Sista dagen - sista chansen

2009-02-28 @ 12:19:52
28 februari: Det betyder att flera fina erbjudanden går ut i dag. Klicka på följande länkar om du har missat inläggen om hur du får ...
... 10 % rabatt på kläder och 20 % rabatt på schampo hos Pupstore. Butiken har precis fått in Puppias nya kollektion!
... 15 % rabatt på hela beställningen om du handlar för minst 1 000 kr hos Le chien. Dessutom får du en lott för varje femhundring du handlar för, till månadens dragning om ett presentkort på 1 000 kr.

Missa inte heller att du till och med i dag får ett presentkort på 100 kr för varje femhundring du spenderar hos Spoiled dog. Maggie tyckte att vi skulle passa på att klicka hem den svarta skinnpallen som även är ett hundhus - så då gjorde vi det!

Pallen från Ibiyaya blir fin i nya hallen!
Med Maggie inuti och husse som knyter skorna ovanpå.


 Tävla om en Theo-jacka!

2009-02-27 @ 23:12:45
Vi höll nästan på att glömma den trevliga tävlingen hos Fröken Eko, men nu är Maggie med och tävlar om en vinterjacka från Theo! Vinnaren får välja mellan två färger, khaki och rosa kamo. Ett paket tuggben ingår också i den generösa vinsten. I morgon är sista chansen att delta, så skynda er!



 Släpp fångarna loss det är vår

2009-02-27 @ 17:54:37
Matte har äntligen gått av ett tufft skift på jobbet och ska i stället stå på huvudet i en flyttlåda. Tack för veckans alla fina kommentarer! Tyvärr räcker inte tiden riktigt till just nu, men jag ska försöka att åtminstone svara på era frågor. Maggie har i alla fall en lugn och skön tillvaro. I dag har hon njutit av vårsolen på balkongen - i sin fångrandiga tröja från Lundmyr of Sweden! Japp, den kom med posten och vi är mycket nöjda. Den ärmlösa hoodien är ganska tunn - lite tjockare än en t-shirt men tunnare än en sweatshirt - men mjuk och skön med ribbade kanter. Vi valde brodyren Älskling i tattoo-hjärtat på ryggen, och det är superfint! Storleken stämde dock inte riktigt med tabellen. Maggies XS skulle ha 38 cm i bröstmått och 24 cm i rygglängd men måtten är snarare 44 resp 27 cm. Så tvekar du mellan två storlekar kan du nog lugnt välja den mindre utav dem, eftersom tröjan dessutom är lite stretchig.





På tröjan sitter ett litet hjärtformat kort, ifall du ska ge bort den i present!

Det matchande halsbandet levde tyvärr inte upp till samma förväntningar och jag tycker inte att det är prisvärt. Visst är det väldigt snyggt, i svart skinn med rött mockafoder, trubbiga nitar, silvriga spännen och en avtagbar emaljerad hjärtberlock - även den med texten Älskling. Och det levereras i en lyxig presentask. Men halsbandet är stelt, hårt och har skarpa kanter. Och inte heller här är storleksangivelsen korrekt. Totallängden är något kortare (vilket i Maggies fall visserligen är bra) och på storlek S, som ska passa en hund med halsmått mellan 20 och 28 cm, sitter innersta hålet först vid 26 cm.



Vi hoppas att skinnet mjuknar snabbt - annars sätter vi hjärtat på ett annat svart halsband!

 Dahls diamanter

2009-02-26 @ 21:25:42
På tal om Lisbeth Dahl så finns en del av hennes design för hundar att köpa hos Kvalitet & fynd. Där hittar du de stiliga skålarna till riktigt bra priser (75 kr för en liten, 89 kr för en stor) samt urgulliga halsband och virkade koppel med stora "diamanter". Webshopen säljer även en foderburk (165 kr) som matchar skålarna, men tyvärr är den ljusblå och inte vit. Maggie har faktiskt ett diamantkoppel och det är riktigt läckert - men ganska tungt.


Det blå halsbandet kostar 65 kr och det rosa bara 50 kr på rea!
99 kr får du betala för kopplet, i vitt eller blått.


 Pudel PÅ väskan

2009-02-26 @ 12:49:20
När vi var på hundkafé häromdagen fick vi en rolig överraskning. En av Ninnies kompisar, som blivit förtjust i söta Maggsan, hade lämnat en present där till oss! Ett otroligt fint väsksmycke i vinrött skinn - i form av en pudels silhuett. Den har ett graverat hjärta om halsen och på kedjan sitter både en nyckelring och en karbinhake. Tack så mycket, Anneli! Smycket kommer från en sko- och modemässa och nu ska det bli en fin prydnad på bärväskan!

Titta så fint? Snart har vi pudlar överallt!

 Skodd för snö!

2009-02-25 @ 23:06:04
Maggie vägrar att ta ett endaste steg i geggan av is, slask och grus som snön tyvärr förvandlas till i stadsmiljö. Snön går hon ju helst inte heller i, förstås. Halvvägs igenom gårdagen tröttnade jag på att bära henne och plockade fram hennes Muttluks. Skorna klickades hem i januari men hann aldrig användas innan det blev tö. Men nu har vi alltså äntligen testat, och dojorna får både ris och ros.

De står emot vatten, Maggie rör sig obehindrat i dem och skorna sitter som en smäck. När man väl fått på dem, vill säga. Enligt tillverkaren ska man böja sig ner över sin stående hund och dra på skorna (ungefär som när man själv tar på sig en strumpa). Det fungerar säkert utmärkt med en större och tyngre vovve, som kan hålla emot lite och trampa ner ordentligt. Men en minitass på en minihund är inte helt lätt att lirka på plats längst ner i en sko med långt strumpskaft. Och tassen måste verkligen ända ner så att man drar åt spännremmen precis bakom trampdynorna. Skaftet går ju att vika/rulla ner när muttluksen ska på, men då blir det knöligt och tajt i stället.

Första försöket tog lång tid och trots att vi har fått in snitsen lite tar det fortfarande några minuter innan pudeln är skodd. Nu är ju Maggie väldigt van och väldigt tålig - men har du en hund som trilskas vid påklädning så lär detta bli en svettig historia! Kanske töjer sig skorna, kanske får jag bättre teknik. Vi får väl se. Maggie som glatt plumsade omkring i snön var i alla fall en skön syn!


Kallt om tassen? Närå.


Nu kan hon spåra i drivorna!


Här syns skorna - med rejäla reflexband - lite bättre!

