Dagens isprinsessor

2010-02-21 @ 23:58:04
Fy hundan vad det är kallt! Till och med tuffingen Dolly börjar krokna i kylan nu. Hon trippar försiktigt bakom matte i stället för att kasta sig i snödrivorna, och i dag har stackaren haft tasskramp ett par gånger. Riktigt lika ynklig som Maggie – som försöker gömma sig i trapphuset på vägen ut – är hon dock inte.

Dolly: Stickad luvtröja från Le chien, täckväst från Pinkaholic/Doggie

och koppelset från Hamish McBeth/Iaas.

Maggie: Jacka och termobyxor från Puppy angel/Posh pooches och halsband från Pucci.

Båda har körsbärsrosetter från Aria/Le chien.


Blä för vargavinter!


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vi är väldans less på kylan här uppe också. Trodde det skulle bli lite varmare eftersom det bara var runt -10 grader förra helgen men igårnatt när jag körde hem från jobbet visade bilen -29. Nu är det endast -16 grader ute så det går att ta sig ut korta stunder, men det blir mest inomhusaktivering av hundarna numera så ibland är de mer vild än tam tror jag.

jag brukar inte klaga på vintern, men den här har slagit alla rekord - ska bli spännande och se hur länge det dröjer innan vi har barmark - tror inte det kommer ske före valborg.

Trevlig kväll!

Ellinor & Engla.

2010-02-22 @ 00:25:39
URL: http://www.ellinor.net
Postat av: Ira

Sötnosar! Ja det e skit kallt ute. Maggie tycker nog ni kan gå ut själva hon väntar i trapphuset på er. :) oj vilken tuff lilla syster Maggie fått. Trodde verkligen ej dolly orsakat det där stora hålet. Vad säger drottningen Maggie om det då? Kram

2010-02-22 @ 00:42:09
Postat av: pudelflickan

Vad fina de är! Ja nu är det lite väl kallt och mina små klarar inte av kylan. Det blir för kallt på tassarna och jag känner inte heller för att gå ut nu.

Kram Hedvig

2010-02-22 @ 07:49:48
URL: http://www.pudlarpelargoner.blogspot.com/
Postat av: Monica Hansen

Frusna, men snygga:)

2010-02-22 @ 09:35:30
URL: http://stickebloggen.blogspot.com/
Postat av: HUNDMODEBLOGGEN SVARAR

Ellinor: Jag tyckte att det var mysigt med en vit jul, men nu får våren gärna komma! Utan motion ute blir mina pudlar också sjövilda inne, de försöker "döda" både varandra och inredningen. Minus 20 i dag …

Kramar till dig och Engla!



Ira: Det är nu man börjar fundera på en "kattlåda" (finns ju i USA – med konstgräs!) till Maggie. Hellre det än nya mattan liksom ;) Hålet i pälsen ser hon ju inte själv, men ibland får Dolly en rejäl känga tillbaka!



pudelflickan: Nej, vi stannar helst inne allihop! Mina tår känns ju som isbitar trots varma skor, så det måste vara fruktansvärt kallt om de små tassarna. Har försökt beställa fler skor till Maggie men det är svårt med storlekarna. Håll ut i kylan! Kram!



Monica: Visst, det gäller att se bra ut även i polarkylan :)

2010-02-22 @ 13:34:28
Postat av: Anneli + vavvorna

Ja, det är inte lätt för våra små i den här kylan. Yoda har inga problem med kylan, men Hera gör som Maggie, försöker vända om redan i porten.

2010-02-22 @ 13:57:12
URL: http://chitassar.blogg.se/
Postat av: Klara

Tack för en superbra blogg! Jag har själv pudel och undrar lite över flickornas frisyrer och din trimmer. Klipper du dem med maskin på kroppen, och vad använder du för skär i så fall? Var på väg att beställa en likadan trimmer från Häromi men upptäcke sedan att man inte använder skär på den utan att den är ställbar. Funkar nivåerna på den bra? Har för mig att man inte kunde ställa in så att den lämnade kvar mycket, hur gör du i så fall om du klipper dem på kroppen med den?



Oj, vad jag frågar! Hoppas du har tid att svara.



Mvh Klara

2010-02-22 @ 15:43:49
URL: http://happylifelapacho.blogspot.se
Postat av: Nicki

Till Klara: Emmas maskin klarar visst av att klippa så att längre päls lämnas kvar, det är det man använder de svarta påsättningskammarna till som kommer med på köpet av maskinen!

2010-02-22 @ 20:01:16
Postat av: linis

hemsidan till angel/Posh pooches ;) gillade de rosa:p och sen till där du köpte västen ;D tack

2010-02-22 @ 20:41:15
URL: http://linagrane.blogg.se/
Postat av: Lena o Nikko

Stort grattis till den fantastiskt fina utmärkelsen! Kul det vore att få se en by line på redigerarna någon gång tycker jag, men här kom i alla fall en utmärkelse. Kul artikel också!

2010-02-24 @ 20:59:31
Postat av: HUNDMODEBLOGGEN SVARAR

Vad kul att du såg det! Tack så mycket!

2010-02-25 @ 05:04:22
URL: http://poshpoodle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0