Dagens outfit

2008-10-06 @ 22:36:42
I dag har Maggie invigt den lila luvtröjan som vi köpte till fyndpris. Den var mjuk och skön
och hade tre rader av skimrande paljetter på ryggen! Jag hade inte lagt märke till dem på produktbilden så det blev en glammig liten överraskning!



Lila stickad hoodie
, Le chien
Lila koppelset, FouFou Dog/Pawprint
Vit rosett, Pudelparadiset


Kommentarer
Postat av: Indra

Lilla sötnöten! :-)

"Svar" Nej, det har du ju helt rätt i. Det är lite lotteri det där med storleken, och det är det faktiskt när det gäller chihuahua också. Det är inte ovanligt alls numera, att det föds "för stora" individer. Men när det gäller pudlar, så är det ju tillåtet att para toy och dvärg, (kanske till och med mellanpudel, det vet jag inte) och då är det ju inte så konstigt om det blir olika storlekar. Men när jag sa att Elliot var tänkt att bli toy, så menade jag till viss del generna, eftersom det var mest toyar i hans stamtavla, men också hans utseende som valp. Hans uppfödare trodde absolut att han var en toy, just på grund av det där lite trubbigare ansiktet du nämner och lite andra tecken som hon påtalade. Men jag håller fullkomligt med dig, vad spelar nån centimeter för roll. :-) Om man nu kanske inte har tänkt sig en liten bärbar toypudel och han bara växer och växer... skratt Då får man kanske tänka om lite. s



Men Maggie är verkligen jätteliten, det förstår jag. Hon väger ungefär samma som Loxy, han ligger på 2,6 kg nu, men han är tyvärr lite hrmm...överviktig för tillfället. s 2,4 brukar han ligga på. Men Elliot däremot, som vi har uppfattat som så liten, väger nästan 4 kg. Det är verkligen olika mellan individerna, fast det är samma ras. Storpudlarna är jag helt förälskad i. Jag tycker dom är så stiliga och eleganta. Och sedan att dom jag har träffat dessutom har samma busiga pudelsätt som dom små, gör ju dem inte mindre charmiga. :-) Men dom små är sötast! =))



Hoppas du har haft en bra kväll. Sov så gott & kram! //Indra



2008-10-07 @ 01:10:35
URL: http://blog.cherlindrea.se
Postat av: pudelflickan

Jane kommer i morgon men jag trodde du ville få lite mera päls på Maggie men om du vill så kan du komma mellan 11- 12 tiden i morgon onsdag.

Ring mig då.

Kram Hedvig

2008-10-07 @ 07:20:29
URL: http://www.pudlarpelargoner.blogspot.com/
Postat av: Alisa

Maggie är alltid lika vacker!:)



Håller med om det där med eldstaden, traditionellt är bäst, mysigt och vackert hehe!:)

2008-10-07 @ 07:26:58
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: Dilek Isabelle

hehe vad skall man säga? söt i vanlig ordning :)

2008-10-07 @ 23:15:27
URL: http://izmir.blogg.se/
Postat av: Anneli

Alltid lika söt, lilla Maggie.

2008-10-08 @ 11:04:39
URL: http://hundisthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0