Nya kärlekar

2009-02-19 @ 23:58:50
Den söta hjärtdressen låg i paketet från Le chien som mycket lägligt anlände i går. Klänningen är i tunn och skön bomull med luva, dragsko i halsen, randig mudd och en kort volangkjol. Tufft med fickan på ryggen! Bröstvidden är rejält tilltagen så plagget sitter luftigt och skönt.


Klänningen kostar 225 kr.

Vi klickade ju även hem det vita koppelsetet - och vilken jackpot! Det är inte kritvitt utan gräddvitt, med svarta kristaller i två olika storlekar, och i otroligt mjukt skinn. Ganska lätt och med nätt koppelhake - perfekt till en liten hund!

Till sist slog vi till på mockajackan som vi tipsade om nyligen. Modellen är ganska långsmal och går ner över hela ryggen. Den är lite vidare nedtill men sitter bra tack vare den ribbade mudden, som även finns i halsen och på de korta ärmarna. Sömmar tvärs över ryggen ger en diskret randig effekt och små fuskfickor på bägge sidorna är en snygg detalj. Jackan har blankt polyesterfoder, en praktisk D-ring på ryggen och stängs med ett enda långt kardborrband, som sluter tätt hela vägen. Att huvan går att ta av (blanka tryckknappar) är alltid ett plus, det är skönt när man till exempel vill ha en hoodie under. Men vilken färg köpte vi då? Tja, det får ni se på bild i morgon (japp, cliffhangers är vår nya grej). Däremot visar vi gärna de söta hårspännena som Maggie fick med i present: Två blingade klämmor och två vita rosetter. Dessutom fick vi den gulliga hjärtformade bajspåsehållaren - tack så mycket Le chien!


Kommentarer
Postat av: Monica Hansen

Den klänningen kommer bli en storfavorit så fin den är:)

2009-02-20 @ 08:41:59
URL: http://gingerbeerblog.blogspot.com/
Postat av: Kattis och Sam

Gud vad söt den där klänningen är!!!!

2009-02-20 @ 10:28:16
URL: http://saganomsam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0