Maggie checkar in

2008-10-31 @ 12:01:59
Maggie är nybadad och pudelväskan packad. Lillan ska nämligen åka på weekendresa till ett mysigt hundpensionat! Därför tar Posh Poodle en liten paus. Men när vi kommer tillbaka ska det bloggas om vårt senaste kafébesök, världens sötaste valp, ett budgetfynd - och klänningen som står högst upp på önskelistan just nu. Tills dess får ni läsa Härliga Hund och kolla in artikeln från invigningen av Small to big - där finns nämligen en vimmelbild på en viss liten pudel!
Ha en underbar helg!

Nu drar jag! Men vi ses snart!

 Piffiga pudelprylar

2008-10-30 @ 22:04:43
Innan vi lämnar märket Fluff måste jag få frossa lite i deras pudelprylar. Så söta! Den rosa adresslappen har jag redan, den finns hos Pudelparadiset. Och gulliga hundsängen hittar man hos Posh pooches för 750 kr. Men om man vill klicka hem tröjorna eller väskan (och det vill ju jag) så är det återigen Ritzy Rover som gäller.

Topparna kostar 18 dollar och väskan 95 dollar. Jag vill ha rubbet!

 Coola carriers

2008-10-30 @ 18:54:15
Mer snyggt från Fluff: Carriers med coola tryck! Bärväskorna har säkerhetskoppel, meshfönster, hjärtformade charms och insida av mjuk bomullscanvas. Den bulliga modellen finns även i rosa med muffinsmönster - se den i inlägget om godismode som du kan läsa HÄR. Fluffs väskor är gjorda i fuskskinn, kostar 95 dollar och även dessa köper du hos Ritzy Rover.



Devilette, Pinup Shoes, Poochy och Coquette heter väskorna. Vilken är din favorit?

Update: Slipp tullen! Anna på Posh pooches kan fixa den bruna väskan med hundar på!

 Tuff i Fluff

2008-10-29 @ 23:54:54
Två av våra bloggkompisar, Indra och Lori, har nyligen tipsat om det roliga märket Fluff och deras snygga accessoarer och väskor - till människor. Men det finns faktiskt kollektioner även för hundar! Hos Ritzy Rover kan man köpa de här söta topparna, som har namn som Aloha Doggy och Hula Monkey.


Tröjorna finns i storlek XS-XL och kostar 18 dollar.

 Pretty in pink(aholic)

2008-10-29 @ 17:48:39
Jag har skrivit om Puppias parallellmärke Pinkaholic tidigare, men att de gör söta bärväskor hade gått mig förbi. Nu när man kan beställa ur hela deras sortiment via Posh Pooches kollade jag igenom katalogen och hittade de här sötnosarna. Gissa vem som är kär i pudelväskan?


Väskan med pudelapplikation heter Loveholic och finns även i rosa och marinblått.
499 kr kostar den hos Posh pooches - som överlag har väldigt bra priser på märket!


 Coco cravings

2008-10-28 @ 22:53:09
Att jag har en faiblesse för Chanel har väl inte gått er förbi?! Just nu drömmer jag om något (eller allt) ur kollektionen Coco Bow från fantastiska Ruff Ruff Couture. Tyvärr skickar de bara varor inom USA men en del av de här vackra sakerna kan man köpa hos Ritzy Rover. Tänk om någon svensk butik kunde ta in märket!

    


    
Luddig tröja, tjusig bärväska - bäddad med filten - och en lyxig matskål.
Och så en matchande liten clutch till matte! Åh.

Update: Ser ni vad Linda från Spoiled dog skriver i kommentarsfältet?! Underbart!

 Bark for Barack

2008-10-28 @ 13:23:52
Nu är det bara en vecka kvar till det amerikanska presidentvalet. Överallt i USA säljs t-shirts till hundar med trycket Vote, men de här är ju betydligt roligare. Bark Obama eller John McCanine - vem skulle du rösta på?


Tröjorna från Psychedelic fur säljs hos Pets Vote för 20 dollar och en del av pengarna går till välgörenhet (för hundar). Sajten räknar också besökarnas röster. Här är ställningen just nu!

 ... men så snyggt

2008-10-27 @ 21:58:38
Chien Coature jobbar inte bara i guld utan har skapat liknande kreationer i alla möjliga färger och material. Accessoarerna finns oftast att köpa som kompletta set - och ger alltid plånboken panikångest. Men det är kul att titta, och få vältra sig i ouppnåeligt överdåd en stund!


Pälskappan (fejk, tack och lov) är grym! Och den röda i sammet vore fin till jul.
Om man nu råkade bli miljonär alltså.


 Barockt dyrt

2008-10-27 @ 14:00:54
Vad är höjden av lyx? Tja, om vi snackar accessoarer till hunden (och det gör vi ju) skulle det kunna vara flexikopplet Baroque. Koppeldosan är klädd med italienskt lammskinn i guld- och bronsmetallic som översållas av guldpläterade (14 K) swarovskikristaller och pärlor. Om man inte tycker att det räcker för att se ut som a million bucks, så kan man komplettera outfiten med matchande västsele, koppelväska - och ett gnistrande armband till matte. De här prylarna är så dyra att priset inte ens anges. Behöver du fråga så har du liksom inte råd ...

Allt tillverkas på beställning hos amerikanska Chien Coature.