 Skål för designen!

2009-02-25 @ 20:13:13
När vi träffade Anna i går hade hon med sig en leverans till Maggie som vi nu slapp frakten på:
Två stilrena matskålar från Lisbeth Dahl! I vit hårdplast med halkfri gummibotten, prydda av ett hundben som även fungerar som handtag. Så snygga! Det är ju klart att lillan ska få en matplats med nya fräsha saker i vårt nya fräscha kök. Bara två veckor kvar till flytten …

Skålarna finns även till katt - och då med en liten mus på kanten.

En annan snygg skål till ett svartvitt kök är modellen Baroc, just inkommen hos Le chien.
Vi skriver upp den också på önskelistan - för den matchar ju Maggies bädd!

Skålarna säljs i ett set om två för 195 kr.

 Dagens outfit & äventyr

2009-02-25 @ 04:46:28
Hej bloggen! Tack för alla söta kommentarer till inlägget med bebisbilderna! Vi ska tvinga husse att läsa varenda en. I dag har Maggie och matte varit på språng hela dagen, och sedan har det varit fullt ös på jobbet hela natten. Det hör liksom inte till vanligheterna att en viss kronprinsessa förlovar sig! Men nu efter deadline kan jag äntligen berätta om våra äventyr. Dagen började hos DOGArtist, där vi tog en fika med Pia och Anna från Posh pooches, som var på blixtvisit från Skottland. Superkul att få träffa tjejen som vi shoppar så mycket fint av! Hon var jättegullig och tyckte detsamma om Maggie:


Maggie och Anna bekantar sig med varandra.

Sedan drog vi vidare till Small to big för att hälsa på Ninnie som just nu sitter på ett plan till Thailand. Glöm inte att butiken och kaféet håller stängt fram till fredag nästa vecka medan hon njuter av värmen. Maggie kör alltid samma rutin: Först vilda hälsningar och ömhetsbetygelser till alla närvarande - och sedan givakt vid grinden till köket i väntan på leverpastejen.


Kolla skylten - inga pudlar i köket!


Man får väl käka genom gallret då.


Lila overall med silverpaljetter, Puppia/Pupstore
Rött halsband med blingad krona, Bobby/Modern dogg
Röd rosett med kristall, Gustaf & Evita

 Drabbad av valpsjuka

2009-02-24 @ 03:59:50
När jag pratade med Maggies underbara uppfödare Marianne häromdagen berättade hon inte bara att Trixie ska paras, utan även att kennelns lilla vita toyhane Spike - importerad från Australien - ska bli pappa i år. Jag vill så gärna ha en lillasyster till Maggie! Två toypudlar, en svart och en vit, tänk så fint! Husse är skeptisk men övertalningskampanjen pågår här hemma. Svårt drabbad av valpsjuka letade jag fram ett par bilder på Maggie bus som bebis. Har ni sett något sötare?



Dino var Maggies favorit. Man kan säga att hon älskade honom till döds.

 # 7 Blingat linne från Puchi

2009-02-23 @ 17:54:07
NYTT vitt linne med trycket Angel och kristaller, storlek S.
Inköpspris: cirka 250 kr.

Nu:  140 kr!


Linnet är tyvärr för litet för Maggie!

Produktbeskrivning: Sött linne i skön bomull med breda, mjuka kanter. Rosametallic Angel-tryck på ryggen, omgärdat av 19 kristaller. På bröstet står det Pucci med svarta tryckbokstäver (inte ens märket själv vet tydligen om de stavar Puchi eller Pucci). Helt nytt, aldrig använt utan bara provat en gång.

Mått: Bröstmått 28 cm, rygglängd 20 cm.

Så här beställer du:
Mejla [email protected]
Märk mejlet med Maggies mode + varans nr
Inbetalning sker till konto (anges i din bekräftelse)
Varan kommer på posten - fraktfritt

 Matcha dina små älsklingar

2009-02-23 @ 01:44:32
När vi var på mingel häromkvällen fick jag en fråga om var man kan köpa hundkläder från Lundmyr of Sweden. Jag visste inte att märket, som gör fina barnkläder med tryck som Sötnos, Älskling, Pytteliten och Gullunge, hade utökat med en hundkollektion - men så är det! Hittills finns en hoodie och ett halsband, båda i mycket tilltalande design. Märket säljs i massor av butiker landet över och du kan kolla din närmaste återförsäljare på hemsidan. Hundsortimentet lär inte vara lika vanligt som det till baby/barn/mamma - men man kan ju alltid ringa och fråga. Annars är det faktiskt inte svårare än att Lundmyr har en egen webshop! Och beställer man för minst 500 kr så slipper man frakten. Så Loppans matte, nu kan du enkelt matcha bebis och vovve!
Kids or no kids - jag shoppar till Maggie ändå. Vi återkommer snart med en recension!


Hoodien är randig i svartvitt eller helsvart och kostar 249 kr.
Välj brodyr i tattoo-hjärtat på ryggen: Älskling/Sötnos/Pytteliten.
Tröjorna görs i storlek XXS-M och måttabell hittar du här.

Halsbandet är i svart skinn med nitar, rött foder och ett likadant hjärta som hänge.
Finns i storlek XS-M (för hundar med halsmått mellan 15 och 36 cm) och kostar 349 kr.

 Helgens outfits

2009-02-22 @ 22:26:54
De härliga snöbilderna tog vi i går under en långpromenad i strålande solsken. I en isig backe började Maggie halka runt som en liten Bambi. Hon borde filmas, hann jag tänka - innan jag själv drattade på ändan! Empatisk som hon är tolkade Maggie min liggande ställning som en invit till lek och passade på att klippa till mig i ansiktet med en pinne. Tur för henne att hon är så sjukt söt!


Röd fleeceoverall, Hurtta/Small to big
Svart blingat koppelset i lack, Le chien
Vinröd rosett, Pudelparadiset

I fredags hade snön inte hunnit lägga sig än och Maggie klarade sig med nya mockajackan när vi gick till kafé Puck för att fika med mellanpudeln Mio. På hemvägen tog vi en sväng inom Boas zoo, och så här nöjd blir en liten pudel när hon får bränna hela månadspengen på godis, tuggben och två bollar - från kattavdelningen:



Rosa mockajacka, Gooby/Le chien
Gräddvitt koppelset med svarta kristaller, Swarovski/Le chien
Vit rosett, Pudelparadiset


 Mamma upp i dagen

2009-02-22 @ 15:06:13
Update: Trixie löpte lite tidigare än väntat, så valparna kommer redan i slutet av april!

