Dagens nofit

2011-03-06 @ 03:52:41
Vi känner oss lite oinspirerade på outfit-fronten just nu. Maggie går ju runt på samma vinterjackor hela tiden. Så vi kör en bild från sydligare breddgrader i stället – på en näpen, nybadad nakenfis:


Pixie – utan plagg.

 Nytt från Juicy

2011-03-05 @ 16:49:05
Vi förtränger hur mycket vår carrier kostade och spanar i stället in nyheterna från Juicy couture. En svinsnygg väska, två uppdaterade velourhoodies och en gosig sovpåse för den lilla frusna vovven. Vi vill ha … allt! Synd bara att priserna ska vara så saftiga. Men Maggie hoppas att mattes polare ska komma hem med en JC-tröja från NY i vår!


Stilren väska i velour med perfekta mått för 3-kiloshunden.
Klassigt foder, läckra handtag och mycket bling. 2298 norska kr.Hoodie i rosa eller marinblått, 398.

Sovpåsen finns även i rosa med brun kant, 698.

 Halva priset hela helgen

2011-03-04 @ 20:07:18
Såg ni skidstafetten i dag? Säga vad man vill om Northugs dryga målgång och HÅNET MOT HELLNER, men tack vare den spurtstarke norrmannens framgångar så erbjuder nu Pet shop girls halva priset på Pet flys väskor hela helgen. Wings limited edition – som vi nyligen köpte till fullpris – finns i lager i alla storlekar och kostar nu 499–699 norska kronor. Fynd!


 … Rockigt utan rea

2011-03-03 @ 04:39:28
För dig med lite bättre budget – spana även in Doshas nysläppta kollektion Rock & roll som pryds av både nitar och ädelstenar i fyra olika färgsättningar. Priset är inte astronomiskt, särskilt inte med tanke på kvaliteten, men räkna med minst tusenlappen och uppåt för ett set med halsband och koppel. Storlekar mellan S och XL är trevligt för biffiga vovvar, medan XS-Maggie får nöja sig med att dregla.
Välj mellan röd jasper, turkos, tigeröga och hematit.

 Flätat till fyndpris …

2011-03-03 @ 04:25:50
Vi tänker återkomma med fler bilder på, och hyllningar av, koppelsetet från Dosha dog. Men ni behöver egentligen inte veta mer än att det är fantastiskt – och att de sista exen ur blomkollektionen Petal nu säljs ut med hela 40 % rabatt. För 299 kr kan ni klicka hem ett halsband i rött eller grönt via Posh pooches (storlekarna som finns kvar anges här). Det finns matchande koppel också, även de till rabatterat pris.Skinnhalsbanden är flätade och pryds av en applikation och en liten ädelsten.

 Dagens outfit

2011-03-01 @ 23:56:23
Ni har helt rätt, orange är läckert på en svart hund! Så pass att Maggie vägrade blanda in några andra färger i dag. Nya jackan tycks klara av kylan ganska bra. Den är lite vid i nederkanten om man inte använder bensnoddarna, men med dem på plats sitter plagget som en smäck.Dagens outfit: Fleecejacka från Hurtta/Divinedog, halsband från Bobby/Modern dogg och hårspänne med blomma från Small to big.

RSS 2.0