 Dagens outfit

2008-10-26 @ 20:09:55
Vilket hundväder det har varit i dag! Maggie tyckte att det var sjukt överskattat att gå ut, trots att hon hade sin regnoverall. Den kommer förresten från isländska Theo och rekommenderas varmt. Passformen är bra, tyget är lätt och smidigt och står emot både regn och vind - och reflexbanden är en bonus så här i höstmörkret. Det enda på minussidan är att benen är lite korta, åtminstone för en pudel. Här kommer i alla fall en bild på lillans nybadade fluff - som efter långpromenaden var ett minne blött:



Regnoverall, Theo (köpt på en djuraffär i Stockholm)
Rosa blingat halsband, Le chien
Svart flexikoppel, Le chien
Rosa blingad plastklämma, Small to big



 Pudeln på party

2008-10-26 @ 13:41:14
I går kväll drog Maggie och matte på födelsedagsfest! Och numera är vi mörklockiga båda två:




 Snyggare med strössel

2008-10-25 @ 16:28:29
Utan namnplatta men i ännu snyggare färg - med tanke på Maggie - är House of Dogs modell Bones and Sprinkles. Jag blir alldeles hypnotiserad av allt glimmande bling! Hey Doggie, kan ni inte ta hem det här också? Hade varit en perfekt julklapp till min lilla pudelprinsessa!



Den här designen finns även i orange - men jag skulle satsa på rött!

 Glammigt med gravyr

2008-10-25 @ 13:45:41
På tal om nyheter hos Doggie: De har precis fått in det här lyxiga halsbandet från House of Dog. Signature Nameplate Collar pryds av 229 kristaller, ditsatta för hand, och har en silverfärgad platta där man kan gravera in sin hunds namn. Spännet är gnistrande glammigt och självklart finns det matchande koppel. Designerns signum är den lilla tassen och på koppelringen hänger den som en extra liten berlock.

Tan-färgat med vita kontrastsömmar är fräscht - och har du tusenlappar
som bränner i fickan finns den här matchande bärväskan nu i samma färg!

Halsbandet kostar 595-705 kr beroende på storlek (15-60 cm i halsmått)

Handtaget är dubbelt och vadderat för att vara extra bekvämt att hålla i.
Kopplet är pyntat med 140 kristaller och finns i två storlekar som kostar 695 resp 735 kr.


Jag älskar koppelfästet i form av ett ben!

 Oscar för alla

2008-10-24 @ 16:20:28
Precis som många stora designers har Oscar Newman startat en underlinje, Truly Oscar, som är lite enklare, lite sportigare och lite billigare. Ingen ska kunna motstå kläderna - men alla ska ha råd med dem. Jag är tyvärr inte så imponerad av kollektionen, som än så länge bara består av typ de här tre tröjorna. Lite billigare råkade visst också bli lite tristare. Men om du känner annorlunda finns plaggen att köpa hos Doggie till priset av 379 kr.



Touchdown Football, Garden och Dig It Bone heter tröjorna från Truly Oscar.

 Nyheter från Newman

2008-10-24 @ 12:35:33
Nu har Doggie börjat ta hem kläder från glammiga och gulliga märket Oscar Newman! Först ut är ett par ljuvliga stickade tröjor med pom poms och handbroderade pärlor. Fållarna är rullade och plaggen har ett finstickat foder. Tröjan Piccadilly känns nordiskt sval och vackert vintrig medan modellen Teacup (så kallar man ju pyttesmå hundar, just för att de får plats i en tekopp) är så söt att jag smälter. I USA klär Newman kändishundarna och de exklusiva plaggen tillverkas i begränsad upplaga. 629 kr får man betala för en sådan här godbit - vill ha!





Tröjorna finns i storlekar som passar hundar upp till cirka 9 kilo.

 Spöka ut hunden!

2008-10-24 @ 11:42:59
Här kommer ännu ett tips inför Halloween! Om en hel maskeradkostym känns överdrivet (det tycker jag faktiskt själv) så kan det här vara ett festligt alternativ. Le chien har precis fått hem ett svart koppelset som pryds av spöken, pumpor och spindelväv! Halsbandet är ställbart mellan 15 och 25 cm och hela setet kostar 155 kr.

 Punken lever!

2008-10-23 @ 22:14:54
Om din hund skäller högt eller har en vild frisyr kanske du i stället ska satsa på ett punkigt plagg! Och vill du matcha din vovve finns det likadana kläder till matte.


Plaggen i svart/vitt/rosa är från K9 Duds/Ritzy Rover. Hoodien kostar 39 dollar och linnena 25.
Ett linne med trycket Punk rock never dies! finns även till matte! Pris: 36 dollar.
Översta halsbandet är originalet från DoggiDog och kostar 899 kr hos Doggie.
Den betydligt billigare kopian blir din för 159 kr hos Small to big.
Skotskrutiga kilten från Chi Wow Wow kostar 40 dollar hos Funnyfur och där
hittar du även den punkiga Hello Kitty-klänningen från Little Lily för 42 dollar.


 Rock on!

2008-10-23 @ 20:09:51
Matte gick till frisören och färgade håret mörkt. Inspirerad av sin nya tuffa look satte hon sedan ihop ett litet rock star-kollage med kläder och accessoarer till jycken!


Svart hoodie och rosa tank från K9 Duds, 39 resp 30 dollar.
Rock star-charm, 20 dollar.
Svart linne med gitarr, 29 dollar.
Denimblå västsele, 48 dollar.
Allt säljs hos Ritzy Rover.
Det svarta linnet med litet tryck från I see spot finns även hos Le chien för 155 kr.

 Hurtta hottar upp sig

2008-10-22 @ 16:00:27
Jag har fått en sneakpeak på Hurttas nya vinterkollektion - och det ser lovande ut! Overallerna kommer i ny, smartare och snyggare, design och pryds av en stor logga i skrivstil. Den trista allväderslooken får ge vika för en poppigare stil, med enfärgade plagg i roligare färger som orange och grönt. Mest ser jag fram emot de nya muddarna, som är breda och sportigt ribbade, och den ökade möjligheten att ställa in rätt storlek med hjälp av en dragsko i midjan. En helt ny fleecejacka verkar också vara på gång - den skulle jag gärna se på Maggie i någon knallig färg! Plaggen är förhoppningsvis på väg ut i butik snart men tyvärr kan jag inte visa några bilder än.
Bjussar i stället på ett foto från Maggies första vinter:


Den gamla modellen med skorstenskrage ber ju om att det ska snöa in ...
Här är Maggie cirka 8 månader gammal!


