Pudelpresenter

2009-07-19 @ 20:53:04
Maggie tackar så mycket för alla gratulationer - jag har precis läst dem högt för henne. Tack även för alla andra fina kommentarer! Det är så roligt att blogga igen, särskilt när vi får ett så positivt bemötande. Vi håller ju ett lite lugnare tempo nuförtiden men försöker titta in hos er när tiden räcker till. Har ni frågor? Ställ dem i kommentarsfältet - så svarar vi där!

I går firade vi födelsedag på Djurgården, med långpromenad i solen och middag på en mysig restaurang med hundmeny. På hemvägen överraskades vi tyvärr av regnet så det var två ynkliga trasselsuddar som återvände till förorten. Nu har dock Maggie fått ett bad och är äntligen redo att visa upp sina fina presenter. Nej, hon bär inte stickad tröja mitt i sommaren, men när det kommer spännande paket från Göteborg måste man ju få prova! Tack, Monica, du är en raring! Och tack till Le chien, som skickat flera söta charms till båda pudlarna. Nu senast fick de även smyckeshalsband att fästa blinget i!



Presentskörden från familjen går i rosa: Linne från Pinkaholic, modemagasin (pipleksak) från Haute diggity dog och en lyxig jordgubbscharm. Allt är köpt på Small to big, och Ninnie skickade med de smarriga kakorna från Gourmet Bakery som bonus. I paketet från Monica fanns det gåvor även till matte och Dolly: En pudelhandväska, ett tufft pudelhalsband, tuggvänliga skor och söta snoddar! Eftersom Dollys lugg är på utväxt fick Maggie låna en av rosetterna.


Med silverlänken från Aria (som väger nästan ingenting) kan du designa ett personligt halsband. More is more, är Maggies devis!



Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

Åh rosa bruden! fina grejer du fått!!! Men du är sååå sööööttt, min fina tjej!! Sötare än dig får man leta efter!

Love U // Mio-pojken!

2009-07-19 @ 20:56:05
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

Synd du inte är ledig i sommar,dumma jobb!! :-) hihi hur tar Dolly det att du e borta på kvällar/nätter?? Mags kanske förklarat för henne att mamma kommer hem tidigt på morgonen? hehe.



Ja nästnästvecka går bra oxå, så då ses vi inte nästa vecka men nästnäst.. ska vi boka ngt då så att vi inte blir uppbokad innan dess?



PUSS på er allihopa!!

2009-07-19 @ 21:43:53
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: - H*

- gud vad söt!

2009-07-19 @ 21:49:58
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: HUNDMODEBLOGGEN SVARAR

Ira & Mio: Har bara jobbat ett skift än så länge men det har gått bra. Tjejerna hänger med husse tills jag kommer hem i gryningen, får tusen pussar och tar ut Dolly så att hon kan pinka. Sedan somnar hon om :)

2009-07-19 @ 22:07:32
Postat av: Ira & Mio

Emma: LOVELY!! Dolly har det bra, Maggs o K finns ju där...skönt du ej jobbat så mkt nu i sommar på tanke nytillskottet!

2009-07-19 @ 22:21:56
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Anneli

Vilka fina presenter Maggie har fått. Tröjan var urfin.

2009-07-19 @ 22:57:53
URL: http://chitassar.blogg.se/
Postat av: Indra

Nu får jag verkligen skämmas! :-( Massa grattis i efterskott sötaste Maggie!

Jag har verkligen hamnat efter överallt på alla bloggar under semestern, men jag ska allt läsa ikapp mig nu. Hoppas allt är väl med er och att ni har haft en jättefin dag!



Massa gokramar//Indra

2009-07-20 @ 03:47:52
URL: http://cherlindrea.se
Postat av: MonicaHansen

Det silverhalsbandet var jättefint! Grattis igen!

2009-07-20 @ 07:29:02
URL: http://gingerbeerblog.blogspot.com/
Postat av: Gizmo & Leeloo [Ett hundliv i all sin glans]

Åh jisses så fin fina presenter:) Allt för en sann prisessa:D

2009-07-20 @ 08:47:43
URL: http://gizmo-leeloo.se
Postat av: Elin

Vilken härligfödelsedag och massa roliga presenter! :)

Halsbandet var ju döläckert! =)Hade själv alltid en guldkedja med hjärta på till min gamla svarta mellis men tyvärr så gick den sönder en dag och jag hittade den, ett år efter i snön..blev lite dyrt.. Så nu får dem bara ha fint på speciella tillfällen =)

2009-07-20 @ 11:45:38
URL: http://fluffmonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0