Hejdå Hundmodebloggen!

2009-04-27 @ 19:01:43
I drygt ett år har Maggie varit hundmodevärldens okrönta drottning. I nästan tusen inlägg har vi tipsat, shoppat och visat sköna outfits. Men nu är det dags för oss att dra vidare mot nya äventyr.

Varför? Det finns många anledningar, många förklaringar. Men vi nöjer oss med ett enkelt farväl – och ett stort tack till alla underbara läsare. Tack för att ni har följt oss och lämnat så fina kommentarer! Vi har fått massor av kompisar. På två ben och på fyra – på nätet och på riktigt.

Ni som väntar på varor från webshopen, tävlingsvinster och presenter: Jag vet att vissa saker har dröjt men självklart kommer allt på posten.

Ni som inte kan leva utan en hundmodeblogg: Kolla in vår duktiga arvtagerska Fiona! På bloggen Spoil Me! nosar hon upp trender och kommer med schysta tips. Och i sommar får hon förhoppningsvis en alldeles egen liten Maggie!

Som vi har älskat den här bloggen!
Hejdå!


 Sköna söndag

2009-04-26 @ 20:34:51
I dag har Maggie levt det ljuva livet. Långpromenad i skogen och sedan rekreation på altanen. Det var så varmt och skönt att vi skippade hårfönen och lät lillan soltorka efter söndagsbadet - i sin nya rock från Puppy angel. På menyn: Rökt fårfiol och vaniljglass. Och lite pannbiff. Hoppas att ni har haft en lika fin dag!


Skön sol - och skön stol.


Tupplur i tältet.


Ingen bacillskräck här inte!


Före badet: rufsig, tufsig och med glass i skägget.
Nithalsband från Mirage/Small to big och lila rosett från Le chien.


Invigning av badrocken! Sjukt söt med blingade körsbär
och vita prickar på de mörkare rosa kantbanden.


Logga på ena ärmen och söt knäppning i halsen. Bra passform på luvan!


... som är lika söt i nerfällt läge.
Badrocken har vi köpt hos Spoiled dog.


 Nytt hunddagis för mini!

2009-04-25 @ 23:56:42
Maggies pomeranian-polare Pepsi har startat eget! Ett mysigt dagis för minihundar som behöver passning lite då och då. Han bad oss tipsa och självklart gör vi det! Vill du veta mer ska du klicka på bilden nedan - Maggie själv har redan ställt sig i kö!


 Dagens outfit

2009-04-24 @ 22:07:17
Hej hundvänner! I dag har sommarvärmen hållt oss långt borta från datorn. Och först när solen höll på att försvinna kom jag mig för att ta fram kameran. Här glassar Maggie i en av altanens nya fåtöljer - och nu ska vi avrunda en god middag med just varsin skål glass! Trevlig helg!
Rosa nätlinne med körsbär, Puppy angel/Spoiled dog
Rosa blingat halsband, Puchi/Posh pooches
Grön rosett, Aria/Le chien
Körsbärscharm, present

 # 13 Lisbeth Dahls diamantkoppel

2009-04-23 @ 21:16:47
Glammigt festkoppel från danska designern.
Inköpspris: cirka 120 kr.

Nu: 90 kr!

Lisbeth Dahl gör mycket fint för fyrbenta.

Produktbeskrivning: Vitt, virkat nylonkoppel med tio stora diamanter i klar hårdplast. Roligt och glammigt men lite tungt för en mini. Karbinhaken är 5 cm lång (7 cm inkl fästet) och stenarna är cirka 2x2 cm. Nyskick!

Mått koppel: Längd 125 cm, bredd 1,3 cm.

Så här beställer du:
Mejla hundmodebloggen@gmail.com
Märk mejlet med Maggies mode + varans nr
Inbetalning sker till konto (anges i din bekräftelse)
Varan kommer på posten - fraktfritt

 # 12 Cerise koppel med prickar

2009-04-23 @ 19:01:24
Prickigt lågpriskoppel i konstläder.
Inköpspris: 75 kr inkl frakt.

Nu: 40 kr!


Lite plastigt men sött.

Produktbeskrivning: Koppel med lackad, blank yta, silverfärgade nitar och liten hake. Fin modell men kvaliteten är knappast högre än priset. Använt några gånger.

Mått: Längd 120 cm, bredd 1,2 cm.

Så här beställer du:
Mejla hundmodebloggen@gmail.com
Märk mejlet med Maggies mode + varans nr
Inbetalning sker till konto (anges i din bekräftelse)
Varan kommer på posten - fraktfritt

 # 11 Koppelset i guld

2009-04-23 @ 16:36:04
Lyxigt halsband från Hunter (25 cm) med matchande koppel.
Inköpspris: cirka 500 kr.

Nu: 150 kr!

Vacker guldfärg och kanonkvalitet!

Den benformade id-brickan ingår ej.

Produktbeskrivning: Dubbelsytt koppelset i lätt, mjukt och skönt skinn från kvalitetsmärket Hunter. Halsbandet pryds av små guldfärgade romber och guldinfattade kristaller – tre av var sort på varje sida om d-ringen i mitten. Änden på halsbandet har en diskret präglad logga (finns även längs ner på kopplet) och är förstärkt med metall. Alla guldfärgade beslag har blivit lite flammiga men annars är setet i toppskick trots att det brukats flitigt. Vilket hål som använts på halsbandet syns endast från baksidan.

Mått halsband: Totallängd 25 cm. Innersta hålet 17,5 cm, yttersta hålet 22 cm. Bredd 1,4 cm.
Mått koppel: Längd 180 cm, bredd 1,1 cm.

