Dagens outfit

2008-06-30 @ 21:57:55
I dag har Maggie stått i trimmet i flera timmar. Dogga ska ha sommarstängt under juli så vi passade på att göra en helrenovering. Förutom den fluffiga frillan på huvudet är lillan numera riktigt kortklippt. Ser ni så tunna hennes små ben blev? Men från och med nu ska pälsen få växa vilt fram till hösten. Alla tjatar om att vi borde ställa ut Maggie, så vi kanske testar det då.
Efter allt friserande var det skönt att få busa i parken - med en pinne lika stor som pudeln!


Kasta den igen, kasta den igen!


Prickig t-shirt, For pets only/Modern dogg
Ljusblått blingat halsband, Elmos wardrobe
Turkos prickig rosett, Le chien


     


 Råsnygga reatips!

2008-06-30 @ 01:12:42
Tänkte tipsa er om en ganska liten men bra webshop som heter Fanzy dog. Sajten har legat nere ett tag, saboterad av hackers, men börjar nu komma på fötter igen. Just nu har de några riktigt fina plagg och prylar i fyndlådan - till halva priset! Själv är jag sugen på en somrig rosa bolero från Puppia och en turkos t-shirt från fantastiska märket Pinkaholic:
Söta! Plaggen finns bara kvar i ett ex (Maggies size!) och kostar 149 resp 135 kr.

Ett riktigt kap är strandvänliga bärväskan Summer - för bara 150 kr! Väskan finns i två färger, rosa/cerise och blå/gul, och då ingår en liten matchande väska/plånbok till matte:

Somrig, fräsch - och superbillig bärväska!

Till sist måste jag
tipsa om pangpriset på vinterjackorna från Pinkaholic. Jag vet, det är mitt
i sommaren, men om du redan nu kan tänka dig att ladda för kallare dagar så är det här värsta fyndet. Fanzy dog ligger redan en hundring lägre i pris än andra återförsäljare och nu är det alltså dessutom rea. Maggie har en liknande modell från samma märke och både passform och kvalitet är outstanding! Jackorna finns i två olika modeller i storlekarna S-L. Den prickiga finns
i turkos eller rosa och den enfärgade i rosa eller brunt.

Prickiga jackan Fiona har ärmar och huva och kostar 185 kr. Jackan Superstar kostar 175.

 Dyra misstag

2008-06-28 @ 17:09:15
Jag klickade ju hem lite prylar från Elmos wardrobe - och leveransen dröjde drygt en månad. Eftersom det tog så lång tid lade jag direkt in nästa beställning, men den här gången gick det minsann snabbt! Tyvärr blev det inte riktigt rätt. I stället för den fina vita t-shirten från Pucci
fick jag en rosa från ett annat märke. I kort, ful modell och alldeles för stor. Det var väl trycket Angel som förvirrade dem. Har mejlat och klagat men inte fått något svar. Grrr.

Resten av shoppingen blev mer lyckad. Maggie har fått ett jättefint koppelset i babyblått med blingade ben och stenar på - och äntligen en Puppypurse som passar. Typ. Nu blev det en silvrig sele/väska i storlek L (för hundar över 2,5 kg), men hon skulle banne mig komma i en M också. Designerns måttangivelser är tydligen helt uppåt väggarna. Funderar på att fråga svenska
Le chien om de ska ta in fler väskor från USA, och om man i så fall kan få lägga en förhands-
beställning. Produkten är nämligen väldigt smart, och när jag "hänger på mig" Maggie blir hon helt lugn och avslappnad. Bildbevis kommer!


Visst är den vita tröjan mycket finare? Jag får nog ringa England och skälla.

