Grodan & grisen

2008-08-20 @ 11:49:03
Kolla in de här supersöta luvtröjorna i fleece! Passar perfekt till de ruggiga höstpromenaderna
som komma skall. Tänk dig folks miner när du kommer med en liten groda i koppel, eller varför inte en gullig griskulting? Luvan är ju hela behållningen med plagget, och Maggie gillar inte att ha något på huvudet. Men det finns det säkert andra vovvar som gör! Senaste nytt hos Le chien.
         
Djurtröjorna kostar 255 kr.

Kommentarer
Postat av: Lurvas blogg svarar

Haha m de måste va svårt för dig att välja ni verkar ha berg av kläder! Och vi ses (tror jag i alla fall, jag börjar gymnasiet i morgon ;) ) i morgon på Small to big... Har inte lyckats hitta nån kompis som är ledig då men vi får se..

2008-08-20 @ 13:51:31
URL: http://lurvasblogg.blogg.se/
Postat av: Alisa

Meeeh gud vad sött:D



Angående lägenheten: Det är en hyresrätt i Sätra som bli inflyttningsklar i Mars oxå. Vi har väntat sedan Juni. Det är HEMSKT! Åååh Vinterviken, jag gick i skolan i Aspudden och var ofta nere vid vinterviken. Det är så otroligt vackert där. Men gud d kommer du och jag fylla våra bloggar med massa om lägenheten samtidigt haha. Gud vad roligt. E det ert första bostadsrätt?

Detta är vår första riktiga hem tillsammans:) Så vi ser fram emot det jätte mkt. Vi längtar så otrolgit mkt.

Angåen bajspsarna: Hehe neeh de köpte vi i Sea Hund Och Katt, har du varit där någon gång? De är helt underbara och har jätte mkt grejer. Ligger i Kungens Kurva.

Angående löpte: Ja, men gud för några dagar sedan kissade Leeloo inne två gånger på en och samma dag och nästan precis efter att vi rastat henne.



Tänkte fråga dig, du verkar veta ganska mkt om hundar. Leeloo är 6 månader nu, har nyligen tappat nästan alla sina tänder och hon är som sagt nära inpå löpte. Hon äter inte så bra, mellan 1-2 gånger om dagen, vissa dagar äter hon 3 gånger. Är det vanlgit vid denna period att hon äter lite mindre eller? Är det något du haft med MAggie? Det är min första TIk så jag har NOLL KOLL. Gizmo var likadan vid sina 6-8 mån men nu är han ett matvrak.



Oj nu bombade jag dig =$ sorry hehe!

Ha en underbar dag sötnosar!:)

2008-08-20 @ 13:57:27
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: Karin

Vilka söta tröjor ;) Den lilla grisen vill jag ha!

2008-08-20 @ 18:11:45
URL: http://sakerochting.se
Postat av: Emma

sv: varsågod!



tack, jag skulle köpa den idag. men det var slut ;/



kramar

2008-08-20 @ 18:54:13
URL: http://eemmaass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0