Posh x 2 presenterar: Supertävling!

2009-11-29 @ 15:01:09
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Posh poodle har nu den stora äran att i samarbete med Posh pooches presentera en riktig supertävling! Du kan vinna ett presentkort på hela 300 kr att hundshoppa loss för! Tävlingen börjar i dag, för att fira första advent, och vinnaren utses den 20 december. Vilken julklapp! Ta genast chansen (instruktioner hittar du lite längre ner) – och tipsa gärna alla fyrbenta vänner!

SÅ HÄR TÄVLAR DU:
  1. Kolla in Posh pooches och välj ut din favoritprodukt i webshopen.
  2. Lämna en kommentar här och berätta vilken det är.
  3. Har du en egen blogg? Kopiera bilden ovan och posta den i ett inlägg, där du länkar både hit och till Posh pooches. Då har du dubbel vinstchans!
  4. Glöm inte ange mejl och eventuell bloggadress!
Glad advent och lycka till!

 I väntan på advent

2009-11-28 @ 23:55:27
Om några skälvande minuter är det första advent! Vi har redan julstämning, men här får ni förslag på söta adventskalendrar för vovven som vill vara med och räkna ner. Vi tänkte också tipsa om några erbjudanden inför årets mysigaste högtid:
  • Posh pooches skickar ut ett julkort med alla beställningar som görs fram till den 20 december, och i 10 av dessa finns ett presentkort på 100 kr! Men för att garanterat få dina julkläder och klappar i tid – beställ senast nu på måndag, den 30 november!
  • Le chien har en kampanj över helgen som ger dig 10 % rabatt på alla produkter! Gäller 28–30 november när du anger koden ADVENT i kassan. Handlar du för 300 kr får du dessutom godis och leksak på köpet.
  • Spoiled dog bjuder på hundjulgodis om du fram till den 20 december beställer för 300 kr. Handlar du för 500 eller 1 000 kr får du ett presentkort på 100 resp 200 kr att utnyttja vid nästa köptillfälle!
  • Pudelparadiset har nya erbjudanden varje vecka fram till jul. Första fyndpriserna gäller fram till den 6 december och du hittar dem här.
Sist men inte minst: I morgon har vi en rolig överraskning här i bloggen. Missa inte nästa inlägg!


Godiskalender, 49 kr hos Härliga hund.


Ätbar julgran, 99 kr hos Posh pooches.


Chokladkalender för fyrbenta, 99 kr hos Spoiled dog.

 Dagens täckjacka

2009-11-27 @ 21:38:56
Vi gör en paus i fredagsmyset för att slänga in en dagens! Här gör Dolly premiär i sin turkosa Ninja-jacka från Puppia, som vi klickade hem för en spottstyver när Pupstore hade erbjudande (japp, vi följer så klart våra egna tips). Täckjackan är mjuk och lätt med blank yta, och lär bli en vardagsfavorit. Och på tal om favorit så bär Maggie en gammal goding från Pinkaholic: Täckvästen Jeremy (med luvan avknäppt) i lilametallic. När det gäller Dolly så får ni tänka på bilden som "före" – lillan har nämligen varit på trimmet i eftermiddag och fått ny frisyr! "Efter"-bilden kommer snart i en blogg nära dig …


Tjejerna har metallichalsband med nitar från Mirage/Small to big, i turkost resp cerise, och matchande koppel från Malucchi.

 Säljes: Pudelpärla!

2009-11-24 @ 05:12:30
Ett efterlängtat inköp har landat i brevlådan: Pudeltröjorna från Pinkaholic! Plagget är i lite tjockare kvalitet än en vanlig t-shirt, med sköna muddar och söta prickar. Och pudelapplikationen är mycket lyxigare än på bild! Skimrande guldtråd, stjärnor – och vovven har både svepande ögonfransar och ett halsband av riktiga små pärlor. Men matte måste ha fått hjärnsläpp vid beställningen, för den rosa köpte jag i L, vilket är alldeles för stort. Så nu undrar vi om det finns någon tjusig dvärgpudel (eller toy modell större) därute som är intresserad av att fynda? Bröstmåttet är 43 cm, halsmåttet 33 cm och rygglängden cirka 30 cm. 200 spänn inklusive frakt! Mejla mig!