Så här beställer du:
Mejla hundmodebloggen@gmail.com
Märk mejlet med Maggies mode + varans nr
Inbetalning sker till konto (anges i din bekräftelse)
Varan kommer på posten - fraktfritt

 Skepp ohoj!

2009-04-23 @ 13:02:43
Marint är fint – år efter år. Och på tal om märket ESC har de designat ett väldigt sött (och eget) linne som skulle göra sig på bryggan. Blir det sedan middag i skärgården kanske vovven vill segla med i den matchande väskan!


Linne med blingat ankare på ryggen, 189 kr.


Väska för hundar upp till 5 kg, 799 kr.

 Plagiat i pölarna

2009-04-23 @ 04:19:30
Kolla, nya regnjackan från East side collection är ju i princip en kopia på Pinkaholics populära modell! Får man verkligen göra så här? Tja, den som vill spara en slant – eller har en vovve som drar lite större storlek – hittar jackan hos Doggie.


Kopia: 269 kr.

Original: 379 kr.

 # 10 Lila koppelset i skinn

2009-04-22 @ 15:38:56
Lila halsband med blingat spänne + matchande koppel.
Inköpspris: cirka 350 kr.
Nu: 150 kr!
Två charms ingår!


SÅLT!
Maggie brukade ha sitt namn på halsbandet (blingbokstäverna ingår ej).

Produktbeskrivning: Koppelsetet Yummy från FouFouDog i följsamt skinn. Halsbandet är tunt och mycket mjukt, har "rå" baksida i skön mocka, blingat spänne och d-ring vid spännet. Lite slitet i kanterna där spännet har varit knäppt, annars i mycket fint skick. Passar till de flesta charms och sliders - två blingade hjärtan med lila stenar (värde 70 kr) ingår i priset. Kopplet är dubbelsytt med lackade lila kanter. Kantfärgen hade tyvärr redan från början små sprickor/streck men detta stör inte särskilt mycket. I övrigt i fint skick med snygg och bra koppelkrok.

Mått halsband: Totallängd 31 cm. Innersta hålet 22 cm, yttersta hålet 28 cm. Bredd 1 cm.
Mått koppel: Längd 120 cm, bredd 1 cm.

Så här beställer du:
Mejla hundmodebloggen@gmail.com
Märk mejlet med Maggies mode + varans nr
Inbetalning sker till konto (anges i din bekräftelse)
Varan kommer på posten - fraktfritt

 Utmanad av GizLee

2009-04-22 @ 07:55:56
Hej sötnosar! Tack för era fina kommentarer! Vi har knappt hunnit svara de senaste dagarna men hoppas på att komma ikapp. Alltid lika roligt att läsa vad ni tycker! Rolig är också utmaningen som kom från Gizmo och Leeloo:

1. Vad heter din hund?
Tripwire Donna Magica, kallas Maggie.
2. Vad är det för ras?
Toypudel.
3. Födelsedag?
18 juli (född 07).
4. Hur kommer det sig att du valde just din hund?
Jag och min man skulle titta på en tik som skulle ha en kull senare och visste inte ens att uppfödaren hade valpar hemma. Men där fanns sex små pälsbollar, tre vita och tre svarta. Jag föll pladask för den pyttelilla svarta tiken med temperament. Hon var så pigg och tuff och söt, försökte sig på små gurglande morrningar och snodde fräckt leksakerna från sina syskon. Hon – Maggie – skulle förmodligen stanna på kenneln som utställningshund, så gissa om lyckan var total när vi två veckor senare fick köpa lilltjejen!
5. Hur var första dagen hemma med valpen?
Underbar. Hon busade, kissade, sov. Dödade en leksak. Gosade, busade, kissade, sov, åt en gnutta och sov igen. Kärlek!
6. Hur gick rumsrenhets/koppel/kommandoträningen?
Jag minns knappt hur länge vi klev i små pölar hemma, och då är jag ändå pedant. Men Maggie blev nog nästan rumsren fort, fast det dröjde innan hon var pålitlig. Fortfarande kan hon protestpinka om vi lämnat henne ensam, och när hon träffar sina favoritmänniskor så blir hon ibland lite inkontinent av ren glädje! I normala fall säger hon dock till – med gnöl eller uppmanande pussar – när hon behöver gå ut.
Att gå i koppel var en picknick, att gå fint i koppel en helt annan femma. Men stenhård träning gav utdelning och Maggie kan gå klistrad vid ens vänstra sida. Fast oftast går hon lös och får skutta ganska fritt. Koppel använder vi nästan bara på stan eller vid trafikerade gator nuförtiden.
Kommandon? Klok som en pudel! Några cirkuskonster har vi inte lärt in, men vardagslydnaden funkar utmärkt.
7. Hur fungerar hunden med andra hundar?
Från att ha varit oerhört intresserad av alla andra hundar har nu Maggsan övergått till att ta två snabba sniff och sedan fortsätta promenaden/hämta sin pinne/hänga med matte. Men ibland blir hon förtjust och kan busa järnet! Hon är snäll och glad – så länge ingen nosar henne där bak …
8. Hur är hunden mot människor?
Sjukt social. Älskar att hälsa på folk. Tar mötande människor minsta kontakt så drabbas de av Maggies kärlek. Och ordet söt har blivit en signal för henne att springa fram och snacka. Undantaget är om hon är trött, då existerar bara matte och väskan.
9. Har din hund några speciella egenskaper? I så fall vilka?
Maggie pussas gärna och husse brukar hon bokstavligen brotta ner för att sedan tvätta grundligt. Hon "pratar" gärna och låter mycket överhuvudtaget: snarkar högt, suckar tungt, nyser och fnyser utstuderat. Men skäller nästan aldrig! Det finns massor att säga men en kul grej är att Maggie verkligen är en posh poodle. Hon skulle aldrig drömma om att rulla sig i något, rör inga äckliga saker ute och kliver helst inte i ens den minsta vattenpöl!

