Dagens Dolly

2010-11-30 @ 20:55:52
Kolla vad snabbt pälsen växer! Från sportkort till tottar på nolltid – och minst lika fin i det. Eller hur! Dolly uppskattar snön, till skillnad från syrran, och verkar inte bekymrad över kylan så länge hon håller igång.


Dagens outfit: Silverhalsband och jacka från Le chien.

 Frulle & Frolic

2010-11-30 @ 17:24:14
När matte jobbar natt är det skönt att bara släpa sig över gatan och få frukosten serverad. Bakom disken på bageriet står en stor burk Frolic, så vovvarna vill alltid följa med!


Ägaren Camilla är så klart hundvän!


Dagens outfit: Stickad tröja från Petsonality och rosett från Small to big.

 Kirrade klor

2010-11-30 @ 00:45:00
I dag var det dags för månadens manikyr! Valet föll på mörkrött lack med lite glitter – det gnistrar vackert i vintermörkret. Ja, på mattes naglar alltså. Maggie var ju bara med som sällskap!


Dagens outfit: Hundtandsjacka från Puppia, halsband med pärlor från Auburn/Iaas
och rosettspänne med pärla från Gustaf & Evita.
Den stora, mjuka bärväskan kommer från Koko von Knebels kollektion Black label.

 Ta rodret – i mörkret

2010-11-29 @ 20:33:24
Ni har väl koll på att pilotjackan är årets ytterplagg nummer ett? Självklart finns den även för fyrbenta – Dolly borde ju egentligen ha sportat en på Arlanda. Den här stilrena modellen, som även finns i brunt, är ny hos Le chien. Där hittar du också färgglada blinkers som garanterar att vovven syns på kvällspromenaden. Söta!

Pilotjacka 355 kr.


Blinkers i 2-pack, 85 kr.

 Dagens istapp

2010-11-29 @ 00:51:19
Husse messar (ett försök till) dagens outfit. Efter allt SNÖKAOS gick Maggie i total strejk tills han plockade fram något fyrbent ur garderoben:


Fodrad overall från PA.
Ingen rosett? Ingen ordning när inte matte är hemma ...


 Flygande fredag

2010-11-28 @ 01:06:26

Bloggvänner! Har ni en skön helg? Här har det varit fullt ös sedan sist. Vi har, som ni ser nedan, inte ens tid att ta skarpa bilder ... Matte och Dolly är på semester i Skåne medan Maggie njuter av att ha både husse och soffan för sig själv hemma i Stockholm. Till veckan ska vi styra upp bloggandet igen, men vi kan i alla fall meddela att Divine dog rear Hurttas fleecejackor, att Spoiled dog bjussar på en adventskalender till vovven om ni handlar för 300 kr, och att Posh pooches lägger på en extra hundralapp vid köp av presentkort för minst 500 kr. Förresten lyckades vi inte alls få den sista röda filten från Le chien. Någon annan knep den, men vi fick en rosa till samma pris - plus flera fina plåster på shoppingsåren. Bland annat en gullig julbädd i aktuell knytmodell, som ni ska få se snart.


Dolly hjälper till att packa upp kläderna. Och ankan!


 Dagens outfit

2010-11-25 @ 21:15:09
Snön ligger vit på taken, Dolly är pigg och vaken – och Maggie vägrar röra på baken …



Dagens outfit: Leopardvästar i fuskpäls från PA och kviltade blinghalsband från Puchi/Posh Pooches. Dollys rosa koppel är från Le chien och den prickiga rosetten från Aria. Maggie (som inte kan ha koppel i dåligt väder) har ett hårspänne med glitter och hjärta från PA.


I glipan mellan jacka och halsband sportar Maggsan en snygg halsduk med silverstickningar.
Även den kommer från Puppy Angel.

 Rädda mig!

