Pälsa på!

2009-03-09 @ 14:27:18
Vi har bloggat tappert om vårkläder och sommarvärme, och ändå håller kylan i sig. För frusna jyckar gör märket bakom Maggies nya minkpläd, Charming, även dessa söta kragar. Vissa tycker att det är konstigt att använda päls på en hund som redan har just päls – men jag tycker att det är tufft!


Kragen/capen hålls ihop av en sirlig brosch.

Kommentarer
Postat av: Monica Hansen

Ja, de som inte vill ha päls kan nog reagera, men då undrar jag om de är så konsekventa att de går i skor utan läder också?



Om man gillar päls, varför ska hundarna få vara utan när man kan matcha och stajla...



Snygga kragar och ett extra poäng för broscherna:)

2009-03-09 @ 16:38:22
URL: http://gingerbeerblog.blogspot.com/
Postat av: Jimmie & Kingeling

Om pälsen är fejk, så tycker jag att det är helt ok :) Men om det är rikig päls så säger jag nej tack.. skulle inte vilja att Kingen hade en "minkpäls" och att det sedan visar sig att det är hundpäls från Kina.. :S



Men snyggt var det, och speciellt snyggt är det nog om man matchar det men någon lyxig strass från G&E, eller vrf inte Manfred of Sweden?? :)

2009-03-09 @ 20:49:17
URL: http://kingeling.blogg.se/
Postat av: pudelflickan

Hundar tycker också om päls. Det ser man tydligt när de föredrar att lägga sig på en pälspläd framför något annat. Hundar har inga förutfattade tankar beträffande päls. De tycker om det som är mjuk och skönt så varför inte en skön pälskrage runt halsen...

Kram Hedvig

2009-03-10 @ 07:35:34
URL: http://www.pudlarpelargoner.blogspot.com
Postat av: HUNDMODEBLOGGEN SVARAR

Monica: Nej, så konsekventa brukar de sällan vara!



Jimmie & Kingeling: Lugn, det är fejk :) Och visst är det lyxigt med päls och strass! MoS skulle gärna få ta plats i Maggies garderob.



pudelflickan: Visst är det så. Hundar har ju inga förutfattade tankar överhuvudtaget, även om vi gärna projicerar på dem. Kram!

2009-03-10 @ 08:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0