Ord pris: Från 219 kr hos Posh pooches.

 Vilka wheels!

2009-11-23 @ 05:45:33
Kolla in kärran! Vår läsarfavorit Nicole mejlade och tipsade om detta vrålåk (tack för det!), och ska vi nu någonsin skaffa hundvagn så blir det definitivt den här. Stilren design i svart och silver med grafiskt mönster – på ett fordon fullt av finesser. Eller vad sägs om svängbara framhjul, bromsar bak, förvaringsfack undertill, löstagbar solskärm och inte mindre än TVÅ kaffehållare! Allra smartast är nog att insatsen kan plockas ur och användas som rymlig bärväska. Med tak som går att rulla upp, säkerhetskoppel och reglerbara bärremmar. Guardian Gear Primo Pet Stroller/Carrier kostar cirka 2 000 kronor, så vi får börja spara …


Vagnen tål 10 kg vovve.


Vad tycker ni?

 Supershopping

2009-11-22 @ 04:58:51
Oj, vad det har landat populära paket i brevlådan på sistone! Shoppingtorkan har nästan förbytts i översvämning! Från Posh pooches har vi fått hem tjejernas nya jackor, Puppias modell TGIF, och de kommer att göra succé i vinter. Blanka och snygga, med lätt vattenavvisande ytmaterial. Plagget knäpps med tryckknappar och den pälskantade luvan går att ta av. Men allra bäst är fodret av fuskpäls, som är sjukt mjukt. Tassen upp!
Fleecetröjan Amore (som är en uppdaterad version av Loveholic) motsvarar också förväntningarna. Vi gick upp till storlek L i den, för att få lite lösare passform och full rygglängd. Rosa till Dolly och lila till Maggie – bilder kommer!

Den rosa jackan har rosa foder och den röda har naturvitt.
Kostar från 419 kr.


Fleecetröjorna är lite insydda nedtill och har därmed fått bättre passform.
Från 329 kr.


På tal om rosa har nu Dolly ett koppelset från Pinkaholic som matchar Maggies röda!
279 kr för både halsband och koppel.

 Petsonality 09

2009-11-21 @ 04:45:37
Eftersom jag jobbade förra helgen, i stället för att mingla hos DOGArtist, har jag ännu inte sett nyheterna från spanska Petsonality live. Men det tänkte jag och tjejerna råda bot på snart. Modern dogg har fått sin vinterleverans till butiken, och plaggen lär komma upp även i webshopen snart. Märket säljs också hos Doggie och hos Iaas (som inte har webshop men kan ordna beställningar via telefon eller mejl). Utifrån bilderna är det här i alla fall våra favoriter!


Chockrosa tröja med strassrosett, svart hoodie med skinnspänne på ryggen, jacka i zebramönstrad mocka med foder av svart fuskpäls och röd regnjacka med mönster som ger 3D-effekt!

 Mörk måndag

2009-11-16 @ 22:28:34
Yin och yang? Salt och peppar? Glöm det. Efter dagens leriga långpromenad kom jag hem med TVÅ svarta pudlar! Nu är båda badade och fönade, men mockajackorna (matte var nyvaken och kollade inte vädret före påklädningen) blir nog aldrig rena igen. När blev det så här mörkt och kallt och blött? Vi brukar gå ut och gå med en kompis och hans lille son, och för bara någon vecka sedan var det ju så här hösthärligt i skogen:


Dagens outfit: Maggie har blingat koppelset från Auburn/Iaas och Dolly bär ett svart halsband med röda hjärtan från Karlie/Small to big. Båda har kamotröjor i Le chiens egen design och rosettspännen som vi fått i present från samma ställe!


Maggie tyckte att det var lite kyligt, så när lillkillen ville gå själv fick hon ta över vagnen och det varma fårskinnet!