2010-11-24 @ 22:08:56
Här är den! Årets hetaste hundväska heter Rescue me tote och togs fram av Hollywoodskådisen Jeanne Chinn – innan hon ens hade hund själv (nu är hon nybliven matte till lille Mr Truffle). Väskan är tänkt att fungera för flera ändamål, men visst flörtar modellerna Flirty Feline, Te Quiero Chihuahua, Doggy Style och I Love New Yorkie främst med de fyrbenta. Som namnet antyder går en del av vinsten till att rädda utsatta djur och Runway Magazine hävdar att väskan därför är ett måste för alla djurälskare. Sedan skadar det ju inte att den är otroligt söt och trots sin enkla design rymmer en massa små finesser. Kolla bara här:


Välj mellan vit, rosa och röd bomullskanvas – i fyra olika vovvevarianter.
Väskans mått är 40 x 25 x 23 cm (flyggodkänd) och den klarar 7 kg.
Bara en fråga: Doggy Style (den röda) är visserligen "universalmodell", men var hundan är pudeln?


Ok, glöm pudeln. Väskan levereras med två foder, ett i bomull och ett i fuskpäls,
som enkelt knäpps av när man vill tvätta eller byta för nöjes skull.


Detaljen nummer ett måste annars vara de små guldtassarna till bottenpiggar. Glamour!
Mer? Förstärkta hörn, kontrastsömmar, bottenplatta och innerfack med dragkedja.



Hundapplikationen är ditsydd med satintråd och vovvens halsband är blingat på riktigt.


Säkerhetskoppel och en smart liten hållare till nycklar eller bajspåseautomat.


Så här lätt byter man foder – och de vadderade axelremmarna ska vara halkfria.


Slutsats? Jag MÅSTE bara ha en! NU!

Posh pooches har precis blivit återförsäljare för de nya wow-väskorna. Pris och info hittar du här.

Du kan även beställa direkt från USA och JCLA Boutique, som med rabattkoden paws4cause ger dig 30 % på ordinarie pris, som är 210 dollar.

Vad tycker ni?
Visst får väskan tassen upp?

 Spunnet socker

2010-11-24 @ 20:40:02
Vilken dag! Ingen tid över, när det enda jag vill är att blogga om ett av vinterns största ha-begär. Men snart ska ni få se! Lägger ut en idolbild på nybadad Dolly så länge, det är så härligt när hon både liknar och luktar sockervadd.


På väg hem från trimmet.

 Plåta ditt pälsdjur

2010-11-24 @ 03:18:17
Är du i Stockholm i helgen? Titta då in hos Sofo'r pets på Söder för att fira jubileum, shoppa med rabatt och få din älskling plåtad av en proffsfotograf – gratis!


Klicka och titta!


 Möblera mera

2010-11-23 @ 16:15:58
Och när vi ändå drömmer: Maffiga möbler där vovven garanterat vill vila! De här är från Bitch New York, som tyvärr inte heller skickar varor till Sverige …


 Ligg i lyx

2010-11-23 @ 04:33:48
Kolla! Madeleine har nosat upp massor av granna gröna bäddar. De är från amerikanska sajter och kostar hundratals dollar, men drömma kan man väl få göra?


Hos Calling all dogs skulle man kunna shoppa dygnet runt!

 Vinn en vinteroverall

2010-11-23 @ 04:26:32
På tal om Hurtta: Bloggaren Emma lottar ut en nästan ny overall, eftersom den är lite för tajt för hennes tax. Hon anger inte exakt modell eller storlek, men skriver att den är nästan likadan som pudlarnas Pro. Har du en liten eller mellanstor hund som är intresserad kan du kolla HÄR.

 Blommig budget

2010-11-22 @ 22:35:01
Tack för era tips på bäddar! Om man hade obegränsat med pengar och det gick att beställa vad som helst från USA så skulle pudlarna sannerligen sova som prinsessor. Det kommer lite lyxiga exempel snart! Här på hemmaplan fick vi tips av Jimmie & Kingeling om Barky hundshop. Ingen höjdarbutik för en fashionista, men de hade en del schysta budgetfynd. Jag fastnade för en tuffsöt, retroblommig fleecejacka för endast 139 kr. Och en bra julklapp till lillan med lugg är ett 10-pack rosetter för bara 29 spänn. Till sist har Barky riktigt bra priser på Hurtta Pros värmetäcken: 399 kr.


Billiga blommor och lite bling!

 Bäddat för budget

2010-11-21 @ 20:02:14
Jag kan inte riktigt sluta dregla över de karamelliserade sängarna i förra inlägget, men om man ska skona plånboken så har Dobaz en grön bädd till betydligt lägre pris. Inte så spännande design, men helt ok. Vad sägs – spara eller slösa? Medan vi funderar får ni gärna tipsa om fler gröna bäddar! De flesta nyanser funkar, som ni ser på sovrummets skogstokiga fondvägg nedan.

