt för den här gången är egna kollektionen DreamDog, som än så länge består av reflexhalsband i två modeller, med matchande koppel. Priserna på halsbanden är nedsatta som öppningserbjudande, och anger du koden DREAMDOG i kassan får du dessutom en present när du beställer.


Halsband med klicklås, 69 kr (ord pris 99).
Det finns även halvstryp för 99 kr (ord pris 129).

 Veckans budgetfynd

2009-09-19 @ 02:37:31
Sol i september – det lovar prognoserna. Men snart lär höstregnen börja falla över oss, och då är det skönt att ha många ombyten. Jag klickade hem lite söta pudelprylar från Pudelparadiset och passade samtidigt på att köpa deras regnoverall till pangpris. Från 105 kr får du betala för detta vattentäta plagg i tunn nylon med dragkedja längs ryggen. Fynd!


Dolly är helt oberörd även av fyrbenta plagg. Skönt!


Det är ganska mycket päls som behöver skyddas nu!


Overallen pryds av ett diskret tassmärke och finns i storlek 25–65 cm (rygglängd).

 Rally runt halsen

2009-09-14 @ 23:33:59
Vore det inte grymt att kombinera tjejernas F1-jackor (se inlägget nedan) med de här coola halsbanden från DoggiDog? Matchande koppel finns också, och det enda som inte är ballt med designen är priset. 829 kr gånger 4 blir ju en stadig summa ... Julklapp kanske?


Halsbandet finns lägligt nog i just rött och svart.


Godbitarna kan klickas hem från Doggie!

 Hundar på hotell

2009-09-13 @ 18:27:39
Den här helgen har Maggie och Dolly turistat i sin egen stad. Familjen hade ett jubileum att fira och gjorde det genom att bo och äta på vackra Villa Källhagen. Under middagen fick tjejerna vara på rummet, men det gick ingen nöd på dem. Maggie tuggade tydligen på mattes bling medan Dolly repade upp toarullen och gjorde konfetti. Sedan sov de gott i dubbelsängen. Hotellets enda hundrum såg ut precis som de vanliga rummen, fast med väldigt repig parkett. Det fanns ingen särskild utrustning för fyrbenta, men huvudsaken är ju att de är välkomna!
Vi hoppas att ni också har haft en skön helg!


Hoppa i sängen? Skulle vi?

 Fyndat på auktion

2009-09-11 @ 05:38:56
Häromdagen tipsade Jimmie & Kingeling om schysta hundkläder som auktionerades ut på Tradera. Jag surfade in och hittade flera andra godbitar – som nu är på väg hem till oss! Minns ni Maggies coola Formel 1-jacka? Den kostade 499 kr, men Dolly är snart ägare till en likadan för bara 169 spänn! Ett gulligt regnset från Doggie Design och ett par söta hundstrumpor fick vi också riktigt billigt. Sockarna påminner väldigt mycket om Soxy paws och ska tydligen levereras direkt från Hongkong!

Dollys jacka är svart och en storlek mindre – så nu får hon snart sluta växa!


Regntäcke med matchande koppel och hatt, 77 kr.


Sötaste sockarna gick på 59 kr.


 Rundgång

2009-09-09 @ 12:13:06
Tack för alla tips om halsband som är skonsamma mot pälsen! Jag har letat snygga alternativ i en vecka nu, och ungefär så här har jakten gått:


Först ut: Hurttas pälshalsband. Säljs billigt hos Djurmaxi (139 kr) och kan bli mysigt som halsduk i vinter. Tyvärr tycker jag inte att det är särskilt snyggt ...

Hos Hööks nosar jag upp ett liknande halsband i fin lila färg med texten "My precious". Handtaget på det matchande kopplet är också klätt med fuskpäls och hela setet kostar bara 89 kr. Och finns bara i stora storlekar.


Varken storlek eller färg är ett problem om man är beredd att hosta upp 600 pix för ett äkta minkhalsband. Sägs vara det ultimata för pälsen och kan beställas från Barbro Johansson, vars telefonnummer finns hos Pudelparadiset. Men plånboken tvekar. Jag letar vidare.


Hittar en budgetvariant av minken hos Sea hund och katt. Äkta läder plus rosa fuskpäls är glammigt och fluffigt, men även här går jag bet när det gäller storleken. Större vovvar kan prova shoppinglyckan för 175 kr.


Ok, dags för rundsydda halsband i läder. De kan man köpa överallt – om man gillar svart och brunt. Men i roligare färger krymper utbudet drastiskt! Fastnar till sist för Jokkes modell Wasa. Finns i rosa, lime och rött, för små hundar. Pris: cirka 170 kr. Är vi hemma nu?

