Läckert i lyxförpackning

2008-10-08 @ 23:07:43
Nu har Maggie och jag testat nya webshopen Posh pooches och i går kom vår första leverans. Grönt är ju som sagt skönt, så vi slog till på ett blingat halsband med matchande koppel i grönt krokoskinn från Puchi. Supersnyggt! Setet kom i en svart sidenpåse och kändes därför extra lyxigt. Paketet innehöll även Puppias nya jumpsuit i gosig velour, som vi valde att beställa i grått. Fint va?


Kommentarer
Postat av: Indra

Åhh, vad roligt att du har fått dina grejer! =))Jag längtar så efter mina nu. :-) Det är bara tröjan från Puppy Angel vi väntar på, sen kommer hela paketet. Det ska bli så kul!

Det där halsbandet är jättesnyggt! Jag vann faktiskt ett sånt på Posh Pooches första tävling. Fast jag valde ett rosa...Hehe! ;-)

Den där jumpsuiten är ju också såå himla söt! Men jag har gett upp såna på Loxy. Han har så tunna små ben så han bara trampar ur dem hela tiden. I såfall får dom vara jättekorta i benen och sitta åt i ljumskarna och det är nog inte speciellt bekvämt liksom. s



Hoppas allt är bra med både dig och Maggie för övrigt. Jag har inte svarat på kommentarer på ett par dagar för jag har haft fullt upp med hemsidejobb, men nu är jag äntligen klar med det. Ha en jättefin dag! Nu ska jag kika runt lite mer här. :-)

Kramizar//Indra

2008-10-09 @ 10:14:23
URL: http://blog.cherlindrea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0