Maggies mamma
är en härlig toypudel vid namn Tip Top Trixie. Hon bor hos Carina, som skickade oss några bilder på sitt lilla yrväder. Jag kunde inte låta bli att styla Maggie i likadan rosett och overall för att understryka släktskapet! För visst finns det där? Till sommaren ska Trixie paras med en champion som heter Axel, så i juli kanske Maggie får halvsyskon!





Mor och dotter - lika som bär!

 Pudlarna återfunna!

2009-02-22 @ 12:17:48
Ebba och Smilla är hemma igen! Familjen pratade med folk och satte upp lappar över hela Vaxholm i går. Och i dag skriver Aftonbladet om stölden. Kanske fick kidnapparen kalla fötter av all uppmärksamhet, kanske blev han rädd när han förstod att den ena hunden var sjuk. Men nu på förmiddagen såg vittnen hur en man band två pudlar utanför samma Konsum-butik, gick till bankomaten bredvid - och gick därifrån. Så tack och lov slutar den här historien lyckligt!

 EFTERLYSNING!

2009-02-21 @ 19:26:47
Två svarta pudeltikar blev stulna utanför Konsum i Vaxholm i dag. Deras matte är så klart förtvivlad och jag lägger ut en efterlysning här på bloggen i hopp om att någon har sett eller hört något. Det är bråttom - eftersom mellanpudeln Ebba (nerklippt, 8 år) äter medicin och kommer att bli allvarligt sjuk utan den. Den andra tiken heter Smilla och är en toy på 14 månader. Har du några tips? Snälla, hör av dig till polisen!

 Personal shoppers

2009-02-21 @ 13:40:04
Lördag, sovmorgon, färska frallor till frukost - och en annan sorts frallor på mejlen! Kommer ni ihåg läsaren Lena, som erbjöd sig att köpa en pudelklänning på Ebay åt Maggie? Nu har den kommit, och den är supersöt! Märket heter Dog's day out och plagget passar perfekt. Lena slog också till på en hel hög med roliga rosetter, och bifogade bilder på sina gulliga hundar. Tack!


Prinsessorna Selma och Sofia är redo för fest.


Förutom frallorna finns det även mops - och en pudel - i flocken!


Maggies nya rosetter! Hon fick även en röd med en pudel på!

 Vimmelbild

2009-02-21 @ 00:25:22
Det här fotot snodde jag från Small to big-bloggen, där det nu finns en massa sköna bilder från festen. Om ni skulle se någon som ser ut som en mupp, med en mopp i högsta hugg, så är det absolut inte jag. Och det var absolut inte Maggie som hade pinkat på golvet! (Tack för den publiceringen, Ninnie. Verkligen.)
Godnatt, alla söta läsare! Hoppas ni har en toppenhelg!


Maggie och matte, i Le chien och Dagmar.

 Modell i mocka & muffins

2009-02-20 @ 17:50:31
I går var Camilla Sedin, reporter och fotograf för Härliga Hund och Hundsport, på Small to big för att plåta utställningen. Maggie brukar säga att all pr är bra pr, så hon passade på att leka linslus tillsammans med en av sina tavlor:


Det fick bli den rosa akvarellen - för att matcha outfiten!


Fina Ninnie fick också vara med på ett hörn!


Kolla in Maggies lyxiga cupcake-klämma från Ruff Ruff Couture!
Den fick hon i present av LindaSpoiled dog häromdagen - tack snälla!


Mums! Vi ska lätt klicka hem den här godbiten i blått också.


På väg ut i kylan - i nya, grymma mockajackan! Japp, det blev en rosa!
Innan dess slank det så klart ner en hel tallrik med korv och leverpastej ...


Luvklänning i rosa och brunt, Monkey Daze/Le chien
Rosa mockajacka, Gooby/Le chien
Rosa blingat halsband, Puchi/Posh pooches
Rosett med cupcake i rosa och brunt, Ruff Ruff Couture/Spoiled dog


 Maggie vill vinna Marley

2009-02-20 @ 10:30:23
MARLEY OCH JAG
Livet och kärleken med världens värsta hund

"In i deras hem kom Marley, en gyllengul labradorvalp som snabbt växte till en bredbröstad fyrtyofemkilos ångvält. I dundrande fart tog han sig fram genom livet, han sprang genom dörrar, hälsade alla gäster med en dreglig puss, tuggade i sig alltifrån pennor till ett använt graviditetstest. Varken lydnadskurser eller lugnande medel hjälpte."


Boken bakom succéfilmen med Jennifer Aniston är vinst i en tävling hos Kattis och hennes urgulliga vavvavalp Sam. Maggie tar så klart chansen att vinna - var med ni också!

 Nya kärlekar

2009-02-19 @ 23:58:50
Den söta hjärtdressen låg i paketet från Le chien som mycket lägligt anlände i går. Klänningen är i tunn och skön bomull med luva, dragsko i halsen, randig mudd och en kort volangkjol. Tufft med fickan på ryggen! Bröstvidden är rejält tilltagen så plagget sitter luftigt och skönt.


Klänningen kostar 225 kr.

Vi klickade ju även hem det vita koppelsetet - och vilken jackpot! Det är inte kritvitt utan gräddvitt, med svarta kristaller i två olika storlekar, och i otroligt mjukt skinn. Ganska lätt och med nätt koppelhake - perfekt till en liten hund!

Till sist slog vi till på mockajackan som vi tipsade om nyligen. Modellen är ganska långsmal och går ner över hela ryggen. Den är lite vidare nedtill men sitter bra tack vare den ribbade mudden, som även finns i halsen och på de korta ärmarna. Sömmar tvärs över ryggen ger en diskret randig effekt och små fuskfickor på bägge sidorna är en snygg detalj. Jackan har blankt polyesterfoder, en praktisk D-ring på ryggen och stängs med ett enda långt kardborrband, som sluter tätt hela vägen. Att huvan går att ta av (blanka tryckknappar) är alltid ett plus, det är skönt när man till exempel vill ha en hoodie under. Men vilken färg köpte vi då? Tja, det får ni se på bild i morgon (japp, cliffhangers är vår nya grej). Däremot visar vi gärna de söta hårspännena som Maggie fick med i present: Två blingade klämmor och två vita rosetter. Dessutom fick vi den gulliga hjärtformade bajspåsehållaren - tack så mycket Le chien!


