Checka in Dogartist

2008-11-27 @ 22:12:37
På tal om DogArtist så har ni väl inte missat deras stilrena halsband och koppel? Tanja Fylking bjuder ofta in olika kändisar som gästdesigners och senast ut är sångerskan Kate Ryan som har formgivit kollektionen Star. Dogartist har återförsäljare över hela landet men om du inte hittar någon butik nära dig kan man numera klicka hem många av accessoarerna från Doggie.

Guld och stjärnor - signerat Kate Ryan.

En annan rolig nyhet från Dogartist är neccessären för fyrbenta. Den innehåller godis, en lyxig tasshandduk och en supersmart reseskål som ihopvikt är lika liten som ett kreditkort! Produkten heter fyndigt nog V.I.D (very important DOG) och är en bra present till jycken som har allt. Men om du planerar en hotellvistelse i Stockholm tillsammans med din hund så behöver du inte köpa neccessären. Checka in på hotell Birger Jarl - så väntar den på rummet!


Snart kommer neccessären att finnas på ännu fler hundvänliga hotell!

Kommentarer
Postat av: Marie-Louise & Saga

Nu blev vi sugna på en liten shopping resa till Stockholm med övernattning! Vilken lyx.

2008-11-28 @ 10:47:45
Postat av: Indra

Det där guldiga halsbandet hade varit såå fint på Loxy. :-) Jag tycker han blir så fin i just guld eftersom det nästan går ton i ton med hans egen färg. Bara det inte ser för "plastigt" ut, vissa billigare varianter gör gärna det och är dessutom stela och hårda, och det är inte riktigt min grej. Men det här såg jättesnyggt ut på bild i allafall. =))

Smyckesbutiken Faith här i Borås säljer en hel del från DogArtist, men tyvärr bara till stora raser. Det är jättetrist, för jag har sett såå många snygga halsband där - som Loxy skulle kunna använda som rockring.. s Hoppas dom tar in lite mindre storlekar snart.

2008-11-30 @ 11:21:11
URL: http://blog.cherlindrea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0