 Tullverk & bakverk

2008-10-21 @ 23:39:07
Många undrar hur mycket det kostar med alla avgifter när man beställer från USA så jag tänkte berätta vad jag fick lägga ut för paketet från Funnyfur. Jag hade gjort lite testberäkningar på tullverkets hemsida och en bra tumregel tycktes vara att slutsumman blev cirka 50 % dyrare än varuvärdet. Efter säljarens, postens och tullverkets avgifter landade räkningen för Maggies grejer på drygt 60 % mer än jag beställde varor för. Alltså lite mer än jag hade tänkt mig, vilket troligen berodde på webshopens höga fraktkostnad till utlandet (cirka 250 kr). Trots det och den långa leveranstiden är jag nöjd. Totalpriset blev ändå bra och jag kan rekommendera shopen!

Från tullverket till bakverk: Så här söta var Alice och Maggie när de träffades på Small to big! Pudlarna busade under borden medan jag och Alice mysiga matte tog en fika. Tack för i dag!


Det är inte helt lätt att fånga båda på bild samtidigt!

 Fynden från Funnyfur

2008-10-21 @ 15:42:34
Airmail! Paketet från USA var värt att vänta på! Maggie och jag packade förväntansfullt upp två toppar från Little Lily: Gröna Ashley tank med en tyllblomma på och glammiga Tiffany sweater, som är ur couture-kollektionen. Den lila pälskragen, blingad med röda stenar, är sjukt snygg!
Vi hade också beställt en identi-tee från 26 Bars and a Band, som var mjuk och skön i sliten vintage-look. Och alla plaggen passar! Det kan man tyvärr inte säga om kopplet från Diva Dog
- som var jättestort. Karbinhaken är alldeles för tung för Maggie så vi får matcha halsbandet (som var perfekt) med ett annat koppel. Men överlag är jag nöjd! Återkommer med rapport om tull och avgifter - först ska vi ut i regnet och sedan träffa en pudelkompis över en kaffe!




Alla fina saker är köpta från Funnyfur i USA.

 Tävla om tröjan!

2008-10-20 @ 23:49:20
Förra gången det var tävling hos The Pet Shop vann Maggie ett fint halsband. Det kom på posten i dag och ska invigas i morgon! Nu är det dags för en ny tävling och i potten ligger en
tuff hoodie från Puppia. Klicka HÄR och ta chansen!

Den röda tröjan med äpple på finns i storlek S-XL.

 Dagens outfit

2008-10-20 @ 20:45:11

Fleecehoodie med körsbär, Doggie Design/Le chien
Rosa blingat halsband, Le chien
Svart flexikoppel, Le chien
Hårspänne med röd plastblomma, Accessorize



 Skog & Skafferi

2008-10-20 @ 20:29:40
I går hade vi verkligen en skön söndag! Tillsammans med Annelie och två av hennes chihuahuor tog vi en lång skogspromenad till Ekoparken och kafé Skafferiet. Vovvarna kunde springa lösa stora delar av vägen - och som de busade! Det var kallt i vinden men när solen tittade fram kunde vi faktiskt sitta ute på verandan och fika. Mysigt!


Toksöt trio: Summer, hennes son Romeo och Maggie.


Maggie njuter av höstsolen - efter att ha ätit upp grädden på mattes kaka.


Romeo är så söt i sin väst från Cane Minore.


Summer, i blått blingat koppelset, låg mest och kurade på sin handduk.


Lite godisutdelning innan vi promenerade hemåt igen!


 På svarta listan

2008-10-20 @ 19:21:15
För drygt en månad sedan beställde jag en pudeltröja från webshopen Lollipup. Jag fick en orderbekräftelse och betalade, men fick ingen leverans. Jag mejlade - ett flertal gånger - och efterlyste tröjan men fick inte ens något svar. Butiken har inte fyllt på med nya varor på länge, men det anges ingenstans att den skulle vara stängd eller på väg att upphöra. Tyvärr anges inte heller någon kontaktinfo utöver mejladressen. Efter lite detektivarbete lyckades jag dock hitta bolaget bakom Lollipup och ringde upp styrelseordföranden. Han råkade då vara i sällskap med killen som sköter shopen och sa att han skulle "skälla lite" på honom och genast se till att jag fick min beställning. Det här var förra måndagen - och jag har fortfarande inte fått något paket!

Om man nu gör bort sig så som Lollipup har gjort, ser man inte till att rätta till det snabbt som ögat då? De borde ha lagt tröjan på lådan samma dag, tillsammans med en ursäkt och gärna någon slags kompensation. Nu blir det så här i stället:
Varning för webshopen Lollipup.se! Handla aldrig därifrån!



Jag ska fortsätta ringa tills tröjan kommer - eller jag får pengarna tillbaka.

 Snygg och stil-ren

2008-10-19 @ 19:29:22
Sugen på juliga kläder + rabatt hos Dogs Department = rätt läge att klicka hem de här:

Tröjorna X-mas och Aspen (som även finns i blått) kostar cirka 480 kr.

 10 % på rubbet

2008-10-18 @ 21:08:26
Det kom ett mejl från Dogs Department. För att locka vovvar att klä sig i deras vinterkollektion erbjuder märkets engelska shop 10 procents rabatt på allt - fram till midnatt på onsdag. Ange koden DD10 i kassan! Här är mina favoriter bland designerns nyheter:

Stickade luvtröjan Copenhagen med grafiska mönster kostar cirka 480 kr.
Röd tröja översållad av rosor och med ordet Love på ryggen: cirka 465 kr.
Uppdaterad lyxversion av bärväskan. Paris i lack är dyr: cirka 1 800 kr.
Checker set med halsband, koppel och rutig scarf blir ditt för cirka 580 kr.


