Sportigt från Japan

2008-11-24 @ 23:58:44
Två goda nyheter får avsluta kvällen! Den första är att ännu ett nytt märke är på väg hit! Japanska 9689 gör sportiga streetkläder och Small to big, som blir först med kläderna i Sverige, väntar leverans i nästa vecka. Några smakprov:



Plaggen kommer i begränsat antal, så det är först till shoppingkvarn som gäller!

Den andra nyheten då? Jo, vi har ju äntligen en vinnare i vår fantastiska tävling! De som kammar hem en valfri t-shirt från fina webshopen Pawprint är Simone och Nellie! Grattis!
Och det utlovade tröstpriset går till dvärgpinschervalpen Diva! Tack till alla som har varit
med - Hundmodebloggen har snart en ny tävling på gång om ni vill prova lyckan igen!

Kommentarer
Postat av: Ira å Mio

nice med mkt ensamrätt för märken många har ju samma sortiment dvs ex puppia och theo.. man får mer köpare och kunder om man har ngt ingen annan har o Ninnie har ju lyckats med det, tror det är tre eller fyra märken hon har som ingen annan har

:-) god morgon förresten du skrev god natt :-) kram

2008-11-25 @ 07:58:52
URL: http://misscokoris.blogg.se/
Postat av: HANNA

vilken vann tävlingen? :D

2008-11-25 @ 09:53:22
URL: http://suckmyleftone.blogg.se/
Postat av: Ira

Gråter nu..... divinedog meddelade storleken var slut och att hurtta inte visste när de skulle få in nya sååå.. (FAN) Mio får frysa.. nejdå jag har googlat desperat nu och sökt överallt verkar som de flesta bara har den gamla kollektion inte pro eller bara jacka men det är overallen jag vill ha... skit skit skit... jag som typ hoppades få det idag eller i morgon .. nåja! får försöka leta vidare annars köpa ngt annat tillfälligt under tiden om vädret ska fortsätta så här tills divinedog fått in nya..

kram

2008-11-25 @ 11:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0