Blinga ditt Flexikoppel

2008-07-04 @ 14:26:25
Efter att ha frossat i överdrag till Flexikoppel är det nu dags för nästa steg: Koppeldosor som är snygga redan från början! Designern 26 Bars and A Band nöjer sig inte med enfärgade historier utan pryder handtagen på sina Avant Garde-koppel med färgglada tryck. Rutigt, blommigt, prickigt, kamo, leopard eller hjärtan - dessa godbitar kan du köpa hos Funnyfur för cirka 225 kr:


Hos Posh Pet Glamour Boutique finns kopplen även i en större storlek för cirka 300 kr.
Vissa modeller säljs också hos Elmos wardrobe för cirka 350 kr.


Och här kommer det utlovade blinget: bombastiska rullkoppel med dosan översållad av äkta swarovskistenar! Enfärgade eller mönstrade, med engelska flaggan eller - om du lägger en specialbeställning - prydda med din hunds initial. Vill man vara riktigt extravagant matchar man kopplet med en glittrande hårborste (!). Men smakar det så kostar det. Blingkopplen kostar cirka 1 200 kr, förutom det helvita som "bara" går loss på 600 ...


Köpställen: Funnyfur, Elmos wardrobe, Haute Hound och Haute Dog Boutique.

Nu blir det lite radioskugga här i Hundmodebloggen. I morse lämnade vi Maggie på ett mysigt hundpensionat på Ekerö och snart åker vi på minisemester - för att gå på bröllop! Men vi ses här igen på söndag kväll, trevlig helg!


Vi ska gå på bröllop mellan människor. Men längre fram i sommar kommer
ett stort bröllopsspecial med högtidskläder för hundar! Helt galet, håll utkik!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0