Nja, jag tvekar inför halvstrypmodellen. Och fakturan blir för fet när matchningen kommer in i matchen. 518 kr inkl frakt är det billigaste jag hittar på nätet, hos Djurbiten. Och då snackar vi bara koppel ...


Italienska märket Malucchi är egentligen det som står högst upp på önskelistan, och helst i färgen fuchsia. Får EN träff på en webshop – som har sålt slut på det sömlösa kopplet. Halsband har de inte alls. Snart ger jag upp.


Då rycker fina Fiona ut – och köper ett Malucchi-set åt mig i Uppsala! Läcker aquafärg, rätt storlek, inga sömmar. Priset: 400 spänn för både halsband och koppel. Pälsen är räddad – stort tack!


 Ös på Öland

2009-09-08 @ 05:20:39

Oj, vad vi har mycket shopping på gång nu! Underbart med en ny säsong! Men innan vi håller höst tar vi farväl av sommaren med fler av de utlovade semesterbilderna från Öland. Tjejerna hade en härlig vecka på landet och deras förvandling från citydogs till vilda vargar tog ungefär en sekund. De brottades, kampade, rullade sig i mossa och grävde stora hål. Jagade fåglar, skällde på kor, rusade över fälten, rymde till skogs, sprätte sand och käkade insekter. Och Dolly badade i havet! Med dödsförakt kastade hon sig ut i vågorna och simmade sedan som en liten fisk. När jag vände på henne plaskade hon in till land, gick upp på stranden, skakade loss - och kastade sig genast i vattnet igen. Maggie, som är en kruka, blev så inspirerad att hon gick ut ända till magen! En dag åkte vi in till Borgholm och shoppade, och vid det laget hade båda glömt hur man går i koppel ...

 


Giraffen var veckans leksak och gav upphov till mången jakt.


Den var ofta på väg att gå av på mitten ...


... men fick tack och lov en välbehövlig paus ibland.


Butikerna i Borgholm rullade ut röda mattan för Maggies skull!


I övrigt tyckte tjejerna att det var sjukt tråkigt att gå på stan.


Lunchen på glasskaféet innebar en liten ljuspunkt ...


... men det var skönt att återgå till det ljuva (hund-) livet hemma ...


... och blicka ut över vidderna efter en lyckad rullning i gräset!

 


 Shopping till tusen

2009-09-06 @ 11:29:39
Nu har matte hämtat sig tillräckligt efter helgens festligheter för att kunna rapportera om vad vi klickade hem från Le chien för vårt presentkort. Det blev en hel del repriser av Maggies favoritplagg till Dolly, så att tjejerna matchar i höst. Och ett parkoppel – om de nu någonsin kan lära sig att gå fint tillsammans!


Till Dolly: Körsbärshoodien från Doggie Design och mockajackan från Gooby som Maggie har i rosa. Plaggen kostar 295 resp 395 kr.


Regnjacka från Monkey Daze eftersom Dolly har växt ur sin första. 295 kr.


Pudlarna får varsin cool NY-tröja i tunn bomullsstretch (255 kr) och tvillingkopplet (65 kr) ska de alltså få dela på ...
I dag är sista chansen om du också vill shoppa med 15 % rabatt!

 Jubileumsrabatt i helgen!

2009-09-04 @ 16:19:51
En av våra favoritbutiker, webshopen Le chien, fyller 3 år och firar med att ge alla kunder 15 % rabatt i helgen! Ange koden FIRA3 i kassan för att ta del av erbjudandet, som alltså gäller i dag, lördag och söndag. Vi har så klart redan shoppat loss, men vad som hamnade i kundvagnen får ni se lite senare ...

... för först ska matte ut och dricka champagne!


 Dagens outfit: Cherry dress

2009-09-02 @ 10:19:54
Jaha, vårt älskade blingbling ska alltså få stå tillbaka för rundsytt läder och kedjor, medan Dolly gör karriär. I går var hon på stan och provade två skinnhalsband, ett lila och ett rött, men det fanns inga matchande koppel och blev därför inget köp. Man kan ju inte kompromissa hur mycket som helst. Vi efterlyser nu webshops som säljer snygga set med halsband som är snälla mot pälsen! Vet du? Tipsa!

Maggie kommer i alla fall även i fortsättningen att stå för flärden i familjen - hon prioriterar utseende framför utställning. Så här tjusig var hon på helgens 85-årskalas, innan hon doppade öronen i ostkakan.


Körsbärsklänning från Ruff Ruff/Spoiled dog, grönt kroko-koppelset
från Puchi/Posh pooches och körsbärscharm från Pawprint.


RSS 2.0