Nytt märke till Sverige!

2008-10-06 @ 11:28:03
Det händer grejer i hundmode-Sverige! Nya butiker poppar upp - och det betyder fler coola märken. På gång just nu är brittiska Tabitha & Angus. De gör funktionella och klassiska plagg under parollen trendigt och prisvärt. Allt kan tvättas i maskin och plaggen testas noga på hushundarna Tabitha (basset) och Angus (dvärgpinscher). Jag skulle beskriva märkets stil som hybriddesign, med täcken som ser ut som tröjor eller jackor. Kanske något för dem som tycker att ett hundtäcke är okej, men att en jacka är onormal ... I vilket fall kan du snart klicka hem kläderna från Posh Pooches!
Några exempel på Tabitha & Angus typiska design.


Själv är jag förtjust i den här! På tal om körsbär ...

Kommentarer
Postat av: Alisa

Superfina:)

2008-10-06 @ 11:47:48
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: Lurvas blogg

Jo tack för tipsen! Vi satte på regnjackan då som sagt när det regnade och det gick hur bra som helst. Precis som du sa tog de en stund innan han fattade att han inte var förlamad (!) men sen lekte han som vanligt. Undrar om han förstår liksom "a om jag har jackan nu så slipper jag bli blöt" X'D

2008-10-06 @ 12:59:16
URL: http://lurvasblogg.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Vad roligt med fler märken! Och vad skulle jag göra utan dig som tipsar om allt detta? :) Den med körsbär på gillade jag också lite extra!



Haha, i början var jag faktiskt lite orolig över storleken på Enzos "lilla vän".. Men han skulle aldrig göra någonting mot honom, han skyddar honom snarare. Så sött! Ser så roligt ut när man är ute och går med båda två och möter folk/andra hundägare. Man brukar se tydligt hur deras tankar går kring hundarnas storlek: "Hur tänkte ni?!" :)



Kram

2008-10-06 @ 16:39:28
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/
Postat av: Dilek Isabelle

de ser riktigt mysiga ut!

2008-10-06 @ 17:40:44
URL: http://izmir.blogg.se/
Postat av: Linda och Bertil

hej vännen!

garderoben är UNDERBAR! oj va tjat det kommer att krävas för att få en sådan i min hall haha



ha en skön vecka!



KRAM från oss

2008-10-06 @ 20:20:10
URL: http://bertilblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0