Drömmer om körsbär

2010-05-30 @ 23:00:50
Louis dog har alltid gjort fina bäddar. Men nu har de överträffat sig själva – med en säng prydd av körsbär! Pyttesmå och jättesöta! Mattes sovrum går förvisso helt i grönt, men för de här frukternas skull kan hon nog kliva utanför färgskalan. Bäddarna Sally och Molly och resten av den nya minikollektionen hittar du HÄR och allt kan beställas via Posh pooches.




Mjukisben på köpet!

Matte har faktiskt redan lagt en körsbärsorder, på fina jumpsuiten Cherry Bon Bon från samma märke. Posh pooches rear just nu ut den tillsammans med en del plagg från Puppia! Vilket kap!


Då: 499 kr. Nu: 299 kr. Finns i XS–XL.

 Gammal goding i fräscha färger

2010-05-30 @ 05:09:50
Kolla in profilbilden på Maggie och Dolly i menyn här till höger. Har Dolly förresten verkligen varit så där liten? Kanske läge att byta bild nu? De har i alla fall på sig supersköna selar i fuskmocka från Le chien. Selen går att ställa så att den passar både pyttevalp och vuxen vovve (max 5 kg) och nu har webshopen fått in den i tre nya färger: lila, aqua och persika!


För 225 kr ingår matchande koppel.


Det här blingade benhalsbandet har Dolly tidigare önskat sig i rosa.
Nu finns det även i Maggies favoritfärg! 155 kr.


 Budgetpris på bur

2010-05-29 @ 04:43:52
En nyhet hos Le chien – till extrapris den här veckan – är den här svartvita buren i vattenavstötande canvas. Finns i två storlekar, kan fällas ihop och levereras i en väska med bärhandtag. Snygg!


35 cm lång kostar 389 kr (ord pris 495).
46 cm lång kostar 489 (ord pris 595).

 Tävling för fikasugna

2010-05-28 @ 21:50:24
Om du vill vinna en tuggleksak som verkligen gör skäl för namnet så ska du surfa in på Posh pooches blogg och kolla in senaste tävlingen. Cupcaken piper när man klämmer på den och munkarna prasslar så leksakerna passar till både hund och katt. Du väljer själv vilken kaka du vill vinna – glöm inte att skriva det! Tävlingen avslutas den 10 juni.


Annas sötnos Wilson hugger in.


 Stor kicka nu!  Dolly har börjat löpa. Och...

2010-05-28 @ 16:20:16

img_6807 (MMS)

Stor kicka nu!  Dolly har börjat löpa. Och är skitsur på trosan, trots att den är rosa med en pudel på ...


 Pudlar älskar bling

2010-05-27 @ 19:52:11
Vi har nosat upp ett riktigt kap hos Posh pooches! Läckra blinghalsband från Puchi, just nu på rea för endast 149 kr. Maggie tar det röda med hjärtan och Dolly väljer ett likadant i lila. Det finns endast ett begränsat antal – så skynda fynda!

Tre vackra varianter – i storlek S, M och L.


 Dagens sommarlook

2010-05-26 @ 21:25:34
Puppias gulliga äppel-linne har landat i brevlådan! Matte slog till på en större storlek eftersom plaggen blir lite töntigt korta ibland. Resultatet? En sommarklänning till Dolly! Det är alltid lika roligt att få se nya kollektioner live, alla detaljer framgår ju inte i katalogerna. Linnet S&S har nitar, band och sockersöt spets – som balanseras av den härligt krispiga gröna färgen (finns även i rosa/rött).
I paketet fanns ännu ett fynd, som vi dock sparar till en lite kyligare dag …
Ser ni förresten att Maggie har låtit lockarna falla? Vi tackar Dogga för ännu en välklippt vårfrisyr!



Linnet från Puppia har vi köpt hos Spoiled dog.

 Dagens pälsprinsessa

2010-05-21 @ 05:03:46
Maggie har haft dispens från trimbordet på grund av sina smärtor och ser därför ut som en liten lurvig björn. Och för att skona ryggen har hon på sistone haft sele på sina korta promenader. Inte för att hon någonsin drar i kopplet, men ändå. Modellen från Ezydog har ergonomisk bröstplatta och knäpps enkelt med två snäpp, men vi föredrar ju blingade halsband. Tur att lillan snart är i form igen!


Sele från Ezydog/Dogga design och matchande cerise rosett från Pudelparadiset.

 Rund resfeber

2010-05-20 @ 04:00:08
Längtar ni också till semestern? Jag har precis bokat tåg, flyg, hotell – och hyrt en stuga! Vi tänkte nämligen spara utlandstrippen till hösten och i stället åka på Sverigeturné i sommar. Pudlarna ska hänga med på det mesta och vill ju resa med stil. Rymningsbenägna Dolly får nog skaka Pet Fly-galler, men Maggie är sugen på att prova hajpade Sleepypod. Posh pooches har precis börjat sälja den runda bädden som enkelt knäpps ihop med "huven" till en väska. Portabel hundkorg på riktigt alltså, som vovven kan bo in sig i hemma. Sleepypod har gosigt plyschfoder (avtagbart och tvättbart) vilket vid behov kan bytas mot värmedyna eller svalkande mesh. Sex färger, två storlekar. Vill ha! Priset är dock lite saftigt: 1895 kr …


En husse i farten väljer tydligen Sleepypod. Om den är blå.