Husse med Maggie som bebis. Nu är det er tur att anta utmaningen!

 Dagens outfit

2009-04-21 @ 19:43:34
... eller egentligen avsaknad av dagens outfit, eftersom Maggie var spritt språngande näck på vår långa skogspromenad i går. Strålande sol, drivor av roliga kottar, och glada medmänniskor som gärna kastar en pinne om man ber dem. Då leker livet för en liten pudel! I dag är vädret inte lika roligt, så desto större anledning att glädjas åt sådana här bilder:Rött blingat halsband, Le chien
Rosett med hjärtan, Small to big
(Japp, kärlekstemat fortsätter - det måste vara vårkänslorna!)

 # 9 Blått budgetset

2009-04-21 @ 16:10:05
Blått koppelset i konstläder med silverben.
Inköpspris: 85 kr.

Nu: 50 kr!

Billigt och bra till en liten hund. Här är Maggie i halsbandet.

Produktbeskrivning: Klarblått koppelset i mjukt konstläder. Halsbandet har svart foder, två benapplikationer och d-ring på mitten. Kopplet har en liten hake och dubbla silvernitar i båda ändar. Mycket bra skick, knappt använt.

Mått halsband: Totallängd 26 cm. Innersta hålet 20 cm, yttersta hålet 23 cm. Bredd 1,2 cm.
Mått koppel: Längd 115 cm, bredd 1 cm.

Så här beställer du:
Mejla hundmodebloggen@gmail.com
Märk mejlet med Maggies mode + varans nr
Inbetalning sker till konto (anges i din bekräftelse)
Varan kommer på posten - fraktfritt

 # 8 Blått, blingat koppelset

2009-04-21 @ 13:12:30
Ljusblått halsband + koppel med blingade ben och blå kristaller.
Inköpspris: cirka 500 kr.
Nu: 200 kr!

SÅLT!


Setet är superfint – men lite stort på Maggie.

Produktbeskrivning: Somrigt koppelset från England i äkta skinn i vacker ljusblå färg. Pryds av silverben täckta av blå kristaller varvade med enstaka, större kristaller. Halsbandet är nästan i nyskick, kopplet har några pyttesmå märken efter pudeltänder längst ner (syns bara vid närmare granskning). Använt endast ett fåtal gånger.

Mått halsband: Totallängd 32 cm. Innersta hålet 20 cm, yttersta hålet 28 cm. Bredd 1,3 cm.
Två ben, tre stenar. Hela spännet är också täckt av blå kristaller.
Mått koppel: Längd 120 cm, bredd 2 cm. Ett ben, sex stenar.

Så här beställer du:
Mejla hundmodebloggen@gmail.com
Märk mejlet med Maggies mode + varans nr
Inbetalning sker till konto (anges i din bekräftelse)
Varan kommer på posten - fraktfritt

 Allt ska bort

2009-04-21 @ 00:02:51
Finanskrisen har nu nått webshopen Fina hund, som säljer ut hela sortimentet till halva priset. Butiken har aldrig varit så imponerande och nu är det dessutom ganska utplockat, men jag lyckades ändå impulsköpa ett par Hello Kitty-toppar till lillan. Ni kan ju alltid kolla om ni hittar några fynd – och annars kan ni hålla utkik här hos oss under dagen. Maggie har nämligen gjort en rejäl utrensning i garderoben och tänker blåsa liv i sin egen webshop!


Hemklickad för 69 kr.

 Lilla hjärtat på kafé

2009-04-20 @ 19:59:34
I går var vi och söndagsfikade på Small to big och då fick Maggsan inviga linnet som matte köpte i Le chiens monter på Lilla Stockholm. Deras röda halsband åkte också på (nu har vi gömt undan det svarta från husse) och så toppade vi looken med ett strasspänne från Accessorize. Kärleksfullt och tjusigt! Maggie hade hoppats på att en annan liten toytjej skulle dyka upp och leka, men det kom några andra kompisar i stället. Som kronan på verket hade kaféet också lagt fram en ny boll till gästernas (läs: Maggies) förfogande!


Här har Maggie fått korn på korvtallriken som är på väg ut från köket.


Lyckan är rund!


Spanska blandisen Albi, snart ett år, kan vara Stockholms gladaste hund.
Sötnosen kom in med sin matte och sin syrra för att prova kläder ...


... och för att "köpa" lite godis.


Innan vi kom hade Ninnie haft besök av Tilda, vår personliga pudelshoppare.
Och vad hade hon på sig om inte den här söta tröjan!
Nästa gång hoppas jag att vi har bättre tajming och får ses på riktigt.

 Pudel av pärlor

2009-04-20 @ 15:54:53
I paketet som kom från Spoiled dog häromdagen fanns det lite presenter till Maggie! Dels ett påskägg med godsaker från Gourmet bakery - som naturligtvis slinker ner i en liten hundmage oavsett om det är helg eller vardag, dels ett pudelsmycke från Monkey daze. Charmen är gjord av svarta pärlor och riktigt läcker, men som ni ser på bilden är den alldeles för stor för att hänga i halsbandet. Kanske blir det en glammig nyckelring åt matte, annars passar den bra på Poppy-väskan från Pet London. Vi fick också ett prov på lyxigt schampo från John Paul Pet som definitivt ska testas. Tack så mycket, Linda!