 Divor bär duffel

2009-11-14 @ 05:04:56
När vi shoppade väska hos Iaa häromveckan så passade så klart tjejerna på att prova kläder också. Här har Dolly på sig en hundtandströja från ESC och Maggie en duffel från samma märke. Och som matte föll för denna duffel! Den lila och gröna färgkombon är klockren – och modellen väldigt söt. Plagget fanns dock bara i ett ex i rätt storlek, och matcha bör man annars dör man. Så det blev inget köp. Men visst är tjejerna söta där de sitter på divanen? Och Iaa har lagt beställningar på några andra godbitar åt oss – som ni får se närmare jul …

Provhytt deluxe. Men frisyrerna har de busat bort!

 

Vi ska nog lägga tassarna på ett par sådana här till slut …


 Forever doggie friends

2009-11-13 @ 05:12:12
Ni noterar att Dolly har växt, och visst är det så. Hon är nu 7 månader och därmed "färdig". Tror till och med att det kan vara dags för löp snart, det ska nämligen nosas och pinkas mest hela tiden när vi är ute på promenad … Dolly ser nästan större ut än Maggie, eftersom hon har lite mer päls, men i mankhöjd ligger de lika. Fast Dolly är lite kraftigare byggd, så det är tur att hon inte behöll sitt arbetsnamn Mini!

Fler frågor har ramlat in. Ja, jag ska gå på HUND2009 i december – och shoppa loss. Nej, jag tycker inte att hundar ska vara vegetarianer (om de inte behöver av hälsoskäl), men jag är ingen expert på området.

Världens bästa balsam? Det kommer från Plush puppy och säljs hos bland annat Citypet. Esprees produkter är också kanon till pudel, favoriten heter Rainforest.

I natt har jag jobbat, annars hade jag gärna tillbringat kvällen hos DOGArtist, smuttandes på ett glas vin. Du som har tillfälle – gå dit i dag (fredag) mellan 16 och 21 och insup lite glamour. Showroomet är öppet lördag och söndag också, 12–16.

Till sist ska jag tipsa och önska lite: Kolla in den här söta dubbel-charmen från Aria! Maggie och Dolly vill ha en att dela på!

Senaste nytt hos Doggie: 79 kr.


 Fika och fleecefynd

2009-11-12 @ 05:03:35
I tisdags fikade vi på Small to big tillsammans med bloggkompisen Lena och tre av hennes nio (!) hundar. Kaféet var nymålat och hade en ny, glammig höstlook men annars var sig allt likt. Köttbullarna slank ner, Dolly gosade med stammisarna och Maggie rotade i leksakskorgarna efter bollar. Lena har flera gånger shoppat åt Maggie på Ebay, och nu hade hon med sig dubletter av favoritplaggen till Dolly! Tack snälla! Någon mer shopping blev det dock inte eftersom Pampets vinterleverans är försenad. Vi får kika in igen nästa vecka!


Dolly: Halsband från DOGArtist (Star by Kate Ryan) och ros-rosett från Iaas.
Maggie: Halsband från Doggidog och rosett från Pudelparadiset.



Engelska bulldoggen Bodsza blev galet tuff i sin nya leopardtröja!


Nu har Dolly också en sådan här fleecehoodie – och en pudelklänning!

 Veckans shoppingtips

2009-11-09 @ 22:17:47
Matte är förkyld (därav bloggtorkan) men nu inleder vi veckan med nya, friska shoppingtips!
Pupstore har två erbjudanden som gäller i november. Beställer du för minst 500 kr så får du en flaska schampo från amerikanska Nootie på köpet (ange koden GRATIS i kommentarsfältet i kassan) och handlar du för över 200 kr så får du köpa vinterjackan NP för halva priset, dvs 247,50 (ange koden NP).
Spoiled dog har en ny kampanj som ger dig 10 % rabatt om du beställer produkter från Hurtta senast på torsdag. Mejla butiken för priser och mer info.
DOGArtist öppnar upp sitt showroom i Stockholm torsdag–söndag, på kvällstid, med fina erbjudanden och fyndpriser från 100 kr.
Veckans vara hos Le chien är en gosig chenilletröja som är prissänkt från 225 till 125 kr.
Och till sist hoppas vi att Small to big ska få in nya vinterkollektionen, som Ninnie själv har designat för Pampet, i veckan. Vi drar dit och kollar läget över en kaffe/köttbulle i morgon.
Happy shopping!


