Update

2011-02-22 @ 04:48:13
Nu är vi tillbaka i vardagen efter en mysig helg i Skåne! I fredags åkte vi och hälsade på Pixie, som visade upp en pampig päls och bättre lydnad än på länge. Det var lite konstigt och lite ledsamt att träffa henne, men när vi åkte därifrån kändes det bara bra. Skönt för mig att ha sett vilket härligt hundliv hon har, och skönt för Maggie att få ha matte ifred igen. Hon nästan skrek av svartsjuka när jag hade Pixie i knät och gosade, men i övrigt gick mötet mellan alla pudlarna fint som snus.


Sötnosen Pixie i Pinkaholic-väst. På gräs! Inte snö! Heja Skåne.

Resten av helgen har vi ägnat åt god mat, goda vänner – och aktiveringsspel. Efter tips från Nicki klickade vi hem Nina Ottossons nya multibräda Dog Power, och Maggie gör snabba framsteg. Klok som en pudel!


Bra hjärngympa!

Hemma i Stockholm fick husse samtidigt den stora äran att träffa Anna från Posh pooches, som levererade ett efterlängtat koppelset från Dosha dog. Rött, så klart, med svart onyx. Och det är fullkomligt ljuvligt. Tack vare supermjukt skinn, prydligt hantverk och genomarbetade detaljer delar vi ut fem tassar av fem möjliga!


Pebbies heter modellen. Nu är ni uppdaterade – ses i morgon!

Kommentarer
Postat av: Nicki - med Alice och Pixie

Jätteroligt att träffa er!!! Och så spännande att äntligen få se lilla tuffingen Maggie IRL :oD

Å intressant att se Pixie's och Maggie's reaktioner på att ses igen, pudlar är verkligen smidiga jyckar! Jättefint koppel-set, kan tänka mig att det matchar Maggie perfekt! Kram på er!

2011-02-22 @ 10:49:34
Postat av: Becca & Olga

Vad kul att det går så bra för Pixie!

2011-02-22 @ 12:35:13
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: HUNDMODEBLOGGEN SVARAR

Nicki: Detsamma!! Att pudlar är speciella kan vi nog vara överens om, och särskilt våra ;) Alltså, koppelsetet är sjukt fint! Kram!



Becca & Olga: Ja, det är så otroligt skönt att hon har fått ett så fint hem hos Nicki och Alice. Det känns tryggt – och tack och lov helt rätt :)

2011-02-23 @ 01:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0