 Godis på galgen

2008-06-27 @ 21:16:19
Posh poodle har nosat upp ännu mer godismode att sätta tänderna i! Det mesta kommer från utländska webshops och är främst tänkt som inspiration, men vissa sötsaker kan du köpa här
i Sverige. Den röda chokladasken (pipleksak) är från Doggylicious, Leksakskaramellerna som det står Puppy på kommer från Small to big och de smarriga hundkexen i form av glasstrutar med glasyr köper du hos Spoiled dog. De har just nu 10 procents rabatt på alla bakverk och beställer du något från butiken innan juni är slut får du en hemlig present på köpet! Sugen på någon av bärväskorna? De klickar du hem från Ritzy Rover i USA. Glöm inte att borsta tänderna efteråt!

Hundmodebloggen frossar - i kläder, väskor, accessoarer och leksaker.

 Dagens outfit

2008-06-26 @ 04:35:19



Röd t-shirt, Pucci/Elmos wardrobe
Lila halsband med rhinestones, Le chien
Lila matchande koppel, Le chien
Gul rosett, Modern dogg


 Glass i garderoben

2008-06-25 @ 12:23:50
Sommar, sol och semester - då äter vi glass som aldrig förr. Maggie också, hon blir som tokig bara hon hör prasslet från papperet runt en lakritspuck. Kanske inte så konstigt att glass är ett populärt tema när det gäller hundmode! Även andra godsaker, som muffins, karameller, slickepinnar och sockervadd, syns på plagg från flera märken just nu. Allra bäst på den söta trenden är Ruff Ruff Couture. Deras design hittar du hos Ritzy Rover i form av linnen, hoodies, tröjor och klänningar - alla med smarriga tryck.


Gelato, Yummy och Lolli Love är riktiga godbitar! Plaggen kostar mellan 235 och 280 kr.

 Sex and the Doggy

2008-06-24 @ 13:52:14
Drinkar, SATC-filmen och sedan drinkar igen - i går hade jag och tjejerna en fantastisk kväll! Sex and the city var grymt bra, inte minst för inslagen av hundmode! Alla brukar ju vilja vara Carrie men nu är det Samantha som gäller. Hennes yorkie Baby får åka i sjukt lyxiga bärväskor och visar även upp ett par söta outfits. Favoriten? Den gula - som matchar mattes kläder:




 Människans bästa vän

2008-06-22 @ 21:19:50
Kommer ni ihåg de hjärtformade berlockerna som man bröt isär och delade med sin bästa kompis? Nu kan man på ett liknande sätt visa samhörighet med sin hund! Companion charms från Mascot består av en nyckelring till matte/husse och en matchande id-bricka till vovven. Accessoarerna sitter ihop med en pytteliten magnet och kan enkelt dras isär. En bonus är att tio procent av priset (24 dollar) går till en välgörenhetsorganisation som förser funktionshindrade med assistanshundar!

Mascots Companion charms finns i fem färger.
Du kan klicka hem en från brittiska Max and Margot för cirka 235 kr.


 Hello Kitty

2008-06-21 @ 23:43:31
Då var det bättre förr - när Kittykollektionerna hette saker som Funky och Goth! Färgstarka kreationer med attityd och tuffa detaljer. Maggie är stolt ägare till en sammetsmjuk luvtröja ur Punk-kollektionen (se bilden) och skulle gärna bära alla de här plaggen. Ur tidigare kollektioner som sagt, men mycket finns kvar på nätet och dessutom till reapris. Fyndar gör du hos Funnyfur - som precis har startat sin stora sommarrea med upp till 70 % rabatt!


Posh Poodles Hello Kitty-favoriter.

 Goodbye Kitty

2008-06-21 @ 12:50:20
Amerikanska märket Little Lily gör som sagt många specialkollektioner, som kopiorna på stjärnornas Oscarsklänningar eller samarbetet med Paris Hilton. Ytterligare en linje är Hello Kitty by Little Lily. Japanska Sanrio var förr väldigt restriktiva med licenser, men Little Lily fick deras förtroende redan 2005 och har förvaltat det väl. Fram till nu ... Sommarkollektionen med Hello Kitty-kläder är så trist! Och alldeles för puttinuttig! Plaggen heter gulliga saker som "Rainbow", "Baby doll" och "Bunny" och kommer enbart i ljusrosa och ljusblått. Suck.

hello kitty

Hello Kitty by Little Lily, vår- och sommarkollektionen 2008.