Rejält blingbling!


Passar bra att hänga på väskan ...


... som snart är full av schysta accessoarer!

 Kungliga kronor

2009-04-20 @ 11:55:15
På tal om flytvästar så kom det en bild på DogArtists nya modell Tre kronor på mejlen. Västen är till skillnad från många andra patriotiska plagg riktigt stilren, blockfärgat blå och gul med tre kungliga kronor på bakpartiet. Den släpps i limited edition nu i april och kostar 699-739 kr beroende på storlek (som finns till såväl mini som maxi).

Heja Sverige!

 Flyt för Fido

2009-04-19 @ 12:31:42
Det kom en önskan från Anette om tips på flyvästar för fyrbenta, och visst har vi det! Puppy angels nya modell i glassiga sommarfärger är vår favorit. Den hittar du hos Posh pooches för 339 kr och uppåt. Annars har vi ju klassikern Dog float från Dog Artist, och hos Le chien finns jättesöta prickiga västar till bra priser. Maggie har aldrig testat flytväst i skarpt läge så vilken som är bäst kan jag faktiskt inte uttala mig om. Men det som bör finnas är koppelfäste, handtag på ryggen och en rejäl knäppning över bröstet så att vovven inte slinker ur. Ännu mer flytvästar hittar du om du använder sökrutan i bloggens meny! Nu drar vi och söndagsfikar hos Ninnie!


Turkos skulle vara snyggt på en plaskande pudel!
Puppy angels väst finns i S, M och L.

 Cherry shopping

2009-04-19 @ 00:55:14
Posten verkar ha lite problem med vår nya adress. I går fick vi en påminnelse-avi, utan att ha fått den första. Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge, och paketet var fullt av smaskiga körsbär! Från Puppy angels vårkollektion, via Spoiled dog. Maggie får åka i badbaljan snarast, så att vi kan testa mysiga Spa robe. Och det gulliga volanglinnet kommer att sitta fint ända in i sommarvärmen, eftersom det är av modell nätbrynja!


Nya plaggen pryds av körsbär - gjorda av paljetter!

 Dagens OUTfit

2009-04-17 @ 19:59:35
Två uteserveringar sa vi, men det blev faktiskt tre. Först våfflor till lunch, sedan en eftermiddagsdrink och till sist en god middag vid vattnet. Maggie har glatt hängt med hela dagen men blev kanske lite less på slutet. Resten av kvällen tillbringar vi nu på vår egen uteplats!


Yes! Våfflor!


Okej, grisknorr går inte heller av för hackor ...


... särskilt inte om man får en egen stol vid bordet.


Nakenchock!


Äta middag? Nä, sova middag.


Nu orkar jag inte med mer uteliv!


Snälla, snälla, kan vi gå hem?


Orange halsband, Bobby/Modern dogg
Svart petite elegance, Flexi/Le chien
Orange zipjacka, 9689/Small to big
Orange virkad hårklämma, Le chien
Denimväska, For pets only/Modern dogg

 Fruktig fredag

2009-04-17 @ 14:47:33
Nu är vi hemma en snabbis mellan dagens två olika uteserveringsbesök. Efter en lång promenad käkade vi våfflor i solen och Maggie bus har grädde ända upp på öronen. Men hon luktar fräscht av melon! Small to big har tagit in Greenfields sköna dog lotions och vi slog till på en ny doft häromdagen. Hoppas ni har en skön fredag, outfitbilder kommer i kväll!


Papaya, päron, mango och forest fruits är också svåra att motstå!
129 kr kostar en flaska doft- och glansspray.

 Shopaholic, Pinkaholic

2009-04-16 @ 22:37:52
Jodå, pudelselen kommer att bli kanon – när Maggie har ätit upp sig, fått lite mer päls eller om vi sätter en t-shirt under. Besvikelsen över att klänningen var lite stor dövade vi dock med lite ny shopping här på kvällskvisten. Anna på Posh pooches lägger en beställning hos Pinkaholic New York i morgon och vi hoppas att Maggies önskelista inför sommaren hinner komma med. Vår- och sommarkollektionen från PNY har inte gjort oss så upphetsade och har därför inte fått någon uppmärksamhet här i bloggen. Vi älskar märket, för dess design, passform och kvalitet. Men ibland blir allt bara rosa, flickigt, sött och … jaha. Fast några godbitar finns det förstås, och förhoppningsvis landar de här i garderoben snart:

Linnet med fjärilen (och små äpplen) heter Apple Juice och det andra Flower.
Båda finns så klart i rosa, det sistnämnda även i himmelsblått.


Halsband och koppel Dorothy med blingat spänne. Finns också i svart och vitt.
Pinkaholics koppelset görs oftast för små hundar med halsmått mellan 20 och 24 cm.

Baby med prickiga blommor är vår favorit! Även i rosa, blått och svart.
Det här halsbandet är faktiskt lite större: 21–30 cm. Tjusigt va?


 Pudel-kitet är komplett

2009-04-16 @ 11:38:42

För er som undrade över Maggies påskägg: Det var fyllt av torkad blodpudding och ett lyxigt kex. Vi toppade frukosten med de sista godisbitarna och nu ska vi prova en sötsak som har landat i brevlådan. Den pudelprydda klännings-selen från Doggie Design (vars klatschiga slogan är Stop Dog Nudity) har stått på önskelistan länge. Till sist klickade jag hem den från Ebay och den kom på bara fem dagar - för 250 spänn inkl frakt! Kjollängden är till skillnad från många andra modeller rejält tilltagen och selen ser verkligen ut som en riktig klänning, med spetskanter, knappar och skärp. Är den inte bedårande?Selen knäpps med kardborre i halsen och under magen och är öppen däremellan.
Den är välsydd, full av detaljer och i priset ingår ett rosa tygkoppel!
Matchande pudeltrosan ska vi köpa fler av inför nästa löp - från Le chien.