 Kvällens outfit

2009-02-19 @ 19:13:26
Ni såg säkert att Maggie inför kvällens festligheter hade svidat om från sin skotskrutiga outfit till en i kärlekens tecken. Med hjärtan på klänningen, halsbandet och rosetten var hon partyts prinsessa:




Rödvit luvklänning med hjärtan, Le chien
Svart halsband med röda hjärtan, Karlie/Small to big
Rosett med hjärtan, Small to big


 Konstkväll & vovvevimmel

2009-02-19 @ 14:30:28
Vad: Vernissage för Erik Hedins hundakvareller med kärlekstema. Var: Hundkaféet Small to big. När: I går kväll. Hur: Massor av hundar, mattar och hussar som minglade, shoppade och beställde tavlor. Meny: Cider, snacks och hjärtformat godis. Bonus: 15 % rabatt i butiken.
Så var festen:
Tassen upp! Mycket folk och härlig stämning!


Kvällen till ära hade kaféväggen fått målade hjärtan.


Det gav en läcker effekt när tavlorna hängde i grupp!


Den duktige konstnären i egen hög person. Med pudel i famnen,
samma pudel på tavlan vid axeln - och pudlar på slipsen! Heja Erik!


Två av akvarellerna föreställer Maggie - klicka och kolla!


Det kom massor med folk under kvällen. Både stammisar och helt nya gäster.





Simson, Top Dog-Arne, Nikko, Maggie, Loppan, Pepsi och Bamse
(som däckade på slutet) var bara några av alla fina vovvar i vimlet.



Vi ska väl inte gå hem redan?
Nej då, Maggie blev kvar sist av alla. Tack för en superfin kväll!


 Mat före mode

2009-02-18 @ 23:12:49
Wow, vilken dag vi har haft! Fullt ös, men jättekul. Vi har kommit hem från vernissageminglet på Small to big och hunnit avnjuta lite sen middag i soffan framför en United-match. Inte ens jag kan leva bara på snacks och geléhjärtan, som det bjöds på under kvällen. Kameran har gått varm men festbilderna får vänta till i morgon. Vi säger godnatt med en dagens outfit, som Maggie bar på födelsedagskalaset hos griffonernas matte. Här försöker lillan förmå tallriken med tårta att förflytta sig till hennes plats i soffan - och givetvis lyckas hon!



Trikåklänning med skotskrutig kjol, DoggyDolly/Small to big
Skotskrutigt koppelset, LilliBoo/Spoiled dog





 Kalasfint koppelset

2009-02-18 @ 14:54:34
Det är fullt upp här med jobb och flyttförberedelser, så ni får ursäkta den dåliga uppdateringen. Tack för alla söta kommentarer, vi svarar så fort vi kan! Lite shopping finns det dock alltid tid för och i dag kom ett spännande paket på posten. Redan förra våren bloggade jag om de underbara koppelseten från italienska märket LilliBoo, och när jag fick höra att läckra modellen London inte tillverkades längre var jag ju tvungen att slå till. LindaSpoiled dog fixade ett bra pris och setet är så snyggt! Jag var rädd att halsbandet skulle vara i största laget (XXS är över 30 cm långt) men innersta hålet sitter redan vid 22 cm så det var lugnt! Nu ska den skotskrutiga skönheten invigas på ett kalas vi redan är lite sena till, och sedan fortsätter vi till Small to big för kvällens happening. Ni missar väl inte det? Outfitbilder utlovas senare!


Det rutiga tyget är lite glittrigt och prytt med både nitar och bling!
Brickan med logga och ett utskuret ben andas lyx.


 Sockersött!

2009-02-17 @ 19:35:44
Mer modegodis från Puppy Angel - bokstavligen! Vårens hårspännen kommer i form av glassar, slickepinnar och tårtbitar och är verkligen söta som socker. Vill du maxa den onyttiga looken klär du vovven i linnet Yummy In My Tummy:


Bomullslinnet är översållat av cupcakes och har trycket Crazy about sweets.
Finns även i ljusblått och storlekarna är XS-XL.
Sugen på ännu mer godismode? Kolla då HÄR och HÄR!


 15 % på tusenlappen!

2009-02-16 @ 20:45:45
Om du ska storhandla hos Le chien så ska du göra det nu! Från och med i dag får du 15 % rabatt om du handlar för minst 1 000 kr. Vi kunde inte motstå det fina erbjudandet utan har precis klickat hem bland annat det här - ett lyxigt koppelset från Swarovski loves leather collection. Ange koden 090216 i kassan - den gäller februari månad ut!


Exklusivt, handsytt koppelset i vitt skinn med svarta kristaller. Ord pris: 525 kr.
Halsbandet finns i totallängd 30 eller 40 cm och kopplet är 120 cm långt.

Visst är det vackert!

 Teacup tees

2009-02-16 @ 16:34:52
Det kom ett önskemål om sköna linnen till jättesmå vovvar - så då tipsar vi om det! Ribbad, mjuk bomull, bra passform och söta tryck gör märket I see spot till en klar favorit. Minsta storleken XXS har bara 15 cm i rygglängd och cirka 24 cm i bröstmått och rekommenderas för hundar upp till 1 kg! Här är några smakprov på deras design, som säljs hos Le chien. Missa inte heller Le chiens egen kollektion, som innehåller fina plagg för pyttisar. Det kamomönstrade linnet är något längre i modellen men är skuret högt under magen för att funka på hanhundar. Och till sist måste vi nämna Puchi, som också gör trendiga toppar i superskön bomull med breda, mjuka kanter. Storlekarna är dock inte riktigt lika små - den minsta (S) har 20 cm i rygglängd och 28 cm i bröstmått. Maggie råkar ha ett vitt Puchi-linne i S till salu, så håll utkik efter nästa inlägg i vår webshop!


De här linnena kostar mellan 155 och 195 kr.



I see spots senaste mönstrade modeller kostar 255 kr.


Le chiens linne finns med två olika applikationer - och koppelfäste. 155 kr.


Puchis linnen finns i fler färger och med massor av olika tryck från cirka 199 kr.
Ett rosa Too Posh to Walk-linne i storlek S finns under kategorin Skynda & Fynda
hos Posh pooches för bara 129 kr. För övriga modeller och storlekar, mejla butiken!