Tyckte du förresten att rubriken på inlägget var lite fyndig? I see spot har gjort en rosa tanktop med trycket Goodbye Kitty! Märket, som gör många roliga tees, säljs bland annat hos Le chien.

 Dagens outfit

2008-06-20 @ 16:22:39
I går fyllde husse år, därav den dåliga uppdateringen! Vi firade med tårta och paket och en god bit mat på kvarterskrogens uteservering innan det var dags för fotboll. Maggie mutade vi med tuggpinnar för att hon skulle hålla sig lugn under middagen - vilket fungerade alldeles utmärkt.
Nu är det dags för sill och färskpotatis. Glad midsommar!



Grön t-shirt med luva, Puppia/Modern dogg
Vitt halsband, Pupculture/Elmos wardrobe
Äppelcharm, Dogapet/Small to big
Grön klämma, Le chien

 Tavlan tar form

2008-06-18 @ 23:34:58
I går var konstnären Erik Hedin hemma hos oss för att visa lite skisser och diskutera stilen på Maggies tavla! Erik tyckte att det skulle vara lite synd att stänga in hennes busiga, charmiga personlighet i en stram och damig målning, och tyckte att vi skulle satsa på en gladare look - och färg. Så nu har vi bestämt oss för en orgie i turkos och rosa! Jag känner mig supernöjd med allt vi bestämde: färger, kläder, accessoarer och utformningen av ramen. Erik är sjukt duktig och det ska bli så roligt att se det färdiga resultatet!


Här pågår den kreativa processen för fullt ...


Detta är bara en "skiss" - men redan hur söt som helst!

 Dagens outfit

2008-06-18 @ 14:24:55


T-shirt med luva, Theo/Dogtag (butik i Stockholm)
Rött blingat halsband, Bobby/Modern dogg
Rött koppel, Bobby/Modern dogg
Plastblomma, Accessorize




 Posh shopping

2008-06-17 @ 16:16:03
Jajamen, paketet kom från England och Elmo′s wardrobe! Som vi har väntat. Det är mer än en månad sedan jag beställde men först nu damp alltså prylarna ner. Maggie hjälpte till att packa upp sitt nya halsband från Pupculture, den kaxiga t-shirten från Puchi (klart en posh poodle ska ha en posh tröja) och ... en Puppypurse! Allt var snyggt och i fin kvalitet - men väskan var för stor! Måtten på min taniga lilla toy låg mellan två storlekar och då valde jag, som man ska, den större. Typiskt. Eftersom det är lite krångligt, och kostar en del, att skicka tillbaka så funderar jag på att försöka sälja väskan. Eller kanske vara generös och lotta ut den här på bloggen?


Glamour dot collar, 24 £, Posh and Loaded T-shirt, 15 £ och Pawradise Puppypurse, 40 £.

 Dagens outfit

2008-06-16 @ 11:41:08
Vädret växlar men vi lyckades få en solglimt på förmiddagspromenaden, jag och min hot dog. Snart ska jag gå ut igen, för på dörrmattan låg en avi om ett rekommenderat paket. Hoppas, hoppas att det är en viss beställning från England, som jag nästan hade gett upp hoppet om att någonsin få. Berättar mer senare!