 Christmas is coming

2008-10-18 @ 20:09:24
Ja, jag vet att det är lite tidigt. Men när det väl börjar lacka mot jul så går det fort! Tomtedräkter finns det så klart även för hundar - det blir nog en liten Santa-special längre fram - men i dag tänkte jag tipsa om fina juliga kläder att bära inför högtiden. På snöiga adventspromenader, julskyltningen eller på väg till luciafesten. Det är läsaren Jonna och hennes dvärgpinscher Zita som har önskat det här temat - hoppas ni ser något ni gillar!



Den röda luvtröjan Fire place är ur Puppias senaste kollektion och den randiga på schnauzern heter Bingo och kommer från samma märke. Pris från 299 kr resp 309 kr hos Posh pooches.
Sedan kommer ett gäng sköna plagg från Le chien: Hood sweater, 225 kr,
Snowflake sweater
(blå eller lila), 175 kr, Christmas vest, 225 kr, Christmas sweater, 295 kr
och Christmas coat (med pälskanter), 295 kr.
Tröjan med röda hjärtan kommer från Puppy Angel och kostar 199 kr (på rea) hos Divinedog.
Puppias täckväst Snow kostar från 409 kr hos Posh pooches.
Den tunnare tröjan Snowflake hittar du hos Spoiled dog för 249 kr.
Fleeceoverallen och den hallonröda täckvästen är från Fina hund: 198 resp 139 kr.
Luvklänningen med skotskrutig kjol finns i Maggies garderob! Den kostar 239 kr hos Small to big.
Ankies stickade tröjor (480 kr) och den randiga hoodien (279 kr) är också från Small to big.
LÄNKAR till alla butiker hittar du i menyn under KLICK@ HEM!



Om du kan tänka dig att beställa från USA så har jag hittat några riktiga godbitar hos Ritzy Rover:
Stickade tröjan Ski Turtleneck finns i tre färger och kostar från 29 dollar.
Blingade Glitter Snowflake Jacket blir din för 37 dollar. Så söt!


 Populära pudeln

2008-10-18 @ 13:26:37
I går blev det mycket jobbande och lite bloggande, men vi hann med en del mys också. Som att träffa Maggies älskade morbror på kafé Puck! Lillan är en uppskattad gäst på fiket och fick en riktig festmåltid bestående av kyckling, rostbiff och ost. Vi passade också på att testköra det nya koppelsetet!


David och Maggie pratar allvar i soffan på kaféet.


Busungen räcker tydligen ut tungan åt fotografen.


Dagens outfit:
Röd hoodie, Puppia/Modern dogg
Turkost koppelset med röda hjärtan
, My Hollywood Dog/Fashion dog
Turkos rosett, Pudelparadiset



 Cool Couture

2008-10-17 @ 21:24:58
I dag kom äntligen Maggies nya halsband från amerikanska My Hollywood Dog! Vi klickade hem ett helt set med matchande koppel från Fashion dog - tillsammans med den knallrosa täckjackan - men fick först fel storlek. Nu sitter dock halsbandet som en smäck! Designen Loving hearts ingår i kollektionen Happy couture - och visst blir man glad av denna färgglada kreation?!



Det mjuka lädret pryds av nitar och hjärtan. Halsbandet kostar 350 kr och kopplet 465.

 Vovven och vanten

2008-10-16 @ 23:55:25

Cerise stickad tröja med svanstub, Stickat & Unikt
Cerise nithalsband, Mirage/Small to big
Svart blingat lackkoppel, Le chien
Cerise rosett, Pudelparadiset



 Fingerfärdigt

2008-10-16 @ 20:49:49
Husse är egentligen ingen hundmänniska - utan bara en Maggiemänniska - men i dag lyckades vi ändå locka med honom till hundkaféet Small to big. Mysigt! Sedan fick han vara fotograf och föreviga den fina presenten som Monica skickade tillsammans med Maggies senaste hundtröja. Matchande koppelvantar till mig! Supersöta, och sköna nu när det börjar bli kallt. Som av en händelse (faktiskt) passade de perfekt till min nya kappa också!

Maggie och matte - a perfect match!


Vantarnas insida är förstärkt och stickad i en accentfärg.
Undrar om Monica blev inspirerad av det HÄR inlägget?!

 Med plats för 2

2008-10-16 @ 14:53:56
En av våra läsare är lycklig matte till två små vovvar - och hon efterlyser en väska som rymmer dem båda, i första hand för kortare transporter på bussen. Söta Johanna, jag kommer ju inte in på din blogg! Men det är kanske fler som kan ha glädje av det här tipset, så nu får du ett helt inlägg. De flesta bärväskor har ett längdmått på 35-40 cm och det är lite trångt för två. Och glammiga modeller görs sällan större utan nästa steg blir då väskor på hjul eller hårda transportväskor. Mitt bästa tips är därför en enkel väska som påminner om en träningsbag. Främsta märket i den genren är Sherpa, som brukar säljas i "vanliga" djuraffärer. Men jag har nosat upp ett mycket snyggare alternativ! Den här väskan är 49 cm lång och säljs hos Doggie:




Casual Canine Duffle bag finns i rött eller svart och kostar 599 kr. Perfekt till vardags!

 The one and ONLY

2008-10-15 @ 20:12:06
Breaking news! Webshopen Posh pooches börjar sälja det lyxiga italienska designermärket
For Pets Only! Jag är så glad att om jag hade en egen svans skulle jag vifta tills den gick av. Maggie har några FPO-plagg och de är så välsydda, så orginella och i alldeles fantastisk kvalitet. Smakar det så kostar det, men de här kläderna är värda varenda krona. Och nu kanske lillan äntligen kan få ett av designerns ljuvliga halsband!


