Pimpa ditt Flexikoppel 1

2008-07-02 @ 00:18:02
Flexi - denna landsplåga till koppel finns i var och varannan hundägarhand. Men varför måste de vara så fula? På läsares begäran kommer här en serie blogginlägg om Flexi för fashionistan! Enklaste sättet att hotta upp den trista plastdosan är att dra på ett överdrag, en leash glove, som finns i många färger, material och utföranden. Den snyggaste jag har hittat är designad av Pretty Smith och tillverkas i tyg, läder eller fusk-kroko. Koppelhandsken finns i två storlekar och kan klickas hem från USA och Paw Printz (billigast) eller från finska Yappy fashion:

The Luxe Leash Glove passar på "äkta" Flexi och kostar från cirka 180 kr och uppåt.
De matchande halsbanden, för små och mellanstora hundar, hittar du hos Paw Printz.


Kommentarer
Postat av: Smurfen

Tack =) Tycker det är kul och träna, så hatar jag ouppfostrade hundar =)Måste träna den här lilla sötnosen mycket, då hon har en väldigt stark egen vilja och syn på hur saker och ting ska göras.. Hon är jätte duktig på att lyssna när hon vill och tycker att man har rätt, annars så kan hon ignorera vad jag säger totalt, om hon har en egen syn på saken.. Haha...

Vi har planerat en valpkurs till hösten, sen kommer det väl bli nån fortsättningskurs, även spår/sök och agility när hon blir lite äldre..

2008-07-02 @ 16:03:03
URL: http://www.metrobloggen.se/Bitchy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0