Turkost linne med tryck, Little Bones/Le chien
Turkos rosettklämma med prickar, Le chien
Orange halsband, Eco society/Jannes zoo (Hägersten, Stockholm)
Orange koppel, Bobby/Modern dogg




 Snygga sneakers

2008-06-15 @ 22:31:02
Hundmodebloggen har tidigare skrivit om de coola hundskorna Dogverse från Rayna Tamarin. Jag har nu nosat upp nästan exakt likadana sneakers hos svenska webshopen Dogglas! Skorna finns i denim samt i tre olika kamofärger: klassiskt grön, rosa eller grå, och kostar 298 kronor.
Här hittar du också Gingham boots, söta grönrutiga pjuck för 269 kronor.

Kan man tänka sig att beställa hundskor från USA så växer utbudet enormt. Själv använder jag ju inte skor på Maggie (det kanske jag får äta upp en vacker dag) men om jag gjorde det skulle jag kolla in Tenni shoo från Poochey shoos. Dojorna, som finns i fyra färger och tio storlekar, är sjukt söta och sägs vara av samma kvalitet som sportskor till människor. Dessutom har två av skorna extra innersulor, eftersom hundars tassar oftast är lite större fram än bak. Sist men inte minst tänkte jag tipsa om Sidekicks från FouFou Dog. Användarvänliga med dragkedja i stället för snörning, och sportigt fräscha med revärer på sidorna. Bästa priset hittar du hos Funnyfur.
sneakers
Rutiga Gingham boots och sneakers i Converse-stil säljs hos svenska Dogglas.
Poochey shoos (även i denim och rött) kostar 68 dollar och FouFou Sidekicks 56 dollar.


 Dagens outfit

2008-06-14 @ 22:42:29
Så här söt var Maggie när vi kom ut i skogen. Tre timmar senare var hon lerig, blöt, rufsig och hade blodfläckar (från viltspåret) på tröjan. Men kul hade vi! Efter allt frilutfsliv gick vi tillbaka till Dogga Design för en mysig fika. Vi har lärt oss massor och kommer definitivt att fortsätta träna själva. Stort tack till våra duktiga lärare - och till alla nya kompisar!

Röd luvtröja, Puppia/Modern dogg
Svart blingat koppelset i lack, Le chien
Rosettsnodd, Dogtag (butik i Stockholm)

 Populäre Pedro

2008-06-14 @ 22:30:52
Riktigt laddad och sugen på att spåra var busige blandiskillen Pedro, 15 månader, som kanske får en framtid som eftersökshund. Hans pappa är en aprikos dvärgpudel och mamman är chinese crested powderpuff, men det är det inte många som gissar. Pedro växte nämligen om båda sina föräldrar - och det rejält!


Pedro är väldigt vältränad och kan bland mycket annat sitta vackert!


Första spåret gick bra och Pedro sägs vara ett riktigt "ämne"!


Den snygga snusnäsduken är köpt på Noaks ark i Stockholm.



 Viltspår i skogen

2008-06-14 @ 22:19:59
I dag tog Maggie och hennes hundkompisar examen från kursen! Sista träffen tillbringade vi
i skogen, där vovvarna fick prova på viltspår - med varierande resultat. Här kan det vara på
sin plats att varna känsliga läsare för otäcka bilder på autentisk hjortskank. Lite läskigt var det, tyckte matte i alla fall, trots att hon började äta kött för ett år sedan. Maggie var dock väldigt intresserad av benet. Tyvärr främst för att det påminde om en pinne - som hon tyckte att jag skulle kasta ... Men efter lite lock och pock följde hon blodspåret och hittade till sist sin trofé!


Maggie bekantar sig med hjortskanken.


Mm, både luktar och smakar gott!


Här matte, kasta den roliga pinnen! (Uärk!)




 Dagens Outfit feat. Matte

2008-06-14 @ 00:30:36
Den här säsongen är det ju tillåtet - om inte ett måste - att tokmatcha. Väskan med skorna med nagellacket och så vidare. Så i dag har vi gått loss med färgkoordineringen, Maggie och jag.
Alla "din-hund-är-faktiskt-ingen-accessoar"-typer: Här får ni lite vatten på kvarnen!



