Maggie & Pixie del 2

2009-04-14 @ 05:03:24
Nu har Pia lagt upp ännu en liten filmsnutt på våra pudelpolare. Den här gången är Maggsan så upptagen av Pixies leksak att hon glömmer att hålla efter hans nyfikna nos!


Kommentarer
Postat av: Monica Hansen

men han e ju för söt:)

2009-04-14 @ 07:19:00
URL: http://gingerbeerblog.blogspot.com/
Postat av: LINA

Nej vi kom aldrig iväg då vi som skulle åka hade middag med släkten olika dagar; så det blev aldrig av helt enkelt! När är det dags för Stora Stockholm? :)

2009-04-14 @ 13:10:33
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: Indra

Svar: Hej vännen! Ja, vi har verkligen haft en riktigt mysig familjepåsk här. Och alldeles för mycket godis…haha!

Jag kan tänka mig att Maggie bus hade en och annan åsikt om uppvaktningen. =)) Det var verkligen jättekul att se henne på videoklipp.:-)



Ja, nu får vi verkligen hoppas att hinken är med. Dom skulle maila mig igen om den kom in, men jag kommer att ligga på dem lite extra om jag inte hör något. Det är fler som har frågat efter den, både hos mig och hos dem, så det gäller nog att vara snabb dessutom verkar det som. Populär hink tydligen. skratt Och din karl kommer att vänja sig, det har min fått göra… s

Lycka till med ditt altanpyssel. =)) Jag har verkligen inga gröna fingrar heller, men jag tycker det är så himla roligt så jag tror att många av mina växter överlever bara pga min entusiasm..haha! Resten får jag byta ut med jämna mellanrum för dom överlever bara ett par veckor. s

Ha en jättefin dag nu och hoppas ni har gott väder idag. Jag har varit hos läkaren och laddat upp med Losec så jag klarar mig om jag skulle få en sån här attack till, men idag känns det bra.



Massa gokramizar!



2009-04-14 @ 13:49:33
URL: http://cherlindrea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0