Virkat & volanger

2008-12-15 @ 04:48:01
Från Pariero fick Maggie den brinnande tröjan - plus den här söta, virkade klänningen! Mjuk och skön med små blommor på bröstet och en tunn underklänning med volang. Svart syns ju inte så bra på lillan, men den är himla fin!



Kläderna var inslagna i leopardmönstrat silkespapper och kom i en rosa påse. Lyx!

Kommentarer
Postat av: Indra

Svar: Hej kära du! Ja, det var verkligen längesen! Jag började nästan undra... skratt Nej, skämt åsido! Jag misstänkte att du kanske hade mycket omkring dig, plus att maken din kommit hem förstås. Hoppas du får en lugnare vecka nu, så du får koppla av lite. Strul och stress är ju aldrig kul förstås, men annars tycker jag att ditt jobb verkar så himla kul och stimulerande, det lilla jag vet. :-)

Hoppas nu att du sover sött och får göra det tills du är riktigt utvilad. Vi hörs sen och må så jättegott, både du och din söttjej. Jag har naturligtvis varit inne och kikat på era mingelbilder från adventsfikat och allt annat, även om jag varit himla dålig på att kommentera den sista veckan. Det har varit lite mycket här också.

Vilken absolut ursöt klänning! Och det är helt klart alldeles extra speciellt när leveranserna och servicen är lite extra lyxig. Jag lägger alltid märke till hur sakerna förpackas eller presenteras på andra sätt. :-)

Massa gokramar tillbaka!



2008-12-15 @ 06:10:19
URL: http://blog.cherlindrea.se
Postat av: Little Peaché

Sv: folk som gnäller om päls är bara för tröttsamma tycker jag.



I die!



Kram

2008-12-15 @ 09:56:52
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Oj vilken söt virkad klänning, ja lite svårt se på Maggie kanske när hon är så svart men den var verkligen söt iallafall.. ser fram emot se alla inköp på maggie :-) kram

2008-12-15 @ 11:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0