De här plaggen har jag dreglat över länge. Kanske hänger de snart i Maggies garderob!
Priser och mer information kommer snart på Posh pooches hemsida.

 Paket och pudlar

2008-10-15 @ 17:54:12
Yes! Äntligen ett mejl från amerikanska webshopen Funnyfur om att min order är skickad.
Jag beställde redan den 30 augusti men orkanen Ike kom tydligen och ställde till det på lagret
i Texas. Nu får ni hålla tummar och tassar för att jag inte åker på någon fantasisumma i tull!
Jag borde egentligen inte avslöja mina (rea)fynd förrän de kommer, men om ni är nyfikna så innehåller paketet bland annat det HÄR och det HÄR!

Psst, pudelpolare! Jag har ju glömt tipsa er om att webshopen Pudelparadiset firar sin 5-årsdag med ny design och massor av erbjudanden i butiken. Här finns kitschiga prylar med pudelmotiv, till exempel den söta kassen jag köpte, och allt till pälsvården. I modeväg hittar ni lite täcken, regnoveraller, koppel och halsband, men framför allt pangpriser på rosetter och snoddar. Fram till den 30 oktober kan ni (och alla andra raser också, så klart) även tävla om presentkort!

 Kwigy-bo kommer hit!

2008-10-15 @ 13:02:56
Minns ni hur jag dreglade över de lyxiga hundhandväskorna från Kwigy-bo? Nu finns märket
i Sverige! Det är All4Dogs som har börjat ta in godbitarna - och till schysta priser med tanke på vad de kostar i USA. En av mina favoriter är modellen Charlie i mjukt läder, som finns i svart eller rosa. Butiken säljer också den något större väskan Alyson som finns i svart eller naturvit canvas med detaljer av konstläder. En liten bonus är att frakten är gratis!


Bärväskan Charlie har tre ytterfack! Pris: 2 099 kr.


Alyson är i enklare material men har lyxig design. För 1 499 kr blir den din.

 Tubtröjan är toppen

2008-10-14 @ 14:36:53
Titta vilken fin stickad tröja som kom på posten i dag! Maggie hade ju egentligen gjort sitt som provdocka, men gulliga Monica tyckte att hon skulle få avnjuta det perfekta mönstret som vi ju hjälpt till att ta fram. Tröjan åkte på direkt och fick följa med ut på långpromenad i höstsolen.
I paketet låg även en liten överraskning till matte som ni ska få se när jag har ordnat fotohjälp!




En yrvaken och okammad Maggie busar loss i de brinnande löven!
Tröjan matchar vi med ett cerise nithalsband från Mirage/Small to big.




 Trick or treat?

2008-10-13 @ 19:43:14
På tal om Halloween så är det hög tid att börja tänka på vovvens outfit till den spöklika kvällen. Om din fyrbenta vän ska följa med på maskerad så kan det vara kul med en hel kostym. Satsa annars på en rolig t-shirt - eller kanske en enkel scarf med pumpor på!




Kostymer från Small to big: 279-299 kr.


Häxklänning med hatt 195 kr och t-shirt 155 kr. Båda från Le chien.


Hot dog! Knasigaste kostymen kostar 179 kr hos Doggie.


Samma butik säljer scarfen för 59 kr.


Maggie plockar nog fram sin blingade tee!




 Pumpa i potten!

2008-10-13 @ 15:29:03
Tänkte tipsa er om en tävling hos stickande Monica! Klicka HÄR och ta chansen att vinna en cool tröja i orange och svart som vovven kan ha på Halloween!


 Moderiktigt material

2008-10-13 @ 15:13:27
Manchester gör comeback som ett av höstens hetaste material. Juicy Couture har så klart snappat upp trenden i sin senaste hundkollektion och amerikanska hundmodebutiker gör vågen av glädje över Corduroy jacket. Jag gillar också retrodesignen med skärpet, knapparna och broscherna. Det lyxiga fodret med JC-loggor och den exklusiva resegarderoben (!) som följer med. Men vad är grejen med färgerna? Nougatbrunt och laxrosa? Varför? Jaja, där sparade man några hundra ...


Manchesterjackan kostar 55 dollar hos Funnyfur.


Plagget levereras i en sådan här påse. Glamourpoäng!

 For the grrroupie

2008-10-13 @ 01:29:44
Sorry att bloggen stått stilla i dag! Maggie har varit söndagssunkig i soffan med husse medan matte har varit ute på äventyr med vänner. Kvällen avslutades med en grym konsert - vilket inspirerade mig till att visa de här roliga tröjorna. For the doggie music lover:


Diggar vovven Beastie boys eller Foo fighters kan du klicka hem de här från Ritzy rover.
Tröjorna har hål för koppelkroken och kostar 28 resp 29 dollar.


Ett riktigt ballt Kiss-linne från japanska Paris Erotica kostar 121 dollar hos Funnyfur.
Du har väl inte missat att märket gjort en hel kollektion med Rolling Stones?



Maggie gillar Metallica så hon har redan en sådan här tisha från Pawprint.
Finns även med silvrigt tryck och kostar 79 pix nu när det är utförsäljning.
Obs! Storlekarna är små! Maggie har S men hade behövt en M.


 Dagens dubbel

2008-10-11 @ 23:00:46
Dagens outfit alltså, men jag tänkte att Alice också skulle få vara med den här gången!


Både tröjan med engelska flaggan och rosetten är från Small to big.
Det röda koppelsetet med vita prickar är från Hippa.se.



Fleecehoodie med körsbär, Doggie Design/Le chien
Rött blingat koppelset, Iaas (Stockholm)
Körsbärscharm, Small to big
Rosa och röd rosett, Gustaf & Evita

  


 På pudeldejt!

