På besök hos pudelmaffian

2009-08-15 @ 14:23:00
Tack för alla kommentarer och åsikter! Maggie tog hem en jordskredsseger i blingduellen, men som vissa diplomatiskt påpekar kan ju tjejerna faktiskt få turas om. Matte själv lutar nog åt att Dolly är finast!

Just nu befinner vi oss på norra Öland, efter en bussresa på sju timmar. Dolly imponerade än en gång som en väldigt cool liten valp. Hon sov, gosade, käkade lite grisknorr och sov igen. Inget gnäll, inga olyckor – inga problem. Här njuter vi av solen, havet och den vidsträckta utsikten från en kompis stuga, och hundarna har en halv trädgård var i pälsen. Vår internetuppkoppling är något oengagerad, men väl hemma igen ska vi nog kunna bjuda på lite bilder. Så länge kan ni få se en glimt av Söderköping, dit vi for förra veckan för att hälsa på Pia, Cisco och Pixie. Ni kan tro att det blev action med fyra pudlar på samma gång! På eftermiddagen åkte vi in till stan utan grabbarna grus – och då slocknade tjejerna som ljus:

Tupplur efter glasstund vid ån i Sörping. Otroligt vacker liten stad!

Kommentarer
Postat av: Cisco & Pixie

Vet inte hur det var med er... men vi sov ett dygn i sträck när ni åkt hem :)))) Det är jobbigt att ha pudelfrämmande :)



Nospussar <3

2009-08-15 @ 16:37:10
URL: http://vov.psdekor.se
Postat av: Ira & Mio

Ljuvligt... sova på varsitt sida av din ben.. åhh vad mysigt!! drick massor med vin nu o ha det så skoj! vad duktig Dolly är som grejade 7 timmars bussresa! KRAM

2009-08-15 @ 16:39:56
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Elin

Dem e ju för söta, syrrorna. :) gos-i-gos

2009-08-16 @ 11:14:26
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Jimmie & Kingeling

va duktiga vovvarna, och speciellt Dolly är som klarar en så lång bussresa :)vi ser fram emot bilderna^^



ha det bäst*

2009-08-16 @ 17:03:33
URL: http://kingeling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0