 Mattes nya leksak

2009-02-15 @ 23:59:45
Maggie må vara en toy, men hon är ju ingen leksak. Så i dag köpte jag en sådan! I försenad alla hjärtans dag-present till mig själv slog jag till på en pytteliten pc, en Acer Aspire One! Efter lite beslutsångest blev det en brun, praktiskt när man lever ett liv fyllt av trycksvärta ...
Mobilt bredband får vi inte förrän i samband med flytten men sedan ser jag och Maggsan fram emot att kunna liveblogga från butiker, kaféer och events!


Datorn är liten och glammigt skimrande - och jag är så nöjd!

 Skimmer och stjärnor

2009-02-15 @ 14:38:01
Puppy Angels nya kollektion innehåller så mycket fint att allt inte fick plats i ett inlägg. Vi kommer därför att fortsätta pytsa ut godbitar! Varma vårdagar (jag vet, vi är inte riktigt där än) behövs inga hundkläder - men då kan jycken få bära en lyxig sele eller ett vackert koppelset. Shimmer Bow Vest är riktigt posh, i glittrande fuskskinn med blingad rosett och kristaller runt hela koppelkroken. Kopplet är prytt med en rosett nedanför handtaget och ingår i priset!


Västselen finns i tre färger. Bara för de minsta, i storlek S och M.




Bland de nya koppelseten är vår favorit I'm a star. Finns i tre färger, storlek S-L (17-36 cm).
Krokopräglat med blingade stjärnor och blingade spännen - Maggie vill ha ett lila!


 Rabatt hos Pupstore

2009-02-15 @ 04:29:04
Här kommer lite rabattkoder för den som vill shoppa hos Pupstore nu i februari! Ange helt enkelt koden FEBRUARI så får du 10 % rabatt på alla varor till ordinarie pris. Butiken har också en vårkampanj på alla produkter från Greenfields, ange koden SCHAMPO så får du 20 % rabatt!


Dog Lotion Very Cherry har Maggie i sin necessär.
En doft- och glansspray av naturliga oljor som luktar supergott!


 # 6 Orange allväderstäcke från Bobby

2009-02-14 @ 16:51:48
Regntåligt täcke med liten ficka på ryggen.
Inköpspris: cirka 600 kr.

Nu: 250 kr!





Täcke med grym passform från franska kvalitetsmärket Bobby.

Produktbeskrivning: Skönt vår- och hösttäcke som står emot både vatten och vind. Vacker orange färg, tunt foder av svart, supermjuk fleece och ficka på ryggen (för t ex bajspåsar) med märkets logga på locket. Elastisk snodd att trä runt svansen (om man vill) och tuff liten ståkrage bak i nacken. Täcket knäpps i halsen och runt bröstet med kraftig kardborre och är därmed lite justerbart samt väldigt lätt att ta på och av. Plagget har ett par pyttesmå svarta streck på ryggen som bara syns vid närmare granskning, men är annars i mycket fint skick. Kan tvättas i maskin. Passform och kvalitet är på topp!

Mått: Halsmått 28 cm, bröstmått 42 cm, rygglängd 27-29 cm (något längre över länderna än mitt på ryggen). Fickans yttermått är 6x12 cm och innermått 5x10 cm. Täcket passar perfekt på Maggie (35 cm i bröstmått och 27 cm i rygglängd). Hon får även plats med en tunn tröja under.

Så här beställer du:
Mejla [email protected]
Märk mejlet med Maggies mode + varans nr
Inbetalning sker till konto (anges i din bekräftelse)
Varan kommer på posten - fraktfritt

 Happy Header Valentine!

2009-02-14 @ 04:39:09
Kolla vad gulliga Simone har gjort åt oss! Perfekta presenten till alla hjärtans dag! En annan schyst sak är att ni numera även kan surfa hit via adressen hundmodebloggen.se! Lite lättare att komma ihåg när ni vill tipsa hundkompisarna!


 Svensk design med flyt

2009-02-13 @ 16:43:08
Ännu en satsning från Posh pooches är att de blir återförsäljare av DOGArtist i vår. Klassiskt snygga kollektionen Rock, i design av Tanja Fylking själv, finns nu att beställa för konkurrenskraftiga priser från 459 kr. Butiken tar också in märkets flytväst, som finns för vovvar upp till 40 kg. Snart kommer nya modellen Tre kronor, i svenska färgerna gult och blått!


Halsbandsstorleken börjar på 20 cm och koppel finns i S, M och L.
Modellen Rock med öljetter görs i flera färger.


Flytvästen Dog Float finns hittills i rött, marint och silver. Priser från 599 kr.

 Dagens outfit

2009-02-13 @ 11:37:48
I går fick Maggsan en omgång av duktiga Lenatrimmet så nu är hon så här tjusig! Badad, fönad, rakad och toppad, med nyklippta klor och rensade öron (på pudlar växer det hår inne i öronen som man måste ta bort). Väldoftande och silkesmjuk är hon nu redo för helgens äventyr:



Röd t-shirt, Puchi/Elmos wardrobe (UK)
Svart sammetsjacka med leopardkanter, I see spot/Le chien
(Samma accessoarer som senast)



 PA på REA

2009-02-13 @ 01:30:36
Vi säger godnatt med ett litet tips: Maggies cocker-kompis Kingen har nosat upp att webshopen Dogglas har halva priset på alla sina kläder från Puppy Angel - februari ut. Det gäller förvisso äldre kollektioner (vi längtar ju efter vårens) men under kategorin Jackor & regnkläder kan du göra superfina fynd. Även tikskydd, joggingoveraller och sportiga tröjor finns till vrakpriser!


Söta kappan Audrey City Houndstooth Coat kostar nu 284,50.

 TIGI från topp till tass

2009-02-12 @ 17:41:36
Stylingmärket TIGI fixar numera den perfekta frillan för både två- och fyrbenta. Maggie har de senaste veckorna testat serien Pet Head och är mycket nöjd med de sköna och väldoftande produkterna. Och de färgglada flaskorna är en prydnad i badrummet med sina benformade korkar! Produkterna är inte särskilt dryga eftersom de likt många hundschampon inte ska spädas ut, men 129 kr för 500 ml får ändå anses hyfsat prisvärt. Pälsvård under coola namn som Furtastic och So spoiled hittar du hos Posh pooches.


Serien består av 10 produkter för olika pälstyper och behov.

Men inte nog med det! Nu utökar TIGI sin hundlinje med kläder, halsband, koppel och accessoarer, så när pälsen väl ligger på plats kan du toppa looken med en garderob från samma märke. Kollektionerna har namn som Grungy Pop och Punk Princess, och visst är punkinfluenserna tydliga. Jag gillar den uppdaterade kamo-designen, tröjan med läppstiftsmärke är stentuff på en hundkille, och divan med självdistans (typ Maggie) väljer hoodien med trycket Self absorbed. Kläderna finns i XS-L och priserna börjar på 149 kr. Shoppar gör du så klart hos Posh pooches - från och med i dag!



