Blä för Barbie

2009-01-29 @ 02:08:09
Serie- och sagofigurer har länge varit en stor trend i hundmodevärlden. Tidigare har ni fått se plagg med Hello Kitty, Betty Boop, Marvel Comics, Nicke Nyfiken och Little Miss - och nu är det dags för en bystig blondin. Barbie fyller 50 i år och hennes jubileum firas bland annat med licensierade kläder till vovven. Jag, som inte har mycket till övers för den tvetydigt plastiga dockan, tycker att kollektionen är ful. Men vad säger ni? Tassen upp eller svansen mellan benen?

Tänk om kläderna i stället hade influerats av Barbies outfit Poodle Parade från 1965!

Kommentarer
Postat av: Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Åååh ja men det är det bästa, att kunna räkna ned till ett datum:D

Heheh ja, jag kommer nog att skriva massr om det hehe!

2009-01-29 @ 04:32:48
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: Monica Hansen

Allting går att sälja med mördande reklam... skrattar



Näee, Barbie är inte min grej direkt men ändå kommer man aldrig ifrån henne verkar det som. Varenda blonderad tuttfia med silikon verkar ha Barbie som förebild men vad gör man.. inte hur många brunettdockor som helst i hela världen har hjälpt...



Svansen mellan benen hos mig.



Kollade länken till Barbies Poodle outfit, det var just såna fina färger som är inne nu igen. Ljusrosa och ljusgrönt och... jättefint!

2009-01-29 @ 07:13:14
URL: http://gingerbeerblog.blogspot.com/
Postat av: C, Saga och Betty

Svansen mellan benen!!!! Barbie hör inte hit och ingen av mina vovvar kommer behöva ha det på sig!

2009-01-29 @ 08:34:03
URL: http://cettciliasklotter.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Leeloo väger 1800g bara, liten tjej.. hon är 7månader nu. Lär kanske inte bli så mycket större :-o

2009-01-29 @ 08:51:22
URL: http://www.muppsan.com
Postat av: Ira

Har aldrig tyckt om barbie när jag var liten ens, och de kläderna du visade var för mkt, tur Mio är kille den här gången fast hur skulle Ken- kläderna se ut då kan man undra :-) kram

2009-01-29 @ 09:46:54
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Pia

Jag lekte gärna med Barbie. Sydde kläder, inredde hus och grejade. Men själva Barbiemodet är jag inget stort fan utav. Dock tycker jag jeansjackan här ovan är jättesöt. Men det hade den varit även utan namnet Barbie broderat.

2009-01-29 @ 09:50:26
URL: http://vov.psdekor.nu
Postat av: Pia igen

Jadå... pengarna är här. Konstigt att paketet inte kommit fram. Skickade det i helgen, så senast i måndags tömdes lådan. Hoppas det kommer idag.



Pojkarna skickar lite nya nospussar... så de inte tar slut ;)

2009-01-29 @ 10:14:14
URL: http://vov.psdekor.nu
Postat av: Christina

Ralph Laurens egna hemsida... huvaligen va mycket sött!! Man fattar inte att dom gör så små kreationer... fast när vi drar till USA igen så kommer väskan fyllas, haha det är bara Mary som kammar hem vinsten från resan...

2009-01-29 @ 11:43:34
URL: http://www.christinavalente.com
Postat av: Lori

Nja, jag är med dig, gillar inte Barbie på hundkläderna även fast jag drömmer om en dotter att leka barbie med haha. Aprapå helgen, jodu man tackar, skulle vara hur mysigt som helst. Tyvärr verkar magsjukan vara långtutdraget här. Min man är hemma idag. Jag har kontaktat Tanya för att se om det finns möjlighet till en Lucky Leopard på rea men än har hon inte svarat. Klart dem vill heller att man kommer ditt men skumt att man inte ser chansen till en ny kund. Ja ja...jag klarar mig..eller jo, plånboken klarar sig:) Nästa gång, du jag, några chis och Maggie! Latte o korv: Kramar

2009-01-29 @ 11:56:47
URL: http://lilyhearts.blogg.se/
Postat av: Ellinor & Engla

Nej Tack! Det finns väl ingen vuxen människa som vill köpa en kollektion barbiekläder till sina hundar så de måste ju nästan rikta in sig till barn och det känns lite som "Nu kan din docka och hund har matchande kläder". I min värld är djur inga leksaker så jag blir lite illa till mods när jag tänker på det.



I den lilla staden där jag bor så känner man till det mesta om folk gör något dumt och det finns en familj när som är svartlistade hos de flesta uppfödare nu för de köper hundar till sina barn som leksaker och låter de sedan härja fritt med de stackars hundarna. Under de sista åren har de hunnit med två chihuahuaor, en liten blandrashund och en toypudel. Pudeln hade flickan som leksak och hon brukade kasta upp den i luften för att sedan fånga den men en dag misslyckades hon att fånga hunden och den bröt ryggraden och fick avlivas.



Vet inte om det bara är jag som ser kopplingen med barbie och djur som leksak men det är ju för att jag känner till detta.

Nog finns det säkert någon som kommer klä upp sin hund i Barbiekollektionen till sommaren.

//Ellinor och Engla

2009-01-29 @ 12:13:50
URL: http://www.ellinor.net
Postat av: Cecilia

Nej men den där kollektionen var inget att ha, tycker jag! Älskade Barbie som liten men det hjälper inte i det här fallet, haha.

Åh, så nu införskaffar lite nya möbler? Vad trevligt! Det brukar kunna bli så när man flyttar, det är ju rätt smidigt att byta ut lite saker i samma veva!

Nja, det fanns inte så mycket shopping i min smak egentligen.. Eller så var det orken och viljan som inte var på plats. Mådde verkligen inte bra, det resulterade ju så klart i lågt shoppingsug.. Hur som helst så kom jag hem med en söt tunika och en guldring utöver alkoholen. Alltid något:)

Kramar!

2009-01-29 @ 15:34:51
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja det var ett jättefint badrumsskåp. Ska spara länken för jag behöver snart nya ;)

2009-01-29 @ 16:25:27
URL: http://sakerochting.se
Postat av: Jimmie

Jag håller med dig, kollektionen ser lika plastig och billig ut som en Barbie. :D

2009-01-29 @ 16:57:23
URL: http://kingeling.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Blä! Det skulle jag aldrig sätta på Snigel eller Alva :-P

2009-01-29 @ 21:44:32
URL: http://havetstormar.blogg.se/
Postat av: HUNDMODEBLOGGEN SVARAR

Kul med många reaktioner på Barbie - tack ska ni ha!

2009-01-29 @ 22:56:02
Postat av: Indra

Jag är inte mycket för Barbie heller, men jag gillade verkligen den lilla jeansjackan. :-D Fast jag skulle ju velat se den basic då, utan barbietryck. =))

2009-01-31 @ 16:37:37
URL: http://cherlindrea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0