Det som göms i snö …

2010-03-28 @ 03:45:55
Snö, sjukdom och skitiga vovvar. Så har senaste veckan sett ut. Suck. Den enda med humöret på topp är Dolly – som glatt plaskar genom slasket, vältrar sig i leran och äter allt äckligt som dyker upp när det töar (varför kunde inte den vita pudeln bli pedant?). Vi drömmer väl alla om våren, men Maggie längtar nog mest. Medan hon förgäves försöker hålla tassarna torra. Kanske ska vi klicka hem ett par gummistövlar? De här är lätta och tunna som strumpor. Flergångsskor, snarare än engångsskor, som kommer i en förpackning om 12 och kan bytas ut efterhand.


139 norska kr hos Pet shop girls.

På shoppingfronten vill vi också tipsa om att Pudelparadiset har 25 % rabatt på alla utställningsprylar till sista mars, och att Posh pooches tokrear en massa varor på bloggen. Butiken har för övrigt sin bas i Storbritannien, så du som ville hundhandla i London – mejla Anna för tips!

Kommentarer
Postat av: Nicki

Jag lider med dig, hade tidigare en vit pudel som höll på likadant som Dolly, fast värre - hon åt dessutom nämligen bajs - från alla djurslag inkl sitt eget... och vältrade sig mer än gärna i gås-skit eller spyor utomhus! Vi höll till lika länge i duschen som ute-på-promenad kändes det som. Men de flesta växer ifrån beteendet, de mognar liksom. Men visst är det bara typiskt att det är den vita som älskar att lorta ner sig...

2010-03-28 @ 12:06:04
Postat av: HUNDMODEBLOGGEN SVARAR

Åh, fy! Nu känns det genast lite bättre ;) Men visst är det typiskt ... Husse påstår att Maggie var en huligan första året, men man glömmer ju så fort. Det kanske blir folk av Dolly Stolly också, håll tassarna! Kramar till dig o Alice!

2010-03-28 @ 23:25:09
Postat av: Karin

Ha ha, jag har också en svart pedant och en lillebror som klafsar igenom allt. Fast det spelar ju ingen roll vem av dom som slaskar - dom måste ju badas för att möblerna ska få vara rena oavsett om det syns på hunden eller inte :)

2010-04-08 @ 20:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0