2008-10-11 @ 22:46:20
Maggies fika med toytjejen Alice var superlyckad! Matte Jessica var jättegullig och vovvarna kom oerhört bra överens. Maggie är tre månader äldre och var tvungen att poängtera det genom att ge Alice ett litet nyp - men sedan var småtjejerna som ler och långhalm hela eftermiddagen.
Vi kommer absolut att träffas igen!


Båda pudlarna kom i röda koppel!


Lika som bär! Bara något enstaka hekto - och lite päls - skiljer dem åt.


Maggie la hela veckopengen på korv och leverpastej.


Alice satsade i stället på att uppdatera garderoben.
Det blev både en tuff festklänning (som skulle invigas redan i kväll) ...


... och en dressad höstkappa med capekrage och skärp.
Dessutom slog hon till på en likadan röd pudelväska som Maggie har!



Visst är de söta ihop?! Tack för i dag!

 Möt Maggies lookalike

2008-10-11 @ 12:50:58
Nej, det är faktiskt inte Maggsan som ligger här och slöar i stolen - utan hennes dubbelgångare Alice! Hennes matte Jessica och jag ska ta våra toytjejer och träffas över en fika om en stund. Dessutom vill Jessica ha lite smakråd eftersom hennes lilla vovve ska få både regnjacka och festklänning i dag!


Bilden på Alice har Jessica mejlat till mig!


 Rosa raringar

2008-10-11 @ 11:54:37
Lördag "morgon" och hög tid att visa upp senaste shoppingfynden. Efterlängtade körsbärströjan från Doggie Design fick faktiskt sällskap i kundkorgen av en annan rosa hoodie, en snygging i velour från Monkey Daze med trycket DIVA på ryggen. Passar ju bra nu när Maggie är så mallig över all pr ... Plaggen klickade jag hem i torsdags kväll och paketet kom redan i går! Det kallar jag supersnabb leverans. Själv var jag tydligen lite för snabb när jag beställde Diva-tröjan i fel storlek - så den får vi byta. Bären däremot ska invigas i dag!


Cherry hood (275 kr) och Diva hoodie (295 kr) från Le chien.

 Dagens outfit

2008-10-10 @ 20:00:04
Och här är bildbeviset på fluffet! Vi passade också på att inviga det nya gröna koppelsetet
i dag. Karbinhaken är stor men tack vare att det fina skinnet är så lätt så funkar accessoarerna bra även på en pyttig pudel!



Grönt koppelset med gröna stenar, Puchi/Posh pooches
Gul rosett med lila sten, Pudelparadiset

   

 Present till pälsen

2008-10-10 @ 19:00:39
Fredagsfin! Det är Maggie efter dagens tur till trimmet. Vi har testat ett nytt 2 i 1-schampo från Chien chic de Paris som Le chien skickade oss i present. Märket är - som ni hör - franskt och produkterna framtagna av ett familjeföretag som efter generationer i parfymbranschen började göra hundkollektioner för några år sedan. Först var jag lite skeptisk - hur kan man bada en pudel utan "riktigt" balsam? Men jag testade och blev övertygad! Det gick lätt att föna lillan till en fluffboll och nu omges hon av en söt och lite syntetisk - men alldeles ljuvlig - jordgubbsdoft! Hemligheten är jojoba-oljan, som även ingår i den balsamspray/parfym som tjejerna på Le chien också skickade ett prov på. Ur modesynpunkt måste det dessutom nämnas att förpackningarna är stilrent glamourösa och pryds av små rosetter!


Produkterna finns med doft av jordgubb, svart vinbär, päron och vanilj.
Schampo/balsam kostar 125 kr och sprayen 115 eller 195 kr (30 ml resp 100 ml).
Vaniljschampot är veckans "Don´t miss" och prissänkt till 69 kr!



 Sportig i snön

2008-10-10 @ 11:42:40
Ett av mina favoritmärken är Pinkaholic New York, Puppias systermärke. Att kläderna görs
"för flickor" kan man ju strunta i, eftersom kvaliteten är fantastisk. Maggies lila täckjacka från förra vintern ser fortfarande ny ut trots flitig användning. Men omväxling förnöjer ju, så jag hade hoppats på ett nytt plagg från märket i år. Höstkollektionen innehåller dock inget som spöar den gamla jackan i mina ögon, men här är ett tips för dig som gillar en lite sportigare stil:


Ski jacket finns i två färgkombinationer och kostar 499 kr hos Doggie.

 Vinn ett koppel!

2008-10-09 @ 23:45:45
Sömnlösa matte snubblade över en tävling hos Tricolordogs! Den slutar nu vid midnatt, men om ni är vakna så skynda er att vara med! Vinsten är ett blinkande koppel med reflexer som kan lysa upp kvällspromenaderna.


 Maggie i Hundsport

2008-10-09 @ 21:44:16
Nya numret av tidningen Hundsport damp ner i brevlådan i dag. Vi bläddrade nyfiket tills vi hittade en trevlig notis om en viss liten pudel och hennes modeblogg. Kul!




 Begär efter bär

2008-10-09 @ 17:33:01
Här hinner man inte mer än få hem senaste paketet från Le chien förrän man måste beställa igen. Efter allt tjat om körsbär här i bloggen (ja, jag tar ogenerat åt mig äran) finns nämligen denna ljuvliga fleecetröja nu i webshopen! Vill ha!



Hoodien har en liten ficka på ryggen och kostar 275 kr.

 Välj din vinst!

2008-10-09 @ 13:17:45
Nu är det snart tävlingsdags igen hos The Pet Shop - och i butiksbloggen uppmanar de läsarna att lämna förslag på vad de vill vinna. En vinterjacka? Regnkappa? Koppelset eller kanske en väska? Önska på, och glöm inte att delta i tävlingen när den drar igång!


