Box till blinget

2008-05-28 @ 12:17:25
Kolla in det här smyckeskrinet för hundar! Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg det. En rosa, benformad box med fack i två lager, för alla rosetter, hårspännen och charms. Skulle passa perfekt till Maggies blingbling, som just nu ligger huller om buller i en plåtburk. Den ljuvliga lådan är senaste nytt hos Le chien, som alltid lyckas hitta det där lilla extra. Lägg undan en åt Maggie, vi knappar in en beställning snart!


"Aria Jewelry Box" är 25x10x7 cm och kostar 175 kr.

Kommentarer
Postat av: Thess

Hejsan. Har nu suttit och kikat på din sida och är faktiskt nästan lite upprörd. Men bara nästan.

Det är helt sanslöst att du klär på din pudel som faktiskt har en alldeles utomordentlig päls.

Hon behöver inga kläder, och det vet du ju också om. Men du klär på henne för att du tycker det är kul. Du säger säkert att hon också tycker det är jättekul och att hon är så stolt över sina kläder.

Det enda du gör är att förmänskliga henne, något man inte ska göra med något djur.

Jag är så enormt emot att sätta kläder på en hund som inte har några problem med värmen.

På sommaren, du har inte tänkt på att kläder höjer hennes kroppstemperatur ännu mer än vad bara den tjocka pälsen och solen gör?

Tragiskt är det med människor som förmänskligar sina djur...

2008-05-28 @ 13:53:31
URL: http://pitbullqueen.blogg.se/
Postat av: Helen

Jag känner precis desamma. Det är helt galet. Din hund är en hund ingen docka. Mitt tips är att sluta spöka ut henne på det sättet. Hon behöver vare sig hårspännen, klänningar eller tröjor. Eller för den delen förvaringsväska för sina hårspännen. Sluta förmänskliga djur. Snälla! Det är djuplågeri. Skaffa en docka då istället. Din hund är jättesöt verkligen. Som hon är utan kläder. Visst en tröja på en hund som fryser på vintern är helt okej..Men klänningar, kjolar och byxor på sommaren..nån måtta får det faktiskt vara.

2008-05-28 @ 17:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0