Pinkaholic S/S 2011

2011-01-24 @ 21:52:24
Nu ska vi prata Pinkaholic! Bland nyheterna finns linnen, tröjor, tikskydd, klänningar och selar – och hybrider mellan de sistnämnda. Det klassiska marina temat tolkas på ett lekfullt sätt och vi applåderar att säsongens sängar har tagit sig upp ur pastellträsket. Serien Ramona bjuder i stället på knalliga blommor i rött och grönt! I övrigt är det som alltid mycket pastellfärger, men trots namnet är Pinkaholic generellt mer unisex än många andra märken – tassen upp för det. Här finns inget vi inte kan leva utan, men våra fyra favoriter är den gula ballerinaselen med tyllkjol, en flirtig sommarblåsa med röda accenter, en enkel tisha i blått och en preppy hoodie i lila. Hela katalogen (pdf) kan du bläddra i HÄR och beställer du via Posh pooches före den 31 januari så får du 10 % rabatt!


Pinkaholic är tyvärr värdelösa på att uppdatera sin hemsida, men man kan mejla PP för prisuppgifter.


Ramona i standardutförande. Finns också som soffa, hjärtformad bädd och väska.

Kommentarer
Postat av: Nicki

Pinkaholic's nyheter var lite av en besvikelse - alldeles för vildmönstrat - men vi gillade den rosa overallen "Maddy" och rosetten "Rose".

2011-01-25 @ 08:32:36
Postat av: HUNDMODEBLOGGEN SVARAR

Vi gillar ju det vildmönstrade, men hårdast har jag faktiskt fallit för den gula selen med tyllkjol. Trots att Maggie inte ens använder sele. Skumt :) Rosetten Rose är en höjdare!

2011-02-04 @ 19:53:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0