Vintageklänning, Wooflink/Small to big
Turkost nithalsband, Mirage/Small to big
Pistolcharm, Dogapet/Small to big
Svart blingat lackkoppel, Le chien






 Hem Ljuva Hem!

2008-06-13 @ 21:59:57
Brukar din hund längta hem när ni är på resande fot? Låt den då ta hemmet med sig!
Home sweet home dog carrier
från O.R.E Originals kan vara en av de roligaste bärväskorna jag har sett. Ett litet hus med dörr och fönster, namnskylt och en så kallad "brag tag" - med plats för foto på vovven. Väskan har rejäla axelremmar, metallpiggar undertill och förvaringsfack -
på taket (som är avtagbart). Materialet är vinyl, med mjukt polyesterfoder inuti och bottenplatta klädd i gosig fleece. Den läckra hundkojan säljs hos Lucky Rider för 92,50 dollar (cirka 550 kr) och jag har mejlat och frågat om de levererar utanför USA. O.R.E:s egen hemsida är under ombyggnad fram till juli, men då ska det bli spännande att se deras övriga sortiment!

Home sweet home dog carrier passar hundar upp till 5,5 kg.

Ytterligare en produkt har jag dock lyckats hitta. För dig som tycker att husväskan är lite
over the top, men gillar designen, så gör O.R.E även snygga ryggsäckar. I samma material som ovan, med meshfönster, extra handtag och vadderade axelremmar för mattes/husses komfort. Ryggsäcken, som passar hundar upp till 4 kg, finns hos Lucky Rider för 50 dollar (cirka 300 kr).
Hos Muttropolis kostar den 65 (cirka 390 kr), men de skickar garanterat till Sverige.



     
Ryggsäcken från O.R.E finns i tre färger: svart, röd och tan.

 Dagens outfit

2008-06-12 @ 17:34:46
Bloggdagen fortsätter med ännu en "pink poodle". Men inte färgad, utan bara klädd i rosa:


Promenaden gick till Lasse i parken. Självklart läser vi den rosa tidningen.


Jodå matte, man kan kasta boll på en uteservering också ...


... bara man får ta en powernap i famnen efteråt.

Dagens outfit:

Rosa Top model-linne, DoggyDolly/Small to big
Cerise nithalsband, Mirage/Small to big
Rosa prickigt koppel, Hippa
Rosa hårspänne, Small to big





 The Pink Poodle

2008-06-12 @ 12:13:59
Nyblivna föräldrarna Nicole Richie och Joel Madden är ute på promenad. Men den skära lilla krabaten är inte baby Harlow utan en liten hund (enligt uppgift en pudel) som någon färgat rosa!
Bara i Doggywood, barn, bara i Doggywood.


 Blingbling-shopping

2008-06-11 @ 23:27:06
10 000-kronorsfrågan: Var står Maggie på bilden i förra inlägget? Jo, på trappan utanför
Small to big. Där laddar man inför den stundande flytten (1 juli är det premiär i nya lokalen!),
och väntar på alla leveranser med nya märken och kollektioner. Så gör även jag, men lite
minishopping kunde jag inte motstå. Ytterligare en fjärilsklämma (favorit), den här gången
i cerise, och två coola charms fick följa med hem:

 Dagens outfit

2008-06-11 @ 23:05:31
Regn? Vafalls? Maggie och jag lyckades dock klara oss undan de värsta skurarna och hennes regnjacka, som var med i väskan hela dagen, åkte faktiskt aldrig på. Det gjorde däremot den rosa t-shirten från Hippa, som hängt oanvänd fram tills nu. Men vilken besvikelse! Efter en stund upptäckte jag nämligen att det var ett stort hål i nederkanten av tröjan. Det verkar bara vara sömmen som har släppt, men hur kul är det? Hm, kanske kvaliteten motsvarar det låga priset ... Jag har i alla fall mejlat butiken och bett om att få reklamera, vi får se hur det går.