Några smakprov! Märket gör även charms, bandanas, hårklämmor - och hattar.

 Valentine & vernissage

2009-02-12 @ 09:11:28
Kolla, det damp ner en inbjudan till vernissage och shoppingkväll hos Small to big:


Vi ska så klart dit, hoppas att ni också kommer! När vi fikade i går passade jag på att fota en av Eriks nya akvareller:


Modellen? Det är ju Pepsi! Och den söta regnjackan han har på sig hittar du här!


 Dagens outfit

2009-02-11 @ 22:24:56
I dag tog Maggie lurvnos en marantonfika med sina griffonkompisar. Snön föll inte lillan i smaken så på hemvägen blev det pjuck på! I morgon drar vi till trimmet för en mycket välbehövlig rakning ...





Röd angoratröja med bling och dunkant, Petsonality/DogArtist
Svart täckjacka, Koko von Knebel/Iaas (Stockholm)
Rött halsband med stora pärlor, Auburn/Iaas
Rött koppel med bling, Auburn/Iaas
Röda skor, Little Lily/Modern dogg
Röd rosettsnodd med pärlstjärna, Pudelparadiset






 Plats i korgen

2009-02-11 @ 17:42:12
Det blev uppskattat när vi tänjde på gränserna för hundmode och tipsade om lite schysta inredningsprylar till vovven. Så vi fortsätter! Hundar är inga barn, får man höra ibland, men visst är dom det. Åtminstone när det gäller att sprida ut sina leksaker över hela golvet! Maggie placerar dem dessutom strategiskt nedanför soffan eller bredvid en stol, så att man oundvikligen trampar på dem. Och varje gång jag råkar kliva på en pipis så tar hon det som en invit till lek ...
Vill man försöka städa upp lite hemma finns det i alla fall flera söta lådor och korgar för hundens alla leksaker:


Kuben från Top Performance finns även i rosa och blått (40x40 cm).
Den blå korgen är från Louis Dog (30x30 cm). Båda kostar 199 kr hos Doggie.


Den här modellen är ännu sötare - och kan tvättas i maskin. Också från Louis Dog, 31x18 cm.
Just nu är priset nedsatt från 250 till 200 kr hos Spoiled dog.




Min absoluta favorit är dock pudelkorgen från Fluff. 57x35 cm rymmer massor.
Den rosa raringen kostar 20 dollar hos Funnyfur.



 Lurviga liggplatser

2009-02-11 @ 10:09:34
I protest mot den nyfallna snön tycker Maggie att vi ska tipsa om de här varma bäddarna i fuskpäls. Även de är nyinkomna hos Le chien - och ett schyst budgetalternativ för den som egentligen drömmer om kuddarna från Lord Lou ...


Bädden kostar 525 kr och dynan 195 kr. Båda modellerna finns i båda färgerna.

 Kanonpris på kärlek

2009-02-10 @ 16:11:49
På lördag är det Alla hjärtans dag och veckans Don't miss hos Le chien går därför i kärlekens tecken: En supersöt charm med rött bling för nästan halva priset. Dessutom har butiken fått in en ny bajspåsehållare som påminner om designprylarna från United pets men är betydligt billigare. Med det här röda hjärtat på fickan kommer du att älska att plocka upp efter din hund!



Charmen är prissänkt från 65 till 35 kr.



Hjärtat kostar 75 kr - inklusive en rulle hjärtmönstrade påsar.

 Förbeställ - få sele billigt

2009-02-10 @ 10:11:22
Vi kunde inte låta bli. Nu är den toksnygga väskan beställd åt Maggie! Dessutom är den här riviga selen med rosett också på väg hem till oss. Posh pooches har nämligen ett schyst erbjudande till den som förbeställer ur Puppy Angels vår- och sommarkollektion: Sele med matchande koppel från bara 219 kr! Fler modeller ser du här.

Wild child i glittrigt leopardtyg - Maggie slår till på en rosa.

 Puppy Angel Spring 09

2009-02-09 @ 19:27:22
Vårkollektionen från Puppy Angel bjuder liksom Puppias på varje klassisk genre: gulligt, tufft, sportigt, kamo och marint. Men PA tar ut svängarna mer och är lite bättre på allt! Plaggen finns i storlek XS-XL om inget annat anges. Mycket är snyggt i år men låt oss börja med en av anledningarna till att vi faller för märket: Körsbärstemat!

Det transparenta mesh-linnet Lovely Cherry Sleeveless finns även i khakigrönt. S-XL.
Körsbärsapplikationen är gjord av paljetter som ska gnistra i solen!
Söta badrocken Cherry Berry Spa Robe har skärp och en knapp i halsringningen. Upp till 3XL!
Cherry Candy Beach Suit har små fickor och körsbären är blingade.

Nästa tema är det klös i! Puppy Angel har tidigare gjort både festklänningar och koppelset med leopardmönster. Nu utökas djungeldesignen med två olika selar och en stretchig volangklänning med halterneck. Modellerna finns i brunt eller rosa och selarnas tyg är lite glittrigt. Matchande koppel ingår! Både den klassiska selen och klänningen pryds av en liten berlock, ett hjärtformat hänglås kantat med bling.
Charming Leopard hänger berlocken från en liten brun rosett på bröstet. S-XL.
Leopard Flamenco Dress knyts runt halsen och berlocken sitter bak i nacken.
Selen Wild Child är blingad vid D-ringen och pryds av en stor och festlig rosett. S-XL.

Det marina modet är 40-talsinspirerat, fräscht och bjuder på riktiga fullträffar! Den randiga sjömanskostymen är den finaste jag har sett och prickar är ju - tja, alltid på pricken. Både klänningarna och t-tröjorna lyckas med en söt look utan att bli mesigt gulliga, även den som pyntats med en gunghäst. Alla plaggen är i 100 % bomull och kan självklart tvättas i maskin!

Summer Sailor All-in-one har små lufthål i den randiga överdelen och knappar på byxfickorna.
Den avtagbara scarfen kan användas för att justera halsringningen och i outfiten ingår
även en liten matrosmössa (just for fun)! Större vovvar kan glädjas åt storlekar från S till 3XL.