 Dagens outfit

2009-04-16 @ 00:35:51

I dag har Maggie festat hela dagen! Frukost på balkongen, tuggben i tältet, tårta på fiket, rosévin på paviljongen vid vattnet (eller var det matte, kanske?) och våfflor hemma hos en kompis. Och mellan alla intag av godsaker har hon myst i sin nya väska från FPO! När vi bloggade om den fick vi ett erbjudande om att köpa en av en läsare, så på mässan i fredags stämde jag träff med Maria och slog till. Tack för det! Och tack för era söta kommentarer!Vi missade tyvärr yorkien Kalles födelsedagskalas i helgen, men han hade sparat en bit tårta till Maggie och kom förbi StB med den när han läste på bloggen att vi skulle dit! Vilken kille!


Nötfärs, köttbullar, hundchoklad - varken lyckan eller magen kände några gränser.


Marias valp hade växt ur väskan på en gång, så den var som ny!


Maggie matchar perfekt med en av sina två tischor från samma märke.
Med bollen inom synhåll gick hon med på en liten fotosession.


Den säckiga modellen passar bäst till pyttisar eller väskvana hundar som inte ramlar/hoppar ur.
Förvånansvärt stabil ändå, för att vara en tygpåse!


Inuti finns ett säkerhetskoppel i guld och på baksidan en liten ficka med kardborreknäppning.
Den rymde busskort, nycklar, mobil och lite småplock.
Plånboken, kameran och solglajjorna får Maggie ha inne hos sig.


I dag åkte äntligen nya halsbandet från Le chien på!
Väskan och t-shirten kommer från For pets only/Modern dogg och rosetten från Pudelparadiset.
Är du sugen på en likadan väska finns det bara ett enda ex kvar!

 Mot bus med boll

2009-04-15 @ 16:01:42
Efter att ha lapat sol hela dagen tänker nu Maggie styra sin nyrakade nos mot Small to big. Håll tassarna för att nyheterna från Wooflink har kommit in! Så här kul hade lillan sist:


Kamoboll, dräktjacka och propellersvans – skön kombo!

 Matchade på pricken

2009-04-15 @ 04:00:40
Jobba och sova och jobba och sova – det är vad matte har gjort i helgen. Men nu går jag av skiftet och lovar lite bättring på uppdateringsfronten. I morgon tar vi en tur till hundkaféet, och Maggsan ska få inviga ett nytt färdmedel på vägen dit. Jag har nämligen inte alls redovisat hela shoppingskörden från mässan …

Hos Ira & Mio hittade jag lite bilder från förra veckans fika, som jag fräckt lånar. Det händer inte så ofta, men här är faktiskt matte och Maggie matchade med varann!Yorkien Kalle, griffonen Nellie och lurvig sötnos som jag tyvärr inte kan namnet på.


 Fraktfritt rockar

2009-04-14 @ 16:33:22
Psst, i dag har de tuffa Flexikopplen Rock Star kommit in hos Spoiled dog. Samma pris som hos Pupstore – men här slipper du frakten!


Limited edition, 179 kr.

 Maggie & Pixie del 2

2009-04-14 @ 05:03:24
Nu har Pia lagt upp ännu en liten filmsnutt på våra pudelpolare. Den här gången är Maggsan så upptagen av Pixies leksak att hon glömmer att hålla efter hans nyfikna nos!


 Tält var det här

2009-04-13 @ 13:21:41
När vårsolen värmer är uteplatsen den bästa platsen. Och här har Maggie fått ett eget rum att hänga i! Tältet från Doga har vi haft undanlagt hos Small to big i en evighet, i väntan på nya lägenheten, men nu är det äntligen på plats:
Skönt med skugga och lite lugn och ro. Krokodilen fick också flytta in.
Kan ni gissa vem som har valt halsbandet?


 Mässfynd och minipris

2009-04-13 @ 02:15:08
Gissa bilden var tydligen lätt – för visst var montern signerad Le chien! Loppans matte var snabbast men tyvärr passar den lilla vinsten inte så bra till en dvärgpinschers korta päls. Så vi gör så här: Loppan, nästa gång du är på Small to big får du sätta upp din fika på vår nota. Och så går priset vidare till C och hennes lurviga lilla Betty – som får välja två av hårspännena nedan. Mejla er adress till hundmodebloggen@gmail.com så kommer de på posten. Men tacka inte oss, tacka Anne-Lie på Le chien, som skickade med alla söta klämmor gratis!
Här är hela shoppingskörden från Lilla Sthlm:


Linne med hjärtan (I see spot), tunn bomberjacka (Monkey daze), prickigt tikskydd (Doggie design), blingat koppelset, virkade hårklämmor och spännen med blommor – allt från Le chien.
Snoddar, pipleksak och en liten dunk med balsam köpte jag hos Häromi och Citypet.


Maggsan posar vid påskliljorna i sin nya tuffa jacka. Den fanns även i rosa.


Bokstäverna MD på ärmen kan väl tänkas stå för Maggie ... Drottning?


Hur många halsband och koppel jag än köper väljer husse alltid det här setet
(fast i svart, som på bilderna ovan) när han ska gå ut på promenad med Maggie.
Nu börjar det bli slitet, så jag byter ut det mot ett rött. Hoppas att han gillar det!


