Dagens outfit

2008-11-18 @ 14:21:06
Usch, vilket hundväder! Isande vind och spöregn. Långpromenaden blev inte särskilt lång, men en halvtimme höll vi ut innan Maggie huttrade som en skallra - trots Hurtta. Något poserande kände hon knappast för men ett par snapshots i trappan tog vi i farten:



Röd fleeceoverall, Hurtta/Small to big
Svart blingat koppelset i lack, Le chien
Röd rosett med svarta prickar, Small to big



Kommentarer
Postat av: Cokoris

stackarn! ja det är skiiiittväder idag et har bara öst hela dagen och jag tog fel kappa till jobbet idag suck! hoppas ej den blir förstörd nu... :-)

2008-11-18 @ 14:43:35
URL: http://misscokoris.blogg.se/
Postat av: c och Saga

Alltid fin lilla Maggie!! Saga har oxå en precis lika dan dress, men gillar den INTE. Kanske är för att benen är för långa?!



Det va jag som sa åt mina föräldrar att inte klä på lilla Saga, INGA kläder om det är + grader.. Kan låta hårt, men jag tycker att hon ska försöka klara lite kyla.. Då får hon bättre päls och klarar av kylan i vinter bättre (då med kläder). Nu låter det kanske som om hon får gå runt å frysa, som om jag är världens dummaste matte. Men det är inte så jag menar! Saga fryser inte om hon rör sig och det är + grader. Självklart har jag uppsikt och om hon fryser, då får hon nått täcke på sig.



Oj, vilken lång kommentar detta blev skratt

Ha det bra!

2008-11-18 @ 15:23:58
URL: http://cettciliasklotter.blogg.se/
Postat av: Monica Hansen

Den ser varm och bra ut:)

Postat av: Danielle

Din blogg är underbar... Pepsi loves Maggie.

2008-11-18 @ 16:14:12
Postat av: diana

Så söt lilla Maggie är!! Sessan tycker inte heller om detta minst oglamorösa väder! Fy, det passar inte prinsessor som Maggie och Sessan! =) Tack för din söta kommentar! Delta gärna i min lilla mini undersökning på bloggen! =) Kram kram och trevlig tisdag i regn och rusk!

2008-11-18 @ 16:53:20
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Alisa -[ Amor Vincit Omnia ]-

Jaha hade ingen aning att man kunde köpa sådan:) hehe men coolt! Jaa det är så mkt roligare när älsklingen lagt ned tid och arbete på den:) Han vart så glad när han såg de bli så glada:!)

2008-11-18 @ 19:20:02
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vilken supermysig outfit!!! :-)

2008-11-19 @ 16:43:04
URL: http://www.muppsan.com
Postat av: Indra

Ser lika mysigt ut varenda gång i hel overall. Jag var på MyOne härom dagen och letade efter först och främst Hurtta, men det hade dom inte, och i andra hand någon typ av overall överhuvud taget bara för att prova på Loxy. Men det enda jag hittade var tunna vindoveraller storlek Leonberger typ..jag kunde kanske ha spänt upp ett som tält åt honom...haha! ;-)

2008-11-22 @ 06:38:36
URL: http://blog.cherlindrea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0