Prickiga Lucky Locket Dress med vita spetskanter pryds också av det blingade hänglåset.
Den nätta volangklänningen finns även i marinblått, ljusblått och rosa.
T-shirten Dotty About You med hjärta och rosett finns även i rosa och gult. S-XL.
T-shirten Dotty Dotty Horse Sleeveless finns även i marinblått, ljusblått och rosa.

För regniga dagar kommer slutligen två nya modeller: en väst och en overall. Om din vovve varken fryser eller besväras av vätan kan du i stället satsa på den matchande selen - som också är vattentät!


Sprinkle Hearts Dog Raincoat resp All-in-one har kontrastfärgade kantband och luva.
Båda regnplaggen finns i storlekar upp till 3XL.

Västen knäpps med dragkedja under magen och overallen har kardborrband.
Selen Heart Milky kommer med ett matchande koppel! Finns i S-XL.

 Utmaning & Utställning

2009-02-09 @ 03:45:50
Nu har vi blivit utmanade av så många bloggare - Karin, Simone & Nellie och Anette - att visa bild nr 6 ur mapp nr 6 att vi inte vågar annat än att lyda. Fotot visade sig vara det här, på konstnären Erik Hedin och hans italienska vinthund, som nyligen fyllde ett år. Grattis i efterskott, Fari!

Erik målar ju läckra hundporträtt för några tusenlappar (värt varenda spänn) men nu har du faktiskt chansen att få din vovve avbildad för en betydligt mindre slant. Inför alla hjärtans dag tar Erik beställningar på små akvarelltavlor och de smakprov jag har sett är sjukt söta! Maggie är lite av Eriks musa och det ska bli jättespännande att se vad han skapar åt henne. Vill du kolla in stilen finns några akvareller att beskåda hos Small to big - där det snart blir utställning!

Haka på utmaningen du också! Bild nr 6!


 # 5 Rött kroko-koppel

2009-02-08 @ 21:35:32
Koppel från Diva Dog i rött pytonmönstrat skinn. NYTT!
Ord pris: 72 dollar (cirka 600 kr).

Nu: 250 kr!


Superläckert koppel för den lite större vovven (för tungt för Maggie). Helt nytt - aldrig använt!
Snyggt att matcha med ett halsband i rött, silver eller svart!


Produktbeskrivning: Lyxigt och glammigt koppel i pytonmönstrat skinn. En röd skinnremsa löper ovanpå det mönstrade skinnet längs med hela kopplet. Remsan är fastsydd hela vägen utom på en bit under handtaget. Här sitter märkets logga - två stora D som är vända mot varandra. Vid både handtag och hake hålls kopplet dessutom ihop av runda små silvernitar.

Mått: Kopplet är 120 cm långt och 2,5 cm brett (den röda remsan är 1,5 cm bred). Karbinhaken är 8 cm lång, inklusive fästet.

Bonusinfo: Halsband i likadan design finns hos Funnyfur (USA). Jag rekommenderar dock detta halsband endast i storlek M eller L (halsmått cirka 35-55 cm), eftersom dessa har samma bredd som kopplet. Pris på halsbandet är 62 resp 72 dollar.

Så här beställer du:
Mejla [email protected]
Märk mejlet med Maggies mode + varans nr
Inbetalning sker till konto (anges i din bekräftelse)
Varan kommer på posten - fraktfritt

 Moderätt i mocka

2009-02-08 @ 14:59:42
En jacka i mocka är bland det trendigaste en matte kan bära i vår. Le chien tycker inte att vovven ska vara sämre och har tagit in dessa söta ytterplagg. I mockaimitation, med avtagbar luva och koppelkrok. Jackorna är högt skurna under magen och passar alltså bra till både killar och tjejer!


Suede hood jacket finns i rosa eller svart för 395 kr.

 Maggies melodi

2009-02-07 @ 20:00:00
Nu drar den igång - första delfinalen i Melodifestivalen! Matte jobbar men Maggie sitter bänkad vid tv:n med husse. Dagen till ära är lillan schlager-snygg i den vilda volangklänningen som Monica stickat åt henne av glitter, fjädrar och färg!






Volangklänning, Stickat & Unikt
Cerisemetallic nithalsband, Mirage/Small to big
Blingat rosettspänne, Doggie designer/Doglife

 Zupersöta Zizou

2009-02-07 @ 16:48:21
På väg till fiket i går blev vi igenkända av en gullig tjej som visade sig vara en trogen läsare av bloggen. Kul! Hennes chihuahuavalp Zizou, 7 månader, ställde upp på bild som dagens gästjycke:



Zizous täcke är ett vintagefynd från Östersund!

 Himmelsk hundtårta

2009-02-06 @ 23:46:10
Maggie och matte tog en fredagsfika i dag med chin Summer och hennes matte Anneli. Vi gick till Himmelska hundar, som har fått en makeover av Simon och Tomas (renoveringsarbetet kan du se klockan åtta på måndag kväll på TV 3). Kaféet har nu en ny planlösning och supermysig inredning! Menyn var också uppdaterad och när jag av gammal vana beställde en mezetallrik åt lillan blev jag tipsad om att i stället testa hundtårtan. Och vilken tårta! Maggie högg in med sådan fart att till och med morötterna slank ner. Efter halva biten satte matte stopp - men husse rapporterade senare att kvällspromenaden ändå krävde en extra påse ...


Fredagsmys!

 Dagens outfit

2009-02-06 @ 19:41:59

Svart tröja med lila leopardkrage, Little Lily/Funnyfur
Lilametallic täckjacka, Pinkaholic/Doggie
Lila blingat koppelset, Le chien

 Nöjd kund hos Maggies Mode

2009-02-06 @ 04:52:13
Ni glömmer väl inte bort att kolla in Maggies egen webshop? Vi har gjort en rejäl utrensning i garderoben och snart kommer det upp fler fina plagg. Väskan från Dogs department blev såld direkt och häromdagen kom det en bild från köparen. Lilla pomeranianvalpen Lava, som 8 veckor gammal bara vägde drygt 600 gram, hälsar att hon trivs med sitt fynd. Visst är hon bedårande!


 Värmande leverans

2009-02-05 @ 17:53:39
Snö! Vafalls? Vi bloggade ju om vårkläder alldeles nyss men i dag har Maggie fått använda sin varmaste fleeceoverall. Om någon annan vovve är i behov av vinterkläder har Divinedog precis fått in en ny laddning med Hurttas pro-kollektion. Värmetäcket finns nu åter i alla storlekar och färger!


Priser från 479 kr.