 Maggie & Pixie

2009-04-12 @ 14:55:14
Här kommer en liten filmsnutt som visar Pixies flirt med Maggie – och hennes något dominanta sätt att återgälda uppvaktningen. Vill ni läsa mer om pudelmaffians möte ska ni kolla in Pias hemsida och klicka på blogg!


 Grattis, Spike!

2009-04-12 @ 13:06:48
Den första kändisen jag sprang på i Kista var Maggies gulliga uppfödare Marianne. Hon var på väg ut i solen för att bli plåtad med sin toykille Spike, som precis hade tagit cert! Stort grattis! Marianne berättade att Spike blir pappa om några veckor – och att det förhoppningsvis blir en liten tik bland valparna … I sällskapet fanns också Trixies (Maggies mamma) matte Carina. Det var jättekul att äntligen få träffa henne!


Elluje I Wanna Be Famous.


Vilken sötnos – och vilken päls!

 Lilla Sthlm

2009-04-12 @ 04:55:13
Nu, kära vänner, är nattens jobb avklarat och jag kan kasta mig över bloggen! Här får ni äntligen en glimt av Lilla Stockholm:


Mässan rymde 20 ringar, en restaurang och alldeles för få återförsäljare.
Vovvarna (pomeranian) i förgrunden var supersöta!Utanför var det en strålande dag – och ständig kö till den lilla hundtoaletten.
Tack och lov byttes gräsmattan ut med jämna mellanrum.I en mässhall utan fönster blir alla bilder gula och fula.
Men fina storpudelvalpen Bianca fastnade på kort.Här är absoluta favoritmontern och egentligen enda stället där plånboken fick jobba.
Vilken butik? Den som gissar rätt först får ett litet smakprov på det jag köpte!


 Reafynd från Modern dogg

2009-04-10 @ 23:13:43
Visst ska ni få bilder från Lilla Sthlm – men först tänkte vi som utlovat titta närmare på Maggies (näst) senaste tillskott i garderoben. T-shirten från For pets only har vi redan, men en vit tröja som ska tvättas i 30 grader håller sig tyvärr inte superfräsch i längden. Så vi köpte helt enkelt en till! Den mjuka mikrofibern och de roliga applikationerna gör nämligen plagget till en riktig favorit. Bra att veta är dock att FPO främst riktar sig till tikar, eftersom tröjorna inte är särskilt högt skurna under magen. Vad tycker ni om det nya koppelsetet? Jag föll pladask för kontrasten mellan det nätta, skimrande materialet och de tuffa nitarna:


Hela skörden …


… coola halsbandet …


… och helgens höjdpunkt!

 Pudelmaffia & mässa

2009-04-10 @ 10:01:28
Update: Nu är matte hemma igen och återförenad med Maggie bus. Lilla Stockholm var faktiskt ganska litet, men jag lyckades shoppa en hel del ändå. Har också spanat in en massa gulliga pudlar och träffat trevligt folk. Inte minst Maggies uppfödare, som hade fina framgångar i dag. Rapporter och bilder kommer senare men först ett foto på pudeltrion som under de här dagarna har bildat en mysig liten flock. Försökte blogga dem redan i morse men då strulade bloggen så vi försöker på nytt:


Cisco är dvärg, Pixie är toy, och Maggie ... ja, vad ska vi kalla henne? Pyttepudel?
Den söta fleeceklänningen har hon fått av grabbarna i påskpresent!

Nu drar jag och Pia till Kista och Lilla Stockholm! Pudelmaffian (tripp, trapp och trull)
får stanna hemma med hjälten husse. Vi ses i vimlet!

 Damig dräktjacka

2009-04-09 @ 20:53:27
Här kommer lite fler bilder på Monicas senaste kreation: En damig dräktjacka à la Chanel i turkost glittergarn, med massor av söta detaljer. Rosetter, fickor, glammiga knappar och pälskanter. Ljuvlig! Monica visste ju inte att matte tänkte skala ner Maggie när hon började sticka, men passformen kommer att bli bra så fort lillan lurvar til sig lite igen. Är du sugen på en liknande tröja tar stickkonstnären gärna emot beställningar!

Glad påsk, alla fina! Och tack för era söta kommentarer, vi svarar när vi hinner och kan. Men just nu har vi fullt upp med att vara sociala med våra trevliga pudelbesökare!

Tack så mycket för senaste designen, Monica!

 Maggie på shoppingdejt

2009-04-09 @ 01:13:38
I dag har Maggsan gjort stan tillsammans med lille dvärgpudelkillen Nikko och hans gulliga matte Lena. Vi började med att avverka Modern doggs maffiga rea med 40 % på allt, och som vi fyndade! En hett efterlängtad Petsonality-tröja, en dublett (!) av favvo-tishan och ett pärlemoskimrande halsband från FPO. Det matchande kopplet - och ett smarrigt påskägg - skickade Siru med på köpet! Tack snälla! En bonus med rean är att all plats som frigörs kommer att fyllas med fräscha vårnyheter, så vi får nog återvända till Gamla stan snart. Lite mer detaljer om inköpen får ni i morgon, men så här nöjd var i alla fall lillan i kassan:


Här ser ni också en glimt av den senaste skapelsen från Stickat & Unikt!
Även den utlovar vi fler bilder på snart.


Nikko slog till på ett par snygga jackor från Puppia, men allra helst ville han shoppa leksaker:


Maggie var inte sen att hjälpa honom att länsa hyllorna!