Rosa t-shirt, Hippa
Lila halsband och koppel, FouFou Dog/Pawprint
Charms och blingade bokstäver, Pawprint




 Koppla ihop & slipp kopplet

2008-06-11 @ 19:58:49
Wow, kolla in det här setet från Little Lily! Halsband till hunden, manschett till matte - och ett matchande koppel däremellan. Kopplet har ett vanligt handtag (som är löstagbart) men finessen är att det även kan spännas fast i armbandet. Så glöm lyxproblemet med att alltid ha ena handen upptagen - nu kan du både shoppa och prata i mobilen fast vovven är med! Knäpp bara fast lilla jycken i smycket (som är snyggt!) och låt simultanförmågan frodas. Lilycuffs passar till små hundar (max 5,5 kg, halsmått 18-23 cm) men prislappen är allt annat än liten: 140 dollar. Glamourdog rear dock ut dem för 59,97 dollar (cirka 350 kr) men de finns bara kvar i brunt ...
Oj, vad det grämer mig att jag inte upptäckte rean innan de andra färgerna tog slut!

Läckra Lilycuffs finns i sex färger. Vill ha!




 Ingen kickar fotboll som han!

2008-06-10 @ 23:21:40
Zlatan! Zlatan! Vilken härlig EM-premiär med 2-0 till Sverige! Supportervovvar som helhjärtat vill stödja landslaget hittar blågula Sverige-tröjor hos
Small to big för 229 kr.

 Matcha med manschett

2008-06-09 @ 22:59:11
Kommer du ihåg de snygga hundhalsbanden från Greenbelts, gjorda av återvunna skärp? Om du önskar att du kunde bära ett själv - så kan du faktiskt det! De designade godbitarna kommer även i set, med halsband till hunden och armband till matte eller husse. Varför inte matcha din lurviga älskling på stan med ett av de här vackra smyckena:
greencuffs
1 Vegan white polka dot, M, 40 dollar
2 Lilac skulls, L, 60 dollar
3 Circles and squares, S, 40 dollar

(Halsmått: XS = 20-25 cm, S = 25-35 cm, M = 37-45 cm, L = 45-55 cm, XL = 55-62 cm)


 Pudelbus i parken

2008-06-09 @ 02:45:35
Maggie sover sött sedan länge och matte sitter på jobbet. Men innan dess har vi haft ännu
en skön dag i skuggan under trädet. Dagens outfit är ganska blygsam, bara ett solgult halsband. Efter att ha lekt med en valp med oklippta klor har Maggie tyvärr fått små sår på huvudet, så hennes hårspännen får vila. Jag har bara satt upp en pytteliten totte längst fram i luggen, så att hon ser. Upptäckte i dag att hon dessutom tappar päls runt märkena - så jag tänkte boka en veterinärtid för säkerhets skull. Inte för att lillan verkar det minsta berörd av sina blessyrer,
men jag är ju lite av en hönsmamma ...

Maggie delar en Solero med husse. Det äldre paret på bänken i bakgrunden,
våra ständiga följeslagare här i parken, har bjudit oss på glass!

Sedan hittar hon en spade som något stackars barn troligen tappat ...

... men när det ska grävas i gräsmattan behöver en hund inga redskap!

Dagens outfit:
Gult halsband, Puppia/Modern dogg
Blomcharms, Pawprint






 Skynda fynda på rean!

2008-06-08 @ 17:46:38
Webshopen Pawprint ska upphöra och rear sedan en tid tillbaka ut hela sortimentet. I dag sänktes priserna ännu mer och nu är det riktigt fyndläge! Nithalsbanden från FouFou Dog kostar 149 kr och roliga t-shirts finns från bara 39 kr. Men mitt bästa tips är fortfarande de toksöta bajspåseväskorna Bella bags, 89 kr. Finns inte hos någon annan butik i Sverige!




 Pink Polka Dog!