 Vinn valfri leksak!

2009-02-05 @ 16:01:33
Vi är med och tävlar om en valfri leksak från Spoiled dog! Maggie har siktat in sig på den söta cupcake-pipisen från Ruff Ruff Couture, värd 65 kr. Ta chansen ni också!

Leksaken heter passande nog Yummy!

 Puppia Spring 09

2009-02-05 @ 04:47:02
Vårkollektionen från Puppia återanvänder mycket från förra säsongen men bjuder också på nya godbitar. Märket storsatsar på reglerbara selar och med namn som New Safety, Ritefit och Superior försöker de förstärka sin position på en marknad som svämmar över av kopior. De klassiska modellerna finns nu i uppdaterad design och allra finast är selen med hjärtan på.

På klädfronten kommer mycket gulliga plagg i ljuvt pastelliga toner. Förutom rosa och blått bjuder färgskalan på lila och en härlig ljusgrön nyans. Klänningarna är lite för sockersöta för min smak men ett par fräscha linnen kommer vi nog att utöka garderoben med. Annars är det marina modet som vanligt väldigt stort - jämte några sportiga plagg och lite klassiskt kamo.

Tyvärr släpper Puppia varken nya väskor eller nya halsband i vår, men är du på jakt efter en bädd finns ett par snygga alternativ. Här kommer några smakprov ur senaste kollektionen:


Essence harness i rosa eller grönt är fräsch och söt. Maggies favorit!
Hole in one harness är en klassiker - som kan pyntas med blingbokstäver.
Skipper harness är en ny modell i marin stil.



T-shirten Rotary pryds av Puppialoggan omgiven av hjärtan.
Linnet Love dog har äppletryck och små paljetter. Maggies favorit!
Summer dress har också paljetter - på fickorna.
Klänning Bully cat finns faktiskt även till katter!
Ärmlösa hoodien Beach fairy flirtar med det marina modet.

Klassiska tanktopen Raver är i bomull med lite strech.


Lattice tank top är urgulligt med hundapplikationen. Maggies favorit!
Linnet matchar perfekt med den rutiga trosan.
Modellen Power finns också både som topp och tikskydd.



Kasta ankare! Randiga hoodien Sailor finns även i blått.


Sötaste bädden heter Valentine. Välj mellan rosa och brun.


 Vårens väska

2009-02-04 @ 20:37:18
Jag har ju utlovat nyheter från både Puppia och Puppy Angel, så nu kör vi! Om jag bara fick köpa en enda sak ur bägge jättarnas vårkollektioner så skulle det bli väskan Goldminer Carrier från PA. Den höga smala citymodellen med triangelformade ytterfack, fransar och nitar är nästintill perfekt! Väskan finns i tre färger (black/chocolate/brown) och jag dreglar över den bruna, som snarare drar lite åt orange. Materialet är skinnimitation, men det tänker vi ha överseende med. Inte minst eftersom väskan görs i två storlekar och alltså passar många olika hundar. Maggie vill ha en! Nu!


Vårens snyggaste bärväska går redan att förbeställa hos Posh pooches.
Välj mellan 37 och 45 cm (längdmått), med pris från 1 199 kr.


 Tygrosor på tröjan

2009-02-04 @ 13:32:29
Kolla vilken vacker tröja som damp ner i brevlådan! CarolaHundgarderoben blev så glad för att vi tipsade om hennes kläder att hon sydde en present till Maggie - med matchande hårspänne och allt! Tröjan är i mjukaste strukturmönstrad sammet med stora lila rosor och små ljusgröna blad som dekoration. Ett romantiskt litet hantverk, detaljerat och välsytt ända ner till mudden, som är bred och skön och fint rynkad undertill. Vad tycker ni om den ljuva stilen på lillan?





Wow, vad jag känner mig snygg! Tack snälla Carola!

 För henne & honom

2009-02-03 @ 17:55:22
Fler godbitar från Juicy Couture: Den klassiska hoodien i velour i uppdaterad design för både henne och honom. Jag gillar föregångarna också men Queen Bee är ju som gjord för en liten alfahona som Maggie!


För 45 dollar skulle nya tröjan hamna i Maggies garderob.


Tuffa hundkillar bör i stället spana in modellen Lord Dude.


 Vårtecken!

2009-02-03 @ 13:37:07
Vårkänslorna känns långt borta när man tittar ut - men snart kommer ljusare dagar. Och då ska jycken kläs upp i vackra vårnyheter! Jag sitter som bäst och bläddrar i nya katalogerna från både Puppia och Puppy Angel och självklart ska ni få våra bästa tips. Men först måste vi ägna en stund åt de nya accessoarerna från Juicy Couture! Knalliga halsband med guldspännen och en trendig tofs, matchat med vita fräscha koppel. Maggie vill ha!
Allvarligt talat, när ska ni svenska butiker börja sälja JC?


Koppelsetet kostar 85 dollar och levereras i en lyxig ask.


Det finns i tre olika färger - jag skulle satsa på det gröna!


 Dagens outfit

2009-02-02 @ 22:54:36
Maggie och matte övergav bloggosfären i dag för att leva friluftsliv hos en kompis på landet. Nåja, en bit utanför innerstan i alla fall. Jag är så stolt över min tuffa lilla pudel! Med exemplariskt uppförande har hon gått världens långpromenad, utan att gnälla över kylan en endaste gång. Men så var hon också rejält påpälsad:


Lila mjukisoverall med paljetter, Puppia/Pupstore
Grön täckjacka med pälskrage, Pinkaholic/Posh pooches
Lila koppelset med blingade dollartecken, Hamish McBeth/Iaas


 Vilken läsarservice!

2009-02-01 @ 18:43:45
Det kom ett mejl från en av våra läsare. I stället för Barbie, skrev Lena och bifogade bild på den här ursöta pudelklänningen som hon hade hittat på Ebay. Och inte nog med det, hon skulle precis beställa lite prylar och erbjöd sig att klicka hem plagget till Maggie! Gulligt va?


Gillar du också prylar med pudlar på? Kolla hos Pudelparadiset!

 Bus med Bamse

2009-02-01 @ 13:49:00
Nu ska Maggie fixa frillan och ge sig iväg till Small to big. Hon har nämligen en playdate med yorkien Bamse, 8 månader gammal och vansinnigt söt. Han har lovat att ta med sig en annan toypudel också!


Bamses tjusiga tröja har en kompis till hans matte gjort.
Fint med knapparna och namnet, tycker vi!


RSS 2.0