Sedan bar det av till Kungsholmen och Small to big för lite lunch och kaffe. Och korv, köttbullar och leverpastej, förstås. Som vanligt förvånades alla över hur mycket som ryms i Maggies lilla mage - som måste vara gjord av plåt. Efter käk och bus provade Nikko en ny väska:


Medan jag sitter på huk och fotar är det någon som blir lätt svartsjuk ...


Hallå! Det är faktiskt JAG som är fotomodellen här!
(Yorkien i bakgrunden? Visst är det Rally-Kalle!)

Sist men inte minst - dagens outfit! Sedan måste vi i säng, för i morgon får Maggie och matte spännande besök. Och så måste vi ju ladda inför Lilla Stockholm i helgen!Vit t-shirt med bling och detaljer i guld och denim, FPO/Modern dogg
Flätat koppelset i guld, Dogs department/Iaas
Turkos rosett, Small to big

 Pudriga pasteller

2009-04-08 @ 22:44:58
Louis dog gör med få färgundantag sina kläder i ljusa och pudriga pasteller. Så har designen sett ut länge, men våren och sommaren 2009 träffar märket plötsligt fullständigt moderätt med sin ljuva romantik! Vi gillar nästan hela den senaste kollektionen:


Maggie älskar tröjan med parfymflaskan - och så klart den rosa med körsbär
och avtagbart pärlhalsband. De två sista tröjorna är ett utmärkt exempel på hur
Louis dog gör matchande plagg för hane och tik utan att det blir så sjukt stereotypt.


Fler exempel på det ser ni här: Gult och blått i stället för rosa och blått.
Eller exakt samma plagg - fast med eller utan små volanger.


Louis dog gör även hundmöbler! Bäddar, små hus och lyxiga sängar.
Och en trappa att ta till hjälp för den som hellre sover i mattes och husse säng.


Den här svala toppen skulle passa bra som solskydd i sommar,
efter att ha badat och torkat vovven med den fina handduken i organisk bomull. 
Louis dog 2009 hittar du hos amerikanska Ritzy Rover, till priser från 26 dollar och uppåt.

 Klädd för en fika

2009-04-08 @ 10:02:26
Minns ni att vi har bloggat om de lyxiga vintertröjorna från Oscar Newman? Självklart gör han plagg för varmare tider också och just nu är jag kär i den här tröjan. Companion dog exellence ingår i serien Title Tees och pryds av en liten vovve som sitter på kafé med sin matte. På en egen stol, precis som en annan liten bortskämd hund brukar göra! Det broderade motivet är blingat med swarovski-kristaller och tröjan – som är i 100 % bomull – har en smal kant av rosa pälsgarn. Plagget skulle passa perfekt i dag, för snart ska Maggie shoppa och sedan fika med pudelkillen Nikko. I Sverige säljs Oscar Newman hos Doggie, kanske kan man be dem ta in den här godbiten?

I amerikanska webshops ligger priset kring 50 dollar.

 Tassar fulla av spring

2009-04-07 @ 23:00:45
Hej bloggen! I dag tyckte Maggie att det var alldeles för fint väder för att sitta framför datorn. Jag och min bästis tog våra små huliganer (en pudel, en bebis) och gav oss ut i solen i stället, därav den skrala uppdateringen. Maggie har sprungit, hoppat, apporterat en miljon pinnar och träffat två små PK-tikar. Innan vi kör igång bildkavalkaden tänkte jag svara på några kommentarer och skicka ett par hälsningar så här: Anneli, grattis till valparna! C, grattis till nya fina bloggen! Elin, Maggies garderob är stor, närmare bestämt så här stor. Och Celina, länk till Lundmyrs webshop samt recension av produkterna hittar du i detta inlägget. Hoppas att ni läsare också njuter av våren nu!


Maggie släpper inte alltid pinnen utan kamp!


Ibland måste man ta en paus och tugga lite också.


Mums!


Precious och Tindra är praszky krysariks på vardera 1,6 kg.
De var lite blyga först men sedan busade de glatt!


Ok, jag är färdigtuggad. Kasta igen!


Till sist, dagens outfit. Plåtad på ett ställe som ni nog börjar känna igen!


Rosa luvtröja, Monkey daze/Le chien
Rosa blingat halsband, Le chien
Rosa cupcake-klämma, Ruff Ruff Couture/Spoiled dog

 DogARTIST undercover

2009-04-06 @ 22:30:37
När Maggie får mat plockar hon några bitar i taget ur skålen och äter dem från golvet. Men hårt underlag faller inte lillan på läppan så hon sköter helst sin lilla ceremoni på nya mattan. Inte så mysigt med alla smulor och bitar som man trampar ned, tycker matte. Men nu har DogArtist löst problemet! Nya underlägget Undercover i skinn är både snyggt och praktiskt och ska snarast införskaffas till hemmet. Finns som stort (45x32 cm) eller litet (32x22) och i en rad olika färger. Din närmaste återförsäljare hittar du på hemsidan – annars finns nyheterna hos Doggie.Lyxiga Undercover kostar 249 resp 399 kr hos Doggie,
som än så länge bara har underläggen i svart.

 Flexi rockar

2009-04-06 @ 16:05:01
Popsnören undanbedes – men rockiga raser ska se hitåt! I mitten av april kommer Pupstore att få in rullkopplet Flexi rock star, en limited edition som släpps i mycket begränsad upplaga. För det trevliga priset 179 kr kan du välja mellan modellerna Dog Lover och Freedom. Kopplet är 5 meter långt och passar hundar upp till 20 kg.


Släpps snart – håll utkik i butiken!