2008-06-07 @ 23:45:34
Hundmodebloggen har nosat upp ett nytt favoritmärke: Pink Polka Dog! Designern bakom dessa söta, färgglada och roliga plagg - som alla tillverkas för hand i Los Angeles - heter
Miyuki
Takesako. Modell och källa till inspiration är chihuahuan Snoopy. Jag älskar trycken med glasspinnar, de broderade märkena och körsbären i form av hjärtan! Men de här godbitarna är banne mig inte lätta att få tag på, inte ens online. Vissa hoodies kan beställas från Barking babies (Kanada) för cirka 400 kr, men de fina linnena hittar jag inte i någon webshop som skickar hit ...
Hörni, svenska butiker, jag utmanar er igen: Vem ska bli först med Pink Polka Dog?


Ur sommarkollektionen 2008 från Pink Polka Dog:
"Candy chic", "Twinkle twinkle lucky star",
"Juicy lollipop",
"Strawberry cupcake", "Sweet gems", "Ice cream sundae" och "Cherry pie".
Tanktops kostar cirka 35 dollar och hoodies 65 dollar.

 Charmiga chihuahuan Bosse

2008-06-07 @ 16:58:48
Chihuahuan Bosse, 1,5 år, är en av Maggies klasskompisar på hundkursen. Han är pytteliten, jättesöt och kan en hel del cirkuskonster. Bland annat krypa baklänges! Bosses röda koppelset har han haft hela sitt liv. Hans matte är inte riktigt säker, men tror att det är köpt på butiken
Noaks ark i Stockholm.

I dag har Maggie och husse träffat Bosse och resten av gänget på ett extra långt kurstillfälle
ute i skogen. Där fick de bland annat öva på balans och sök. Nästa helg tar vovvarna examen!

Bosse imponerar i sin strävan efter nästa köttbulle.

 Glassig dag i solen

2008-06-05 @ 20:48:33
Det ljuvliga vädret bara fortsätter - på bekostnad av både bloggande och bloggläsande. Vi har praktiskt taget flyttat ut i parken med vår picknickfilt. Maggie vet precis var vi brukar ligga, och så fort vi närmar oss springer hon i förväg till "vårt" träd och paxar plats! I dag har hon som vanligt varvat bollen med lite pinnkastning - och käkat glass:


Tip top är toppen - så länge man aktar sig för chokladen!


Vit t-shirt, Dogfever/Small to big
Lila koppelset, Le chien
Orange klämma, Le chien
(Boll och långlina från butiken Dogtag i Stockholm)


 Härligt hundkalas

2008-06-05 @ 12:35:32
Här kommer äntligen lite bilder från Daisys födelsedagskalas! Vi hade jättemysigt och (nästan) alla hundarna samsades fint. Maggie var lustigt nog den enda udda vovven, alla andra kom i par. Förutom jubilaren och hennes griffonpolare Nelly var två yorkies, två bostonterriers, två whippets och två stora vallhundar med och firade. Daisy fick presenter, Maggie och jag gav henne rosa bajspåsar och ett rosaprickigt halsband från Hippa,
och alla hussar/mattar bjöds på kaffe, kakor och smaskig hallontårta!









Dagens outfit:
Vitt linne
Lila koppelset
Lila rosett med pärlor

Allt från Le chien



 Beach 08

2008-06-04 @ 12:48:25
Badsäsongen kom tidigt i år. Vattnet är varmt - och tidningarna fulla av sista-minuten-tips på hur man får en snygg strandkropp. Sådant behöver ju inte en hund bry sig om, men om någon skulle vilja klä sin jycke för playan så är det självklart möjligt. Den modemedvetna tiken kan välja mellan tvådelat och baddräkt medan hanarna får hålla till godo med badshorts, gärna långa med surfstuk. Oh my god. Visst är hundbadkläderna lite kul att kolla på, men om Maggie vill hoppa i plurret i sommar får det bli au naturel. Aldrig att jag knyter på henne någon j-a behå!

beach
Hundbadkläder från Pooch outfitters, Waggin' wear, Little Lily och Doggie design.
image351
Eeh, jo, det är en bikini. Med kjol. Och matchande hatt.


image352image353image354

De galnaste badkläderna kommer från annars så coola Monkey Daze.




