Vintervovve

2008-11-22 @ 22:23:04
I dag kom äntligen snön till Stockholm! Maggie var först lite fundersam men satte sedan av i full fart genom det vita landskapet. Hennes samling av pinnar syntes inte längre men hon lyckades snart gräva fram en av favoriterna. Hela familjen var ute tillsammans och kolla, hemlige husse fastnade visst på bild!








Vår lilla snöängel!


De små bilderna är klickbara för den som inte kan få nog av Maggie ...



Kommentarer
Postat av: Freja

Nä men tuss vad söt hund. Kul idé på din blogg, jättesnygg! Ska börja kolla här, har en Chinese Crested tik själv och jag kan säkert få lite mode-inspiration till henne här :)

2008-11-22 @ 22:27:42
URL: http://frejanyheterna.blogg.se/
Postat av: Karin

Ha ha ha på den nedersta av dom stora bilderna ser hon ut som en gremlin! vad kul hon ser ut att ha sötnosen! Kram

2008-11-22 @ 22:44:39
URL: http://sakerochting.se
Postat av: Anonym

Vilken goding!! :-) den där overallen kunde Mio haft idag, det var en av de som inte var rätt i storlek.. förbannat! han hade en stickad polotröja till mina föräldrar ikväll. men på dagen var det varmare och han sprang ju som en tok och inte frös han då! de kunde annars ha sett ut som siamesiska tvillingar Mx2 Mio o Maggie! :-) allvarligt de måste ses!!!! hehe Mio hemsida e uppdaterad med snöbilder... glömde lägga ut i bloggen men äsch det får vara ngn måtta med hundsnack/bilder där när Mio har egen sida ju! ;-)

Bra då vet jag, att kakorna inte är så mjuka och delikata som de ser ut, de ser ju väldigt färgglada och smaskiga ut, körsbär, donuts och allt möjligt att t.om jag skulle vilja smaka men är de hårda så är det ju inget jämförbart med våra bakelser och tårtor ju! Mio fullkomligt älskar snacks från Pommys, de luktar as men ju äckligare de luktar ju godare är det hälsar Mio-- matte får lyda!! :-D

Sorry för blixtsnabb svar men satt vid datorn när du skickade mess, såklart man svarar och vad får man se då, nya bilder på maggie i snö.. hihi. var bor ni? Lakanerna är fiiiiina säger jag igen oavsett glasyrkladd eller inte! :-) matte råkar ha lite förkärlek till påslakan därför ser hon sådant, jag tror jag har typ 20 att byta med men det är illa egentligen för jag tvättar sällan lakaner och det hinner bli massssoooorr när jag håller på å byter hela tiden, bättre ha max 4 så är man tvungen tvätta oftare eller hur? ;-) ska till Small to big i morgon och byta en halsband som var för stor.. få se om det finns några hundar där då, senast vi var där var det bara vi... kram å god natt på er!

2008-11-22 @ 23:00:32
Postat av: Ira å Mio

men vad f-n varför har min namn försvunnit!?!? förut kom det ju alltid automatiskt! Grr... du kanske förstått ändå!?!?

2008-11-22 @ 23:01:16
URL: http://misscokoris.blogg.se/
Postat av: Anneli

Vilken tur att Maggie iallafall hittade en favvopinne.

2008-11-22 @ 23:23:59
URL: http://hundisthlm.blogg.se/
Postat av: Dilek Isabelle

Hihi, vad söta bilder! Jag får inte nog utav den lillen... Nää nu blir man nyfiken på maken du! ;) Hundarna blir miiiinst lika glada som barn (typ jag haha) när snön kommer fram! Men minns att min lilla rottis inte gillade hehe kramm

2008-11-22 @ 23:49:11
URL: http://izmir.blogg.se/
Postat av: Dilek Isabelle

eller jo det gjorde han kom jag på... den som inte gillade måste ha vart någon annan hund... hah

2008-11-22 @ 23:49:35
URL: http://izmir.blogg.se/
Postat av: Marie

Hi hi snö på tungan ^_^

2008-11-23 @ 21:17:00
URL: http://monstars.blogg.se/
Postat av: Indra

Fullkomligt underbara foton! =)) Varför har inte jag en sån där snöglad liten hund?? s Han går på klospetsarna nu när det är sånt där läbbigt vitt på backen. Haha!

Sista stora bilden var verkligen en fullträff! skratt Kramen!

2008-11-24 @ 14:40:01
URL: http://blog.cherlindrea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0