Hushunden Cleo är inte till salu. Hon bara myser lite
i reakorgen. Bilden har jag lånat från The Pet Shop!


 Dagens outfit

2008-10-09 @ 03:24:57
Maggie gick klädd som en riktig dam på väg till kaféet. Den fina kappan heter Audrey!


Hundtandsmönstrad kappa, Puppy Angel/Doggie
Rött halsband med krona, Bobby/Modern dogg
Matchande rött koppel, Bobby/Modern dogg
Röd rosett, Pudelparadiset


 Boll-Kalle

2008-10-09 @ 03:13:22
Häromdagen tog vi en hundfika på Small to big tillsammans med söta bloggläsaren Veronica. Tyvärr fick hennes egen vovve stanna hemma och kurera sig från en kraftig förkylning men det fanns andra lekkamrater på plats. Gulligast var lilla yorkien Kalle - som i hemmasydd overall visade sina sympatier för husses favoritlag IFK Göteborg!

Kalles matte har sytt både overallen och skvättskyddet
(som skymmer K:et i IFK). Scarfen är från Gustaf & Evita.


 Läckert i lyxförpackning

2008-10-08 @ 23:07:43
Nu har Maggie och jag testat nya webshopen Posh pooches och i går kom vår första leverans. Grönt är ju som sagt skönt, så vi slog till på ett blingat halsband med matchande koppel i grönt krokoskinn från Puchi. Supersnyggt! Setet kom i en svart sidenpåse och kändes därför extra lyxigt. Paketet innehöll även Puppias nya jumpsuit i gosig velour, som vi valde att beställa i grått. Fint va?


 Matchad med matte

2008-10-08 @ 17:10:36
Jag tycker att det är kul att färgmatcha mina egna kläder med Maggies ibland. Men identiskt klär vi oss inte - hittills i alla fall. Nu finns dock möjligheten, med de här stickade seten från East side collection som säljs hos Doggie. Tröja till vovven och mössa med halsduk eller vantar till matte (eller husse, för all del). Gulligt eller too much?



Mössa och vantar kostar 459 kr. Hunden kommer undan med 299 för tröjan.


Hundtandsmönstrade setet med mössa och halsduk
är lite dyrare, 549 kr. Det finns även i svartvitt ...


... och det rutiga finns även i blått och grönt.

 Nu lackar jag ur!

2008-10-07 @ 20:23:00
Jag tyckte nog att det var värre med nagellack för hundar som jag såg på en amerikansk sajt. Så kommenterade en läsare parfyminlägget - och jag håller med. Jag vet att nagellack ibland används på enstaka klor för att märka hundar. Som när Hundstallet fick in 150 vanskötta yorkies, eller om man säkert vill kunna skilja på valparna i en stor kull. Men sminka hunden?
Nej tack! Lacka klorna tänker jag aldrig göra på Maggie! Och vilken vovve skulle uppskatta att bli målad och sedan behöva sitta på tork? Men det är klart, i USA har de ju tänkt på allt. Där finns en särskild snabbtorkande spray till hundens "naglar" ...



Nail polish? Nej, paw polish! Klicka på färgkartan nedan - helt galet.



 Superpris på stickat

2008-10-07 @ 00:02:02
Sugen på en hemstickad hundtröja? Titta in hos vår kompis Monica, som har flera små modeller till salu just nu. Till extra bra introduktionspriser - som gäller ända fram till jul!


Smakprov på Monicas design. Alla tröjor är unika!

 Dagens outfit

2008-10-06 @ 22:36:42
I dag har Maggie invigt den lila luvtröjan som vi köpte till fyndpris. Den var mjuk och skön
och hade tre rader av skimrande paljetter på ryggen! Jag hade inte lagt märke till dem på produktbilden så det blev en glammig liten överraskning!



Lila stickad hoodie
, Le chien
Lila koppelset, FouFou Dog/Pawprint
Vit rosett, Pudelparadiset


 Nytt märke till Sverige!

2008-10-06 @ 11:28:03
Det händer grejer i hundmode-Sverige! Nya butiker poppar upp - och det betyder fler coola märken. På gång just nu är brittiska Tabitha & Angus. De gör funktionella och klassiska plagg under parollen trendigt och prisvärt. Allt kan tvättas i maskin och plaggen testas noga på hushundarna Tabitha (basset) och Angus (dvärgpinscher). Jag skulle beskriva märkets stil som hybriddesign, med täcken som ser ut som tröjor eller jackor. Kanske något för dem som tycker att ett hundtäcke är okej, men att en jacka är onormal ... I vilket fall kan du snart klicka hem kläderna från Posh Pooches!
Några exempel på Tabitha & Angus typiska design.


Själv är jag förtjust i den här! På tal om körsbär ...

 Doggie dressing room

2008-10-05 @ 22:35:05
Nu tronar den i vår lilla hall: Maggies egen garderob! Jag åkte ju till möbeljätten i veckan, och det var för att släpa hem klädskåpet Hemnes från Barnens Ikea. Efter en del svett, men varken blod eller tårar, är det nu ihopbyggt och invigt. Det är så fint! Och allt fick plats! Ja, det finns till och med plats över, för framtida inköp ...


Två extra hyllplan, två klädstänger och en låda i botten. Perfekt!


Jackor och klänningar får hänga medan resten ligger i prydliga små travar.


Ena klädstången är vikt åt Maggies halsband, sorterade efter färg.
Översta hyllan rymmer övriga accessoarer, smyckeskrinet och rosetterna.


Klart lillan ska ha en egen tvättkorg!
Den röda plastsäcken (som har svans!) kommer också från Ikea.


Borstar, kammar, schampo och balsam får plats i en liten rutig korg.


Koppel, halsdukar och handdukar ligger bra i nedersta lådan.