Jag är nyfiken på Nooties produkter, som finns i fyra olika dofter.


 Tävla om t-shirt!

2009-11-06 @ 01:50:12
Psst, ni missar väl inte att Fiona kör en tävling på sin blogg? Vinnaren får en valfri t-shirt från Pawprint! Dolly tänker prova lyckan, hon behöver ju fylla på garderoben för att komma ifatt syrran. Var med du också!

Kanske den här?


 Kärleken till Koko

2009-11-04 @ 15:18:46
I fredags gjorde vi Hundshopping i Stockholm, del två tillsammans med Fiona & Tindra. Pudlarna styrde då nosen mot lyxiga butiken Iaas på Östermalm – och där kärade matte ner sig i en exklusiv bärväska från Koko von Knebel. Exklusiv i ordets bägge bemärkelser: lyxig och unik. KvK satsar nämligen främst på sina egna butiker, så Iaa är den enda återförsäljaren i hela Europa! En shih-tzu med känsla för stil hade tydligen lagt tassarna på det första exemplaret, men vi kan nu stoltsera med att vara nummer två i Sverige som äger denna godbit. Väskan är verkligen en portabel bädd, mjukt vadderad med snygg sammetsfinish, och rymmer utan problem två toy. Och jag bara älskar den sobra stilen. Maggie har redan en jacka från samma kollektion, Black label, och matte ska beställa fleecetröjor i samma design till båda flickorna. Här ska det matchas!


Väskan är superlätt – en bonus när man släpar på två vovvar.

 Premium PET Collection

2009-11-03 @ 20:13:27
Förra veckan presenterades vinnaren i hundmodetävlingen Premium Pet Collection, en tävling som anordnats som en del i lanseringen av Carlsbergs nya PET-flaska (PET/Pet, ni fattar va?). Det kom ett mejl från pr-byrån bakom balunsen, som undrade om jag ville blogga om detta. Och det gör jag gärna, eftersom jag gillar öl, miljötänk – och de coola bilderna på finalisternas kreationer, varav två visas av en pudel! I juryn satt representanter för bland annat Svenska moderådet och det amerikanska magasinet The Pet Elite, och den vinnande silveroverallen skulle faktiskt kunna bäras även utanför dogwalken:


Outfiten är en hyllning till rymdhunden Laika, skapad av Beckmans-studenten Heidi Nilausen.
Modellen heter Plätt!


Banana poodle är designad av Karin Stensö och modellen heter James.


James i designen Fancy ghetto bitch, av Mike Årsjö.

 Frisyrfråga

2009-11-02 @ 22:20:21
Tack alla söta läsare för gratulationer och fina kommentarer! Vi hade en fantastisk bröllopsdag och under tiden hade Maggie och Dolly det så HÄR mysigt hemma hos Pepsi. Och tack till er som rycker in och svarar på frågor i kommentarsfältet när jag inte hinner! I kväll tänkte jag berätta lite mer om Maggies frisyr, som Linda är nyfiken på: Grunden är en lammklippning, kortklippt över hela kroppen men lite längre på benen (för att de ska se ut som raka stolpar och inte bli för spinkiga), och sedan har Maggie lite personlig finish. Pälsen är lång mitt på huvudet – så att hon kan ha tofs – men sedan fasas den snabbt av bakåt. Ingen fluffig nacke alltså, utan kort så att halsbandet syns och inte fastnar. Öronen är också långa, och svansen får vara lite yvig för att skapa jämvikt med all päls där fram. Till sist är Maggie så klart klassiskt pudel-rakad på nos, tassar och svansrot. Och den som ligger bakom denna look är Lena på Dogga Design:


Lenas fina trimrock med pudlar på kommer från Pudelparadiset!

RSS 2.0