429 kr.


Dolly tar en paus i vår garderobsstädning och provar några favvoplagg.


 Dröm som en drottning

2010-11-21 @ 04:04:51
Grönt är skönt, och lugnande när man ska slagga, men uppenbarligen ingen populär färg i vovvarnas värld. Under ganska lång tid har jag nämligen varit på jakt efter den ultimata hundbädden till vårt gröna sovrum, utan att lyckas. Men nu kan jag ha nosat upp något! Svenska Smällkaramell renoverar främst människomöbler, men syr också lyxiga sängar till polare med päls. Visst är de vräkigt vackra? Modellen Marie Antoinette i grönt och blått är vår favorit. Prislappen svider lite, men eftersom bäddarna går att maskintvätta och torktumla betalar de sig förhoppningsvis i längden.


Sängarna finns i tre storlekar och kostar 1500, 1700 resp 1900 kr.
Enligt sajten kan man få valfri kudde. Matte tänker därför undersöka möjligheten
att vända på steken och beställa själva bädden i – just det – grönt. Hoppas!

 Tävla om presentkort hos Dobaz

2010-11-20 @ 16:09:14
I sista sekunden (dragning i morgon!) kastar vi oss in i en tävling till. I potten ligger ett presentkort på 250 kronor hos Dobaz, och om vi vinner slår vi till på en gosig overall prydd med ett stort D som i Dolly!


Vi är med och tävlar om hundkläder från www.dobaz.se hos Millah!

 Fyndat: fin filt

2010-11-20 @ 04:10:50
Med snön (okej då, slasket) yrande utanför fönstret klickar matte hem en gosig filt i ljuvligt, juligt rött. Vi har redan samma modell i leopardmönster och vet ju hur mysig den är! Handsydd, och dubbelsydd, så att den går att använda som både kuddfodral och sovsäck. Några tjusiga rosetter får också följa med hem från Le chien.


Luxury fleece blanket är prissänkt från 395 till 295 kr, men vi knep nog den sista!
Julrosetter i tvåpack, 35 kr, och metallicspänne, 25 kr.

 Häll upp med Hamish

2010-11-19 @ 23:08:52
Den här glassiga godbiten till skål får ju shoppinghungern att riva i kroppen! Ett måste för pudelägaren, oavsett vad man tänker servera. Finns även med mops, skotte eller en abstrakt hundsilhuett för den som inte är så "märkesfixerad". Skålarna från lyxiga Hamish McBeth är rejält tilltagna, 22 centimeter i diameter, och försedda med antiglid undertill. Vill ha!

Pjäserna kan beställas via Posh pooches för 199 kr styck.
Kan vi paxa en röd på en gång?

 Vi vill vinna en Pick Up Pal

2010-11-19 @ 23:06:18
Om man ska (klart man ska!) plocka upp efter pudlar i den här kylan så vill man ju göra det med stil. Och när vovven åker väska kan det vara trevligt med ett gosedjur som sällskap. Dessa två önskemål går faktiskt att förena i Pet Flys supergulliga bajspåsehållare Pick Up Pal, som man just nu kan vinna hos Posh pooches! 150 miljövänliga påsar i olika färger följer med och det är klart att vi provar lyckan. Tävla HÄR du också!

Vinnaren får välja mellan zebra och björn. Vi hoppas på att kamma hem
den leopardfläckiga nallen som kan matcha höstens fuskpälsar!

 Bitch is back!

2010-11-19 @ 22:13:05
Hej, kära hundvänner! Vi är tillbaka! Det var faktiskt aldrig meningen att ta någon bloggpaus, ibland är det bara för många bitar i det berömda livspusslet. Men huvudsaken är att vi har tassarna på tangentbordet igen, eller hur?!

Julen närmar sig med stormsteg och det är alltså hög tid för önskelistor, klappköp och nya outfits till helgernas alla fester. Maggie tycker att hon har tillräckligt med attityd för att bära upp det här kaxiga halsbandet – och matte håller med!


Glammig nyhet från Juicy Couture, 55 dollar hos Funnyfur.

RSS 2.0