Väskvett

2010-08-18 @ 01:33:00
En läsare är på jakt efter ett schyst och hyfsat billigt transportmedel till sin toypudelvalp. Det finns många godbitar i kategorin Doggybags, men vår absoluta budgetfavorit just nu är nog denimväskan från ESC. Stor, stabil och utrustad med fickor. Tyvärr verkar den vara slut hos Doggie, men de kan kanske ta hem fler? En annan återförsäljare av ESC är Le chien, som har hjälpt oss med specialbeställningar förut. De har ett stort sortiment av väskor från 295 kr. Kolla även Small to big, som säljer lite annorlunda väskor till schysta priser. Den här är nästan identisk med pudelväskan som Maggie och Dolly älskar så mycket och som ständigt står framme här hemma. Modellen saknar finesser, men den väger ingenting och är enkel att rengöra.

Knasig väska – men kul bild.

Min erfarenhet är att det lönar sig att investera i en rejäl väska som inte säckar ihop när vovven själv klättrar i och ur (eller ligger och vräker sig). Om man låter valpen sova i väskan hemma redan från början så blir den som en portabel hundkorg, en zon av trygghet som man sedan enkelt kan ta ut till exempel i kollektivtrafiken. En kortsida eller ett fönster som går att vika upp/rulla ner är nästan ett måste, eftersom många hundar gillar att sticka ut huvudet och vila hakan mot en kant. Alternativet är att ha väskan öppen – då ska knäppningen sitta uppe på och helst i mitten. Bekväma bärremmar och förvaringsfack är ett plus för matte medan vovven är nöjd med en gosig bottenplatta. Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Nicki

Lärorikt att få info om vad som är viktigt - och varför - när man köper väska till mini-vovve. Måste börja planera så smått för tillökningen i familjen ju: Alice ska också få en "lillasyster", nästa sommar först visserligen, men det blir en vit toy-tik, så mycket vet jag i alla fall ;o)

2010-08-18 @ 12:50:56
Postat av: Elin

Söt väska! :)



Önskade att jag kunde bära mina hundar i väskor ibland men tyvärr är dem nog lite för stora för det ^^,

2010-08-18 @ 21:35:59
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: HUNDMODEBLOGGEN SVARAR

Nicki: Underbart att du ska utöka familjen! Kan ju varmt rekommendera ett toytroll från Tripwire :)



Elin: Åja, lille Julius kan du väl packa ner? ;)

2010-08-19 @ 04:09:54
Postat av: Anonym

tack så mycket!! Bra skrivet :)

2010-08-22 @ 20:05:40
Postat av: HUNDMODEBLOGGEN SVARAR

Varsågod! :)

2010-08-24 @ 02:42:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0