Sleepypod (diameter 43 cm) klarar katter upp till 7 kg och hundar upp till 6 kg.
Sleepypod Mini (diameter 33 cm) är byggd för djur på 3 respektive 2,5 kg.




Svart, vit, brun, blå, rosa eller röd. Vad tycker ni?

 Matte testar att mobilblogga. Tänk om man ...

2010-05-18 @ 20:49:30

img_6807 (MMS)

Matte testar att mobilblogga. Tänk om man satt här i stället för på jobbet!


 Dagens Dolly

2010-05-17 @ 23:41:38
Hon må vara en liten huligan. Som har fest bland mattes skor när hon är ensam hemma. Och fem minuter efter varje bad är hon lortig igen. Men ingen är så gosig som "Dolly Stolly", och smartare vovve får man leta efter! Om hon så mycket som känner lukten av en kamera så börjar hon posera som om det inte fanns någon morgondag. Så här söt var hon när vi gick på grillfest i går:




Rosa koppelset med vita och rosa stenar (NYTT) från Auburn/Iaas.
Rosa pudeltröja från Pinkaholic/Posh pooches.
Rosa rosett från Pudelparadiset.

 Fredagsmys

2010-05-14 @ 22:02:20
Tack för hjälpen på fästingfronten! Jag ska återkomma i ämnet, men nu tänkte jag bara berätta att Maggie är mycket bättre i ryggen, att båda tjejerna har blivit framgångsrikt vaccinerade i dag, och att vi tidigare i kväll hade det så här mysigt på vår härliga balkong. Matte har jobbat sju nätter i rad och tänker nu somna framför en film. Trevlig helg!



 Livet är ingen fäst

2010-05-13 @ 04:06:55
När jag skulle göra Dolly så här tjusig i dag så hittade jag en stor, äcklig fästing på hennes lilla huvud! Urk! Hittills har vi inte använt fästingmedel på pudlarna eftersom jag har hört så många skräckhistorier om små hundar som blir dödssjuka av giftet. Maggie brukar sällan få påhälsning av krypen, men det här var Dollys andra blodsugare på kort tid. Så nu frågar jag mig om det inte är dags att börja behandla ändå. Hur gör ni? Kör ni med fästinghalsband eller spray – och vad har ni för erfarenheter av det?


Bilden är ett gulligt vykort som går att köpa hos Posh pooches.

 Vinn valfri charm

2010-05-12 @ 04:43:38
Den som vinner maj månads tävling hos Spoiled dog får välja en charm till ett värde av max 100 kronor. Och en vovve kan ju aldrig få för många körsbär, eller vad säger ni? Prova lyckan HÄR!



 Klädkaos

2010-05-11 @ 05:18:42
Nä, så här kan vi inte ha det längre. Nu blir det vårstädning i hundgarderoben!


 Söta soffpotatisar

2010-05-10 @ 01:25:54
Jag tror att alla era kramar i kommentarsfältet har gjort susen! Maggie mår bättre, och stundtals är det nästan en utmaning att hålla henne stilla. Men när det vankas massage av bakbenen (och kli på magen, så klart) så tar hon det gärna lugnt i soffan. Och lillsyrran – vårsnaggad och vit – gör henne sällskap.

Tack för att
ni är så gulliga mot en ynklig vovve och hennes hönsmamma till matte!


Maggie myser …


… och Dolly drönar.

 Stängt pga sjukdom

2010-05-08 @ 04:45:42
Dålig uppdatering, jag vet. Men Maggie har drabbats av diskbråck! Stackaren stapplar omkring i slow motion med krökt rygg och darrar i hela kroppen. Veterinären har skrivit ut smärtstillande och antiinflammatorisk medicin, ordinerat vila – och hoppas att det inte ska krävas operation. Det kan vara 3 års damp som tar ut sin rätt, eller så har hon åkt på en smäll. Vi vet inte. Men jag vill bara att min lilla tjej ska bli frisk! Håll tummar och tassar!


Sjukstugan – ett nytt myshus från Le chien.


 Dinera mera

2010-05-01 @ 05:05:07
Hoppas ni har haft ett härligt valborgsfirande! Vill ni fira ännu mer – med lite shopping – så har Spoiled dog 10 % på allt till och med den 2 maj. Skriv Valborgsmässoafton i meddelanderutan för att få rabatten.

Pudlarna och jag tänker dock spendera helgkassan hos Le chien. Veckans don't miss är en glammig matbar med plats för bägge vovvarna (om de nu kan hålla sams över käket), som skulle bli extra tjusig på ett krokomönstrat underlägg från Puchi.


Vit benformad ställning, 295 kr (ord pris 395).


Välj mellan rosa eller svart, 255 kr.


Efter maten tar vi en promenad – utrustade med nya graffitimönstrade påsar!



RSS 2.0