 Sorterade smycken

2008-06-03 @ 19:52:03
Så här fint blev det nya smyckeskrinet med innehåll! Skönt med ordning och reda bland
alla rosetter. Ser ni blinget som hänger på locket? De två yttersta berlockerna, rosetten och körsbären, är nya. Small to big hade fått in några exklusiva charms från Dogapet som jag lyckades kapa åt mig. Det finns enstaka kvar, bland annat ett litet emaljerat äpple!


Det benformade smyckeskrinet från Aria kostar 175 kr hos Le chien.

 Dagens outfit

2008-06-03 @ 10:35:59
Maggie inviger ett av sina shoppingfynd och är laddad för några sköna timmar i parken
och sedan en omgång på trimmet. Jag funderar på att skala ner henne rejält med maskin på kroppen, hennes päls växer som ogräs nu. Får se hur länge vi orkar stå och svettas vid ett trimbord i det här vackra vädret. I morgon är vi bjudna på hundkalas hos gulliga griffonen
Daisy
, som fyller 9 år, så lite presentshopping ska också hinnas med!

Vitt linne, I see spot/Le chien
Cerise-metallic nithalsband, Mirage/Small to big
Prickigt rosa koppel, Hippa
Lila klämma, Le chien






 Surfat hem stilen

2008-06-02 @ 23:10:37
Min och Maggies senaste beställning från Le chien kom med posten i dag! De två linnena, som har stått på önskelistan ett tag, passade perfekt! Bägge är i ribbad, skön bomull och kommer att bli fina som solskydd. "Princess" kommer från Monkey daze och "Spoiled" från I see spot - båda amerikanska märken. Det rosa smyckeskrinet, som jag dreglat över sedan det kom in i butiken, motsvarade alla mina förväntningar. Boxen har sju olika fack som genast ska fyllas med Maggies accessoarer! Men det nya blingade hårspännet, i form av en lila stjärna, får nog matte ta över. Det är lyxigt och snyggt, men lite för stort och tungt för en pyttepudel.

Princess-linnet är dekorerat med blanka nitpaljetter i guld, silver och lila, och kostar 225 kr.
Trycket på det andra är översållat av pyttesmå lila och rosa stenar som gnistrar fint. 155 kr.


Smyckeskrin, 175 kr, och hårspänne, 75 kr.

Paketet innehöll även en extra överraskning till Maggie:
Ett blingat koppelset i lila - som matchar de nya topparna. Tack så mycket, tjejer!



 Milians minihundar

2008-06-02 @ 19:19:47
När westien Cesar, jycken utåt för hundmaten med samma namn, bjöd kändisarna på middag
tog söta sångerskan Christina Milian med sig två av sina vovvar: Yorkien Missy och chihuahuan
Baby
är båda uppklädda till tänderna i fina klänningar. Och kolla in Babys lyxiga pärlhalsband!

image369

 Dagens outfit

2008-06-01 @ 18:25:04
Vilken skön söndag vi har haft på picknickfilten! Lyxig frukost, tidningar, backgammon och sedan rosévin med fanta. Maggie har sprungit efter sin älskade boll och trakasserat andra solbadare ... Nu har vi precis kommit hem efter middag och landskamp på lokala sportpuben. Förutom en hundpromenad blir det nog mys i soffan resten av kvällen!



Turkost metallichalsband med nitar, Mirage/Small to big
Lila skimrande klämma, Le chien
(Långlinan och bollen kommer från butiken Dogtag i Stockholm)

RSS 2.0