Ovanpå skåpet får väskorna stå. De här är från Dogs department.


Nu är det ordning och reda i hallen!

 Dagens outfit

2008-10-05 @ 21:57:44
Här sitter Maggie och väntar på tåget hem till Stockholm. Där väntade veckans största inköp - som kommer i nästa inlägg!



Fleecehoodie, Puppia/Small to big
Silvrigt koppelset, FouFou Dog/Pawprint
Charm Diva, Le chien
Lila klämma, Le chien
Röd bärväska, Small to big


 Torrfoder vs tårta

2008-10-05 @ 21:14:19
Är det kalas så är det, även för en liten pudel. Och när man har fått smaka på det ljuva livet, vem vill då äta tråkigt torrfoder igen? Maggies helgmeny: korv, bog, ost, leverpastej, ostkaka, grädde, glass - och prinsesstårta!


Bortskämd? Jag förstår inte vad ni pratar om.

 Dagens outfit

2008-10-05 @ 20:30:20
Hej bloggen! Vad härligt att komma hem till massor av fina kommentarer och roliga mejl! Helgen har varit mysig, men nu har jag en svår bloggabstinens att ta itu med. Vi börjar med lördagens outfit:


Hoodie, Puppia/Modern dogg
Svart blingat lackhalsband
Svart Flexi Petite Elegance
Lila rosettklämma med pärlhjärta
Alla accessoarer kommer från Le chien




 Trevlig hundhelg!

2008-10-03 @ 11:36:09
Tycker ni att det fullkomligen har forsat ut inlägg här på Hundmodebloggen i dag? Bra! Jag laddar nämligen upp eftersom hela lilla familjen ska åka bort över helgen och risken finns att matte inte hittar någon dator. Men nu klarar ni er till söndag (och här kommer en cliffhanger)
då jag ska visa den egentliga anledningen till att jag åkte till Ikea!
Ha en skön helg alla fina!

 Vittring av velour

2008-10-03 @ 11:33:02
På tal om All4Dogs så har de minsann varit inne och tassat här på bloggen. Och tipsat om att de snart ska börja sälja Juicy Couture i webshopen! Maggie vädrar designerplagg och säger att om ni tar hem en sådan här ...



... eller en sådan här ...



... ja, då gör vi business!

 Vacker väst

2008-10-03 @ 11:26:39
Jag har förälskat mig i den här fina västen från Puchi. Knallröd med klassiskt rutigt foder - tänk så snyggt på min svarta lilla pudel! Det här plagget är förresten en suverän mjukstart för en hund som inte är van vid kläder. Fungerar som en sele men ser nästan ut som en liten jacka!


Rouge harness dog coat klickar du hem från All4Dogs för 379 kr.

 Fin på födelsedagen

2008-10-03 @ 11:09:47
När Maggie fyllde 1 år i somras fanns det inga kalaskläder i Sverige. Men nu är de här!
Senaste nytt hos Posh Pooches är de här randiga tröjorna med en cupcake på, i blått eller rosa. Det perfekta plagget för födelsedagsfirandet - och till ett bra pris!


Tröjorna finns i storlekarna XS-XL och kostar 119 kr.

 Hundarnas IKEA

2008-10-03 @ 10:46:49
I veckan tog jag en sväng till Ikea och passade så klart på att kolla in varuhusets växande hundsortiment. Jag gillar den dekadenta designen på möblerna och skulle kunna tänka mig en rödsvart schäslong till lillan. Halsband och koppel finns också, men tyvärr är de ganska fula och tråkiga. En bra budgetgrej är dock att Ikea säljer startpaket för dig som ska hämta hem en valp!


Minisoffan är snygg! Piedestalen är en liggplats för katten.


Det är i alla fall gulligt att halsbanden heter Bästis.


Väska, filt, leksak, halsband, koppel och två skålar kostar 249 kr.
Det finns även söta bäddar från 79 kr!


 Oh my dog!

2008-10-02 @ 21:10:51
I väntan på en eventuell läsarstorm om hundparfymen (som faktiskt uteblev) ägnade jag mig
åt lite mer research. Oh my dog finns som hundparfym, schampo, valpparfym och - kattparfym (fast då heter den så klart Oh my cat) och säljs på exklusiva varuhus världen över. I Sverige har Hundkiosken ensamrätt på produkterna och är du nyfiken kan du beställa ett gratis doftprov därifrån. Men shoppa ska du göra hos Härliga hund, som rear ut parfymen för halva priset.
50 ml kostar nu 145 kr och webshopen säljer även lyxiga presentförpackningar:


100 ml parfym och 200 ml schampo: 250 kr. 100 ml parfym och 75 ml schampo: 200 kr.
Valpparfymen A dog is born, som kostar 409 kr för 100 ml, finns bara hos Hundkiosken.

 Veckans kap

2008-10-02 @ 12:58:32
Le chien har börjat med en ny typ av erbjudande: Veckans Don´t miss! Självklart missar vi inte chansen att klicka hem en lila, kabelstickad luvtröja för bara 99 kr. Supersöt - eller hur!



Tröjan kan tvättas i maskin och kostar i vanliga fall 195 kr.

 Rosa bandet

2008-10-01 @ 14:39:42
I dag är det den första oktober - och då går startskottet för den årliga kampanjen mot bröstcancer. Om du vill engagera din lilla hund i kampen ska du slå till på den här rosa bandet-tröjan från amerikanska märket I see spot. En del av vinsten går till forskning!


Bark for a cure säljs i Sverige hos Le chien för 195 kr.

Ett annat tips, om du vill och kan sticka, är att titta in hos Monica och hämta hennes mönster till en liten hundtröja. Stickbeskrivningen är gratis - men hon ber den som vill använda mönstret att köpa ett rosa band!

RSS 2.0