 Rosa pudel på ryggen

2009-04-06 @ 04:16:39
Nyfiken på fler pudelfynd avslutade jag arbetsnatten med att surfa runt på Ebay, och kolla vad jag hittade! En gosig tröja som matchar Maggies söta klänning från Dog's day out. Lena och Tilda, klickar ni hem en sådan här till oss i storlek 3 nästa gång?


11 dollar – vilket kap!

 Dagens outfit

2009-04-05 @ 20:16:19
Maggie hade tänkt svassa omkring i sin nya pudelklänning i dag, men eftersom våren gick och gömde sig lika fort som den kom fick det bli en fotosession inomhus i stället. Tyvärr är bilderna tagna med blixt eftersom matte sov halva dagen, men visst är hon söt i alla fall!


Pudeln var på bushumör ...


... och skrattade mest åt fotografen ...


... men gick till sist med på att posera fint.

Hoodklänning, Pampet/Ebay
Cerise nithalsband, Mirage/Small to big
Blå tyllrosett, Pudelparadiset

 Rally-Kalle vid ratten

2009-04-05 @ 04:55:53
Vi säger god natt med en skön vårbild på yorkien Kalle. Han tog årets premiärtur i sitt vrålåk häromdagen och passade på att glida förbi Small to big och glassa lite. Det syns tyvärr inte på bilden, men han har en tuff dödskalletröja på sig!


Coolaste killen på Kungsholmen.

 Dagens outfit

2009-04-04 @ 17:06:13
Sötaste mattjuven någonsin? Maggie myste i sin fångrandiga tröja från Lundmyr i går, efter att ha snott åt sig grädden från mattes kladdkaka. Nya väskan fick så klart följa med ut på stan och till Small to big.Hoodien "Älskling", Lundmyr of Sweden
Rött blingat koppelset, Auburn/Iaas
Bärväska "Goldminer", Puppy Angel/Posh pooches

 Pudelpuss!

2009-04-04 @ 05:59:32
Så här mysigt hade Maggsan och jag det när vi var på hundkafé i tisdags. I dag (läs: i går) tog vi en ny sväng till Kungsholmen. De bilderna får ni se när matte vaknar efter jobbet – som slutar nu!


Bilden är lånad från Ninnies blogg.

 Roberto Cavalli Pets

2009-04-03 @ 20:05:58
Senaste nytt för jycken med fet plånbok: Roberto Cavalli Pets! Kungen av djuriska mönster lanserar nu en kollektion för fyrbenta och glamourfaktorn är hög. Eller vad sägs om satinkantade badrockar, sidenshorts, joggingoveraller i velour, lyxiga koppelset och kviltade bärväskor? Fläckarna i leopardmönstret, som är designerns signum, är här ersatta av pyttesmå tassavtryck – för att bäraren ska känna sig bekväm. Plaggen görs för små och mellanstora hundar men kan även specialbeställas i större storlekar. Det finns ett passfodral för den beresta vovven, och både bäddar, skålar och smycken väntas komma snart. Nu i månadsskiftet började RCP-kollektionen säljas i Cavallis egna butiker och priserna startar på 110 dollar (för en t-shirt). Närmaste inköpsställe? Tja, det får nog bli Sloane street, London.

Så här säger Roberto Cavallis hustru Eva – som inspirerade honom till att göra kollektionen – i en intervju med W Magazine:

"Roberto and I have always loved animals; we have so many of them around the house. It came as a natural conclusion, therefore, to bring a bit of our style to the canine universe."

I familjen Cavalli finns en sankt bernhard och två bichon frisé. Plus två apor, sju papegojor, tre katter, en iguana – och fler hästar än någon kan räkna.

 Dagens outfit

2009-04-02 @ 22:11:00
Maggie och jag har börjat utforska våra natursköna närområden. I dag hittade vi en schyst skog och det tyckte lillan var grymt. Löv, lera, pinnar – hon hade konstant pudelfnatt! Till sist hittade vi ut igen och kunde ta oss hem via den vackra vägen längs vattnet. Badstegen hoppas jag kunna nyttja mycket i sommar!Fleecehoodie med hjärtan, Puppia/Small to big
Lila koppelset med blingade dollartecken, Hamish McBeth/Iaas
Lila hårspänne med blingad blomma, Doggie Designer
(och lite gräs i munnen – ser ni?)

 God natt med rabatt

2009-04-02 @ 04:42:05
Puh, vilken natt på jobbet. Matte ska hem och ramla i säng men lite shoppingtips hinner vi med:

Modern dogg har otroliga 40 % rabatt på ALLT i både butiken och webshopen till och med skärtorsdag. Passa på att skämma bort vovven till påsk! Maggie rekommenderar de sköna tröjorna från Petsonality:

Spoiled dog fortsätter sitt jubileumsfirande med nya rabatter varje vecka. Nu är det fyndläge på selar, även de senaste modellerna.

Pupstore kör koppelkampanj även under april månad. Köper du en valfri sele från Puppia får du ett two tone lead på köpet! Lägg inget koppel i varukorgen, det kommer automatiskt, men ange koden KOPPEL i kommentarsrutan vid beställning. Där kan du även önska färg och storlek.

Shoppa lugnt, så ses vi i morgon (läs: i dag)!

 Pampet gör en pudel

2009-04-01 @ 12:40:42

Gulliga Lena och hennes dvärgpudel Tilda, som fixade fina fynd från Ebay, har varit i shoppingtagen igen. Den här gången råkade Tilda tyvärr få en för liten storlek - men då kom hon att tänka på Maggie. Så nu är den här söta klänningen från märket Pampet på väg hem till oss!
 

 


Hoodklänning i rosa leopard - med en posh poodle!

RSS 2.0